12 Telltale Signs Hun er ikke det i deg

Innholdsfortegnelse:

12 Telltale Signs Hun er ikke det i deg
12 Telltale Signs Hun er ikke det i deg

Video: 12 Telltale Signs Hun er ikke det i deg

Video: 12 Telltale Signs Hun er ikke det i deg
Video: 10 Serious Body Signs You Shouldn't Ignore 2023, November
Anonim

Har du det vanskelig å finne ut om jenta du liker liker deg tilbake? Les disse 12 tegnene, og du vil umiddelbart vite om hun ikke er i deg!

Kvinner er et puslespill. Det er litt gammel visdom der for deg.

Ingen to kvinner er akkurat like, det er derfor ingen kvinner ville reagere på samme måte i en gitt situasjon.

Med det sagt er det ganske enkelt ingen regler for kvinner.

Men til tross for at det ikke er noen regler for kvinners art, er det fortsatt mulig å avlede hva som skjer i hodet fra tid til annen.

Vi gjetter grunnen til at du er her, sannsynligvis fordi du har et problem med en dame som du ikke er sikker på er i deg.

Nå så vanskelig som det kan være å forstå en kvinnes sinn, er det flere telltale tegn for å vite om en jente er i deg, eller bare å ignorere deg.

12 telltale tegn hun er bare ikke i deg

Noen damer liker å gi sine signaler høyt og tydelig. Og mange andre er subtile til det punktet at gjennomsnittlig Joe ikke engang finner ut hva hun prøver å si. Hvilke signaler kommer du fra jenta du har lyst på?

For de av dere som er bekymret for at hun ikke er interessert og trenger litt ekstra avklaring, er det noen få surefire tegn for å finne ut om hun ikke er i deg i det hele tatt.

# 1 Det er ingen øyekontakt. Hun ser rett og slett ikke på deg. Og vi snakker ikke om sheepishly å kaste bort mens hun er rødmende. Vi mener at hun ikke ser på deg med mindre hun virkelig må.

Prøv å teste om hun gir deg kjærlighetens utseende ved å prøve denne metoden. Finn en tilfeldig jente som er åpenbart inn i fyren hun er med. Sjekk ut hvordan hun ser på ham, hvordan øynene blinker og munnen hennes strekker seg til et lite smil nesten hele tiden.

Finn nå en jente som er ute med en gruppe mannlige og kvinnelige venner og kolleger. Sammenlign hvordan hun ser ut og smiler på sin fyrkollega med hvordan den forrige jenta ser på fyren hun liker. Hvis jenta du liker ser på samme måte, ser jenta med kolleger på andre gutter, så vet du at hun ikke er interessert i å være noe mer enn bare venner med deg. [Les: 10 subtile øyekontakt flirte bevegelser som vil alltid fungere til din fordel]

# 2 Hun er ikke responsiv eller hun gjør unnskyldninger. Tingen med kvinner er at noen ganger, de finner det vanskelig å si nei av frykt for å skade dine følelser. Dette kan fungere for deg eller mot deg.

Så i stedet for å si nei, gjør hun en unnskyldning eller boder for å unngå å måtte svare. Hvis dette er tilfelle, så kan hun ikke være komfortabel med deg og spør henne, eller hun er ikke komfortabel med å avvise fremskritt fra noen hun ikke vil skade. [Les: 10 måter jenter tilfeldigvis avviser gutter de ikke liker]

# 3 Hun ser kjedelig ut eller distrahert. Så du endelig fikk spørre henne ut på en dato. Hun må være i deg, ikke sant? Feil. Første datoer er fulle av potensial, men de kan bli sure veldig raskt. Hvis hun ser kjedelig ut, har armene krysset eller fiddles med servietten, så er det en liten mulighet for at dette er synd.

En skam dato er en date jenter * og noen ganger gutter * gå på fordi de føler at noen virkelig er i dem, selv om de ikke føler det samme. De gjør det for å få deg til å stoppe med å plage dem, og kanskje passivt-aggressivt fortelle deg hvor uinteressert de er.

# 4 Det er alltid en gruppedato. Annet enn synd, er en annen dato akseptert av jenter som ikke er i deg, gruppedatoer. Hun lyser atmosfæren ved å ta med noen av hennes venner. Noen ganger betyr dette at hun er ubehagelig å gjøre en en-til-en-date med deg. Men det er mer sannsynlig at hun ikke vil skade dine følelser ved å godta tilbudet ditt, gitt at hun kan ta med noen av vennene sine. [Les: Hvordan snakke med mer enn en jente av gangen og imponere dem alle på en gang!]

En annen surefire måte å finne ut det er sistnevnte? Hun skjer bare for å invitere en eneste kvinnelig venn til å introdusere deg!

# 5 Når du blir introdusert, er det som en venn. Det er en forskjell med å bli introdusert som en venn, og som en venn. En venn kan være den hun kjenner, muligens enda en bekjent. Men å bli introdusert som en "venn" med en fnise eller et blunk kan bety at du er bare en venn for nå, til det går fremover. Hvis du ikke ser giggle eller blink når du blir introdusert til noen, så betyr hun virkelig at du bare er en venn!

# 6 Hun snakker om andre gutter. Dette kan bety to ting - hun er ikke i deg i det hele tatt, og hun håper å avskrekke deg fra å konkurrere med de nevnte gutta, eller hun forteller deg at det er andre gutter som fanger henne fancy og du bør dukke opp spillet ditt.

Den viktigste forskjellen her er imidlertid at hvis hun spør deg om råd, ser hun deg bare som en venn som er i stand til å gi henne råd, og hun er derfor ikke interessert i deg romantisk. [Les: 18 klare tegn på at du er i en vennes vennesone!]

# 7 Hun klir ikke på deg. Nå, ikke alle kvinner gjør en innsats for å se bra ut bare for en fyr. Men noen ganger vil jenter som er i noen prøve å legge mer omsorg i deres utseende * f.eks.iført leppestift, iført attraktive klær, legger på noen parfyme *.

Men hvis du henger ut med en jente og hun har på seg treningsklær, er det to måter å se på situasjonen. Gode nyheter: Hun er behagelig å være seg med deg. Dårlige nyheter: Hun er så behagelig fordi du er en god venn som er tydelig i vennssonen. [Les: 5 grunner er du i en vennes vennesone og 6 måter å komme deg ut umiddelbart]

# 8 â € œI love youâ € | Friend!  € œ Ingenting sikrer stedet i vennssonen så mye som disse fire ordene. Enten mødre og fortell henne dine følelser eller bare godta å være så nær, men så langt fra henne.

Det er tilfeller hvor innrømme dine følelser kan få henne til å se deg i et mer romantisk lys. Men det er også muligheten for at hun vil si noe i tråd med "Jeg vil ikke ødelegge vårt vennskap!" Da er du praktisk talt superlimt til din plass i vennesone.

# 9 Hun er ubehagelig når du sender henne gaver, men små. Hun kan enten være hesitant til å akseptere det eller hun spørsmålet hvorfor du gir henne en gave når det ikke er engang hennes bursdag. Hvis hun var i deg, vil hun akseptere det sjenert og kanskje til og med rødme. Men hvis hun ikke er i deg, er det en sjanse for at hun sender det tilbake eller ber deg om ikke å gi henne gaver, noensinne.

# 10 â € œJeg ønsker flere gutter var som deg! Â € Oversettelse: Jeg ønsker flere gutter jeg er tiltrukket av, er som deg. Au. Uansett hvor fint eller hvor ridderlig eller hvor smart du er, noen ganger jenta du liker vil ta alle de trekkene og ønske det var i en annen fyr. Ikke bekymre deg, bare ta det som et kompliment og gå videre til noen som vil like deg for den komplette pakken du er. [Les: 25 kvaliteter som skiller en stor kjæreste fra en god fyr]

# 11 Hun beskriver mannen til drømmene sine, og det er ditt polære motsatte. Mange kvinner ville være ubehagelige å uttale ordene "du er ikke min type." Men de har en sliten måte å fortelle deg at du ikke passer på regningen.

En måte hun kan gjøre på dette er ved å si at mannen av drømmene hennes gjør seks figurer i måneden, har på seg designer dragter og tar henne ut på fancy datoer, mens du står foran henne i din uformelle oppgang, mager lønn, og date ideer som inkluderer Olive Garden. Ta tipset, og bare la det gå.

# 12 Hun ringer deg bare når hun trenger noe. Enten det er gratis billetter til en Taylor Swift konsert eller ekstra hjelp med å flytte møbler, er du den hun kjører til. Dette kan være så galt og manipulerende på så mange nivåer.

Hun vet at menn ønsker å hjelpe en dame i nød, og enda mer, hvis det er kjæresten i nød, har han lyst til. Men når du prøver å få en samtale eller du prøver å invitere henne til lunsj, gir hun deg en unnskyldning, og muligens støvelen også!

[Les: 15 tegner jenta du liker, bruker bare deg, leder deg og tar deg ingen steder!]

Cheer opp hvis disse 12 tegnene hun ikke er i deg, var i utgangspunktet en liste over ting jenta du liker, gjør for deg. I hvert fall for fremtidig referanse, trenger du ikke å ødelegge hodet og miste ditt sinn på dette. Bare bruk denne listen og umiddelbart vite om hun er minst interessert i deg. Lykke til!

Anbefalt:

Ny