10 flotte steder i Storbritannia som syklister elsker

Innholdsfortegnelse:

10 flotte steder i Storbritannia som syklister elsker
10 flotte steder i Storbritannia som syklister elsker

Video: 10 flotte steder i Storbritannia som syklister elsker

Video: 10 flotte steder i Storbritannia som syklister elsker
Video: 10 skræmmende videoer, som dit sind vil afspille senere 2023, Desember
Anonim

Det er ikke mange ting som vil få syklisten til å komme seg ut av sadelene under en langhelgstur. Vi kan bare tenke på fire: utmattelse, behovet for å bruke et toalett, en pub lunsj og til slutt ta et bilde av en virkelig fantastisk utsikt.

Takket være Instagram kan disse naturskjønne bildene deles for å inspirere alle til å komme seg ut på sine sykler. Hotellkjeden Premier Inn har samlet data fra de siste 12 månedene av hashtags og merkede steder på den sosiale fotodelingsplattformen for å kompilere de ti mest instagrammet sykkelstedene i Storbritannia. Hvor mange har du besøkt?

1. Yorkshire Dales

Det mest populære stedet for bilder av syklister i hele Storbritannia, med nesten 5000 innlegg på Instagram i det siste året. Hvis du vil se Dales som en del av en organisert amatørhendelse, kan du registrere deg for Tour de Yorkshire, som foregår i løpet av tre-dagers elitehendelse i begynnelsen av mai. Eller hvis du går solo, er en av de mest knuste stedene i Dales Aysgarth Falls, så sørg for å planlegge en rute som inkluderer dem.

Et innlegg delt av Dave Seipp (@daveseipp) på

2. Richmond Park

London syklistens favoritt tilfluktssted fra de travle gatene i byen, med en 12km rute rundt omkretsen av parken som gir sjansen til en avslappende tur eller for å teste hastigheten i salen. Hvis du skal ta et bilde av din tur i Richmond Park, må du inkludere minst én hjort. Det er reglene.

3. Cambridge

De historiske bygningene og vridne, smale gatene i Cambridge gjør den ideell for flotte byskifter, og syklusruten ved siden av elven Cam er også et populært sted for Instagrammer.

4. Dartmoor

Det er ingen mangel på fantastiske turer i Dartmoor National Park. En av de beste er Princetown Railway ruten, en 30km strekning av nedlagt jernbanespor som slutter ved den vakre Burrator Reservoir.

5. Loch Lomond og Trossachs National Park

Loch seg selv er den utrolige naturen i denne delen av Skottland, men syklister blir også behandlet med utsikt over snødekte fjell, dyreliv og en rekke spektakulære fossefall.

6. Peak District

Det er noen skarpe åser å takle i Peak District, men det gjør bare utsikten fra toppen enda mer tilfredsstillende. Hvis du er en MTB-rytter, må du prøve Carsington Loop, en 13 km langrute rundt Carsington Water.

Se relaterte Fire Great Manchester Cycle Routes for å prøve tre flotte sykkelruter rundt Newcastle for å prøveFive Great UK Sykkelferier for nybegynnere

7. Fort William

Denne skotske byen er inngangsporten til Ben Nevis og er naturligvis et hotspot for MTB-ryttere spesielt, men syklister av alle striper vil finne mye å nyte på landsbygda rundt Fort William. Så lenge du liker åser, er det.

8. Box Hill

Siden den ble tatt med i den olympiske veiforløpet i 2012, har Box Hill blitt en magnet for syklister som ønsker å teste deres mettle på sin lange klatring. Kom deg til toppen og du blir belønnet med fantastisk utsikt over Surrey Hills.

Et innlegg delt av Lauren Smoothy (@smoothylauren) på

9. South Downs

Det er mange fantastiske korte turer å nyte i Downs, men erfarne ryttere kan se alt ved å ri hele 161km lengden av South Downs Way fra Winchester til Eastbourne (eller i motsatt retning).

Et innlegg delt av Steve Grace (@bikeboatbeer) på

10. Brecon Beacons

Denne nasjonalparken i Wales er et annet sted som er best egnet til MTB-ryttere, i stedet for syklister, med hundrevis av kilometer utallige stier rundt skogsdekket fjell å takle.

Anbefalt: