12 idioterte måter å slutte å tenke på din eks!

Innholdsfortegnelse:

12 idioterte måter å slutte å tenke på din eks!
12 idioterte måter å slutte å tenke på din eks!

Video: 12 idioterte måter å slutte å tenke på din eks!

Video: 12 idioterte måter å slutte å tenke på din eks!
Video: 12 SCARY GHOST Videos That'll Make You Sleep with the Lights On 2023, September
Anonim

Har du det vanskelig å komme over din eks? Bruk disse 12 måtene til å stoppe moping om og tenker på din ex kjæreste, og slå livet ditt rundt!

Å komme over en ex kjæreste kan enten være en av de enkleste tingene du må gjøre i livet ditt, eller en av de vanskeligste.

Saken er, du vet aldri helt hvor vanskelig det vil være å komme over en eks, til du bryter opp.

Og kommer til å tenke på det, det er overraskende hvordan forholdene du trodde ikke ville bli så vondt hvis de endte, og likte å skade mest, er det ikke?

Kanskje, gjensidig oppbrudd er lettere på hjertet.

Men for de fleste av oss føler breakups at våre hjerter ble revet ut av våre kister og deretter stampet på gjentatte ganger.

For hvert par som bryter opp og blir venner, er det hundrevis av andre som såre så ille som du er akkurat nå.

12 måter å slutte å tenke på din eks og komme over dem

Har du virkelig prøvd å komme over din eks?

Gjør tankene dine fortsatt inn i tankene dine gjennom de små sprekker og hjemsøk deg til ingen ende?

Her er noen tips for alle der ute som har en tøff tid å komme over deres eks.

Bruk disse forslagene og med litt innsats, kan du håndtere det mens du går videre til neste fangst på samme tid!

# 1 Sov med noen andre. Boom! Bare få rett inn i det, ingen spørsmål, ingen nummer utvekslet * med mindre du vil *, kom inn, kom deg ut, fjern hodet ditt. Å jage jenter og leve det enkle livet kan være en god opplevelse hvis du bare kommer ut av et langsiktig forhold.

Det er ingen bedre måte å glemme en eks enn å henge ut rundt andre kvinner, og hvem vet, kanskje den neste er virkelig DEN! [Les: Er du klar for å gjenopprette sex? 13 spørsmål for å finne ut]

# 2 Minn deg om alle de fryktelige tider med den personen. Du åpenbart brøt opp av en grunn. Ting var ikke munter dag etter dag, eller dere to ville trolig fortsatt være sammen.

Påminn deg om det siste dumme argumentet ditt, eller de tingene du har gjort som bare tappet deg av, men du satte opp med det bare fordi du var sammen. Vel, du er ikke sammen lenger så la det rase flyt og bruk det som motivasjonen til å fortsette. [Les: Hvordan slippe bort noen du elsker ved å tvinge deg selv til å hate dem]

# 3 Omgir deg med venner. Ring opp vennene dine som du sannsynligvis har forsømt siden du kom inn i et forhold. Ta et par drinker, gå videre til stranden, se noen fotballspill sammen, kom bare tilbake til gutta. Det er ingenting som hjelper mer med å tenke på en ex-kjæreste enn å jage nye jenter med vennene dine.

# 4 Blås av litt damp ved å gå på treningsstudioet. De fleste (gutter og jenter) får litt selvtilfreds med sine kropper når de er i et forhold. Og ikke å sette innsatsen i hvordan kroppen ser ut, kan virkelig leke med selvtillit etter en dårlig oppbrudd.

Ikke tapp rundt og sett deg ned, få et nytt treningsmedlemskap og begynn å jobbe mot den kroppen du hadde i videregående skole. Det er flott motivasjon til å komme tilbake i form samtidig som du øker selvtillit i prosessen, noe som er viktig når du går ut og ser for å møte andre kvinner. [Les: 25 tips for å bli motivert til å trene, og hold deg til det!]

# 5 Ingen kontaktregel. Slett nummeret. Gjør det akkurat nå. Sjansene er at du i dag og alder bare skriver inn kontaktens navn i telefonen og treffer på tastaturet. Jeg er nesten sikker på at du ikke husker den signifikante andens celle nummer av hjertet. Slett det nummeret og ikke prøv å kontakte dem.

Ikke skriv en venn som ber om nummeret ditt, ikke prøv å email dem, kut av all kommunikasjon. Det verste du kan gjøre for å hindre bevegelsen på prosessen, er å ringe opp din eks, reminisce på de gode tider, og bli sugd rett inn i et dårlig yo-yo forhold som ikke fungerte for noen av dere til å begynne med. [Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel alltid virker]

# 6 Dette er ekte. Få nedleggelse og la eksen din vite at dette er en ekte oppbrytning, ikke bare en "break". Ikke la døren stå åpen for å komme sammen igjen. Hvis ting blir dårlig nok til å bryte opp i første omgang, er det vanskelig å forestille seg et scenario der ting blir bedre i stedet for verre.

Mens vi mennesker er vanligvis optimistiske mennesker av natur, vær så snill å innse at dette vil sannsynligvis ikke ende godt. Hvis du avsluttet det en gang, må du sørge for at det ikke er noen ifs, ands eller buts om bruddet. Det er over! [Les: Den riktige måten og de rette grunnene til å ta en pause i forholdet ditt]

# 7 Ikke prøv å få ting igjen. Bare la det være. Selvfølgelig, hvis du er i rommet ditt når du går i stykker, må du ikke storme ut og forlate alt. Men hvis du har forlatt dine ting der i mer enn to uker, kan du enten la dem være til gode eller spørre deg om å legge den opp og sende den til din nye adresse.

Ikke invitere dem til å levere det selv. I stedet, spør venner eller til og med betale noen for å få ting sammen hvis du må, men unngå å gå tilbake til leiligheten selv. Hvis du går foten i den leiligheten, vil alle minnene om forholdet ditt komme tilbake og slå deg på en gang, enten du vil ha det eller ikke.

Det er vanskelig nok å bryte opp, ikke torturere deg selv igjen med tidligere minner som kunne vært unngått. [Les: Hvorfor bryte opp første vil alltid gjøre det lettere for deg å helbrede]

# 8 Ditch alt som er en påminnelse! Bilde fra ferien til Hawaii? Brenn det. Genseren hun fikk deg til jul, gi den til Frelsesarmen. Gjør bort med noe som bringer tilbake sterke minner fra din eks. Ikke vær dum om dette heller. Hvis hun skjedde å få deg en Ford F-150, ville jeg ikke akkurat ta det til junkyard!

# 9 Bli opptatt med å leve. Prøv å holde deg opptatt og gjør noe for deg selv. Bli med i en co-ed sports liga for å møte nye venner, spesielt kvinnelige venner som har samme kjærlighet til en sport som du gjør. Spør sjefen din om du kan jobbe overtid og kaste deg i arbeidet ditt. Finn en ny hobby.

Det er en million forskjellige ting du kan gjøre for å holde deg opptatt, og som dagene blir til uker og ukene blir til måneder, før du vet det, vil du være klar til å prøve datingstedet igjen. [Les: Slå opp sex med en ex og 10 omstendigheter der det fungerer]

# 10 Hold deg unna spritet, du vil angre på det. Hvis du vil gå ut en natt og bare drikke til du ikke kan ta lenger, stopper jeg ikke deg. Det er mange folks førstevalg etter en oppbrudd. Men når det sannsynligvis en gang i ting, blir til en ukentlig eller verre, en nattlig begivenhet, har du et helt nytt sett med problemer på hendene.

# 11 Belønne deg selv. Gjør du de riktige valgene som hjelper deg med å gå videre? Ikke sett inn i fortiden til hva du hadde. I stedet, se inn i fremtiden for å planlegge hva du vil bli og hva slags kvinne ville gjøre fremtiden - du er glad.

Ta en tur du alltid ønsket å ta. Opplev noe spennende som du aldri ville gjort når du er i et forhold som bungee jump eller mager dipping. Etter å ha vært med noen lenge, begynner du å ta på seg egenskapene sine. Ta noen risikoer, prøv nye ting, og finn ut hvem du virkelig er igjen. [Les: 10 morsomme og fantastiske ting som alle må gjøre umiddelbart etter å ha gått opp!]

# 12 Livet venter på ingen. Fortsett med dine normale aktiviteter uten å mote rundt eller isolere deg selv. Alle får lov til å poute for en dag eller to. Men når de deprimerte dagene blir til uker, hindrer du ikke bare deg selv fra å gå videre, men hindrer også andre i å hjelpe deg.

Det beste av vennene vil prøve å oppmuntre en venn, men etter å ha prøvd gjentatte ganger, dag etter dag, blir det enda mer fjernt, selv mennesker som starter med de beste hensiktene om å hjelpe deg ut gjennom denne tøffe tiden. Mens andre kan prøve og hjelpe, er den eneste personen som faktisk kan bestemme seg for å gjøre en endring, den som ser rett tilbake til deg fra speilet!

[Les: 25 venner med fordeleregler å huske for en perfekt fling]

Du har brukt din del av dager til å føle deg elendig over din ødelagte verden. Nå stiger opp og står overfor verden. Hold disse 12 måtene å slutte å tenke på din ex kjæreste i tankene, ta tak i jakken og gå ut. Seriøst er det en helt ny verden som venter på deg!

Anbefalt: