14 sjarmerende måter å imponere henne på den første dagen

Innholdsfortegnelse:

14 sjarmerende måter å imponere henne på den første dagen
14 sjarmerende måter å imponere henne på den første dagen

Video: 14 sjarmerende måter å imponere henne på den første dagen

Video: 14 sjarmerende måter å imponere henne på den første dagen
Video: Sallys forlatte sørlige hytte i USA - Uventet oppdagelse 2023, Desember
Anonim

Vil du gjøre et godt førsteinntrykk på første date? Bare hold disse 14 tipsene i bakhodet, og det er ingen måte du vil gå galt igjen!

Du får bare en sjanse til å få et godt inntrykk på første date.

Nå har selvfølgelig noen elskere hatt en forferdelig første date, og likevel endte opp med å bli sammen for å le av det senere!

Men i dagens hektiske og raske verden har de fleste ikke tid eller luksus for andre sjanser.

Det kan være uheldig, men det er en bitter pille som du må svelge om du liker det eller ikke.

14 måter å sikre at din første date er et blast!

Du må forstå at ditt beste skudd for å se denne kvinnen igjen er å skape det beste førsteinntrykket mulig.

Nå er det mye press å kaste på noen før selv møtes, forstår vi det.

Men det er bare slik det fungerer.

Bruk disse 14 mest nyttige tipsene der ute i dag for å sikre at du har en fantastisk kveld og score en sjanse for den andre datoen du vil ha så sterkt!

# 1 Intervjuet. Mens det er bra å få noen spørsmål tilrettelagt dersom samtalen blir død rett ved starten av middag, vennligst ikke kom ut som en undersøkende reporter som forsøker å avdekke hvert enkelt informasjonsnummer.

Still et spørsmål tilfeldig, la henne svare og gi det originale spørsmålet med noen flere spørsmål så lenge hun synes interessert i å snakke om det. Ikke skyt en linje med rask brannspørsmål fra hoften, det vil ikke ende bra for deg. [Les: 25 av de største datingbransjene for kvinner!]

# 2 Hint av seksuell spenning. Jeg forstår helt når folk sier "finne en person hvis personlighet du elsker, og skaff deg et forhold derfra, og du vil lære å elske resten av dem." Med all respekt for dette sitatet, er det skurk. Hvis det ikke er minst en gjensidig fysisk tiltrekning fra begynnelsen, kan dette forholdet ikke vare lenge nok til å finne de andre egenskapene til personen som er attraktiv nok til å tynne brannen.

Så ta deg tid til å bygge den seksuelle spenningen på riktig måte. Ikke kom for sterk, men aldri i et øyeblikk bør du glemme at du er på en dato som tester din seksuelle kompatibilitet, så vel som din forholdskompatibilitet. [Les: 8 latterlig lett beveger seg for å få en jente kåt mens du sitter ved siden av henne]

# 3 Telefon etikett. Ingenting dreper en første date mer enn å sjekke tekstmeldinger mens datoen din snakker, eller avbryter dem for å ringe. Hvis du ikke kan holde telefonen i bilen, i det minste, legg den i lommen på vibrasjon * Det kan fortsatt være irriterende å høre en konstant buzz gjennom hele middagen, men det er definitivt ikke så stor av en humør som en full blåst ringetone går av midt i en god samtale *.

# 4 Ikke vær en boring. Ikke vær kjedelig og lær å stille gode spørsmål som holder samtalen interessant. Du intervjuer ikke noen til å ansette dem for en jobb, og denne personen kommer ikke til å være din personlige assistent.

Spør engasjerte spørsmål om livet deres, jobben deres, ting som virkelig gjør dem lykkelige og virkelig løp med samtalen. Du vil bli overrasket over hvor mye du ikke bare vil lære om din dato, men hvor mye du vil også lære om livet hennes. [Les: 40 perfekte første date spørsmål som får deg til å vises interessant og morsomt]

# 5 Personlige historier. Kvinner elsker menn som kan le av seg selv. Nå forteller en historie om at du pisser sengen når du var 5, er søt og morsom. Forteller henne hvordan du pisset sengen din når du var 25 kommer bare ut som umoden og litt trist. Hold historiene flott og morsomt! [Les: Kunsten å bruke selvtillit avskrekkende humor for å få henne til å falle for deg]

# 6 Unngå negativitet for enhver pris. Du kan være uenig med en politisk syn hun har, eller kanskje noe så enkelt som den beste typen pasta, men hold de negative kommentarene til deg selv. Det er greit å være uenig, men å gå på en all-out korstog for å bevise hvorfor du har rett og slett ikke vil gni din dato på den riktige måten.

# 7 Prøv å holde en to drink maksimal. Å komme i gang med drinker er en fin måte å løsne litt og slappe av i omgivelsene. Men sørg for at du drikker akkurat nok til å slappe av, og ikke så mye at du enten kommer av som en alkoholiker eller bare et røvhull med løs tunge.

# 8 Vær hvem du er. Bare slapp av og vær deg selv, din dato åpenbart dukket opp her på grunn av noe du allerede gjør. Kanskje det var ditt utseende som fungerte for henne, kanskje det var din sans for humor, eller noe annet. Men faktum er at hun kom fordi hun fant deg interessant.

Ikke la til å være noen andre for å prøve å imponere henne, for i beste fall kjøper hun din falske persona, og nå er du fast nok til å være noen du virkelig ikke er hver gang du er rundt henne. I verste fall ser hun rett gjennom denne falske personaen * eller bare ikke liker denne nye versjonen av deg * og avviser å møte deg igjen. [Les: 12 tips for å se og vite om en jente liker deg på en date]

# 9 Ingen svar! Prøv å unngå å gi direkte svar, spesielt ordet "nei". Disse enkeltord svarene virkelig drepe en samtale.

Kanskje, spørsmålet hun spurte kunne oppsummeres i ett ord.Men i stedet for å si en flat ut "nei", prøv å si noe i tråd med "Nei, men jeg liker virkelig dette i stedet …" Ikke bare holder dette samtalen flyter, men din dato får vite mer om deg i prosess, noe som kan gi henne muligheten til å stille deg flere spørsmål, slik at dere begge kan være engasjert i samtalen.

# 10 En mengde eller stillhet? Å måtte rope og rope over høy musikk eller bare hundrevis av andre mennesker er ikke den ideelle setting for din første date. Mens vi ikke anbefaler et sted ekstremt stille og bortgjemt, bare husk på innstillingen av hvor den første datoen skal finne sted. Hvis støy skulle bli et problem, be om å bli sittende ute på terrassen, for å nyte den utendørs brisen, samt et roligere sted å bli kjent med hverandre.

Husk at de beste restaurantene er de der det er nok omgivende musikk og oppmerksomhet på detaljer for å holde en samtale, bare ved å se deg rundt. [Les: De 50 beste ideene til å wow din dato!]

# 11 Hvor åpen skal du være? Mens jeg er sikker på at datoen din ville elske deg å være åpen og ærlig når du svarer på spørsmålene hun spør, må du huske på visse aspekter av livet ditt, kan bedre holdes under omslag til et par flere datoer nedover veien.

Å bekjempe deg kom akkurat ut av en dårlig oppbrudd som forlot deg på et krympekontor, eller at du ble lagt av jobben din, blir ting best diskutert senere, hvis det kommer til det punktet.

# 12 Få henne til å stille spørsmål. Mange gutter tror det er en god strategi å stille alle spørsmålene, fordi en kvinne liker en mann som elsker å lytte, men dette er urealistisk. Selv om dette kan fungere på noen datoer, bør du ønske å danse en kvinne som er like interessert i deg som du er i henne.

Hvis hun ønsker å tilbringe hele natten å snakke om seg selv, uten å prøve å bli kjent med deg, må du virkelig bestemme om dette er typen kvinne du vil være i forhold til. [Les: 16 første datatips for gutta å blende din date!]

# 13 Tillit. Du kan ha sommerfugler i magen din i første omgang, hendene dine kan sannsynligvis bli litt svette, men bare fordi hjertet ditt kjører på innsiden, betyr ikke at kroppen din må gjøre den galte på utsiden.

Ta noen dype puste, slapp av nerver, og minn deg selv om at hun var enig i denne datoen i utgangspunktet, så noe du gjør er å jobbe for henne. Så hak opp, bryst ut litt og vis henne du er trygg på deg selv. Gjør det, og hun vil mest definitivt like deg bedre for det!

# 14 Intimitet på slutten. Hvis du føler at natten gikk bra for dere begge, eller selv om du føler at natten var bare ujevne, er det ingen større måte å gjøre natten til en suksess enn med et kyss på slutten av det. [Les: Kyss på en første date - Alt du trenger å vite]

Hvis du føler at du har spikret den første datoen, blir dette trekket mye mindre skummelt. Men hvis du er usikker på hvordan datoen din føles, er dette din sjanse. Hvis du lander det, vet du at du har en andre dato på veien, hvis hun vender seg bort og gir deg kinnet i stedet, vel, det er alltid en ny dato eller en helt ny dato som venter rett rundt hjørnet! [Les: Mannens veiledning for å komme seg ut med en jente på slutten av en dato]

Sjarmerende en jente på den aller første datoen kan være den enkleste ting å gjøre, bare husk å være deg selv, og hold disse 14 tipsene i bakhodet. Gjør det, og det vil være veldig vanskelig for deg å gjøre en feil at du kommer til å angre senere!

Anbefalt: