14 Søte og søte måter å gjøre kvinnen din lykkelig

Innholdsfortegnelse:

14 Søte og søte måter å gjøre kvinnen din lykkelig
14 Søte og søte måter å gjøre kvinnen din lykkelig

Video: 14 Søte og søte måter å gjøre kvinnen din lykkelig

Video: 14 Søte og søte måter å gjøre kvinnen din lykkelig
Video: Ting alle jenter gjør 2023, Desember
Anonim

Vil du få kvinnen til å smile med glede og føle seg overveldet av kjærlighet og hengivenhet? Bare prøv disse 14 søte måtene å gjøre henne lykkelig, og du vil se!

Du vet den klassiske vitsen der det er en lang liste over hva som gjør kvinner lykkelige, og så er listen over ting som gjør menn lykkelige bare øl og sex?

Dette er åpenbart ikke helt sant, men det tar en håndfull ting for å gjøre en kvinne lykkelig.

For det første vil forskjellige kvinner ha forskjellige ting. Hvis du har vært sammen med forskjellige kvinner for en stund, vil du være villig til dette nå. Noen kvinner liker tonnevis av PDA mens andre kvinner foretrekker å holde viser av kjærlighet bak lukkede dører. Noen kvinner elsker å være rundt deg hele tiden, mens noen andre elsker absolutt sin plass. Så hvordan kan du fortelle hvilke ting som er sikker på å gjøre din dame lykkelig?

Vel, det kan du ikke! Men det betyr ikke at du ikke bør prøve.

14 ting du gjør som vil holde kvinnen din lykkelig

Her er en liste over ting som har vist seg å gjøre selv den mest sammensatte kvinnen smiler med glede. Og hvis du er med en jente som ikke er i noe på denne listen, så får du fortsatt noen poeng for å vurdere det eller gi det et skudd!

# 1 Gi henne beskjed om hun gjør noe bra, og takk henne! Alle har disse små skjulte og ikke-så skjulte talenter. Når din kone eller kjæreste viser disse talentene, vær sikker på at du lar henne vite at hennes innsats betyr noe, og at du setter pris på hva hun gjør. Enten det er så komplisert som å gjøre selvangivelsen for deg eller så enkelt som å få en flekk ut av din hvite skjorte, gi henne en smooch og fortelle henne at hun gjorde en god jobb. [Les: 50 virkelig søte ting å si til kjæresten din]

# 2 Gjør henne le. De sier ser ut, men en følelse av humor stikker rundt. Latter er en flott medisin, og det er en god ide å gi galen din en hjertelig dose når du kan. Selv om du ikke er en født komiker, kan du fortsatt prøve å mestre et par vitser eller antics som er sikker på å kile hennes morsomme bein. Bare vær oppmerksom på at det er morsomt betyr ikke at du må gjøre det på en annen persons bekostning. [Les: 12 typer humor og hvordan det påvirker dine relasjoner]

# 3 Cook for henne. Enten du er en masterchef eller bare en fyr som knapt kan steke et egg, vil din innsats ikke gå unappreciated. Det føles hyggelig hver gang en stund å ikke bekymre deg for å piske opp et raskt måltid. Det er tonnevis med enkle oppskrifter på nettet som bare kaller for de enkleste ingrediensene. Lær noen av dem, trene et par ganger, og så overraske henne med et ferskt tilberedt måltid.

# 4 Dusk henne med kjærlighet når du kan. Dette betyr ikke at du må ta hendene dine over henne når du er sammen. Affeksjon kan være så subtile som et tilfeldig kyss på kinnet eller en rask tilbake gni når hun ser trøtt ut. Disse små tingene du gjør kan hente humøret hennes, eller til og med gjøre dagen mye bedre!

# 5 Tilbyr å gjøre gjerninger hun hater. Vi går ikke, snakker renteprodukter. Det er gjerninger vi hater, men vi må gjøre dem for å holde et rent hjem. Enhver som ville plukke opp slakk og gjøre noen av de gjøremålene vi hater ville være en engel i våre øyne! Du kan enkelt fortelle hvilke gjerninger hun hater ved utseendet på ansiktet hennes når hun gjør det. Så gå opp til henne, ta penselen, svampen eller søppelet, og fortell henne å slappe av mens du gjør det for henne.

# 6 Løs det som trenger å fikse. Vi vet at menn ikke går, snakker handymen heller. Men det er bundet til å være en ting du kan fikse for jenta din. Det kan være like tøft som å ta en titt under kappen på bilen sin, eller så enkelt som å kvitte seg med virus på datamaskinen hennes. Kvinner som menn som kan fikse ting, så hun er bundet til å like deg tjue ganger over!

# 7 Spill spill eller sport sammen. Spill er ikke bare for barn. Voksne spiller spill hele tiden for å stimulere sinn og kropp. Hvis du er lei av å gå til de samme gamle restaurantene for datoen din, ta din date utendørs med noen idretter som Frisbee, løp eller svømming. For de som ikke er atletiske, er videospill et annet godt alternativ. Velg et spill hun kanskje vil, og lær henne hvordan hun skal spille. Bare ikke la henne legge merke til om du lar henne vinne! [Les: 10 frie og kåte spill du kan spille i sengen!]

# 8 Skjem bort henne når hun er nede. Noen ganger prøver kvinner å se bedre ut til å føle seg bedre. Det er derfor de går på bortskjemt økter i spaet, deres manikyr eller deres favorittsalong når de er triste. I tider som dette, tilbud å betale for hennes bortskjemt økt eller følge henne når hun prøver å slappe av.

# 9 Gi sine små gaver. Du trenger ikke alltid å piske ut hundrevis av dollar for å imponere jenta din. Selv de minste gaver kan ha stor innvirkning. For eksempel kan du få henne som kle seg hun har vært på øynene i butikken. Hvis hun elsker katter, kan du alltid få kattelaterte ting fra butikker rundt hjørnet. Hvis du er bra med hendene dine, opprett noe som viser deg bryr deg om henne. Innsatsen er nesten alltid viktigere enn prislappen.

# 10 Lytt til hva hun har å si. Noen jenter er i stand til å snakke dine ører av. Men i stedet for bare å pusse ut det hun har å si til deg, prøv å faktisk høre og svare. Du trenger ikke alltid å løse sine problemer eller gi forslag, fordi noen ganger alt hun trenger er noen som vil lytte.Vær den personen og hun vil vite at du er en keeper! [Les: 15 typer virkelig dårlige kjærester som vil gjøre livet ditt helvete]

# 11 Involver henne i dine aktiviteter. Vis henne at hun er en viktig del av livet ditt ved å la henne komme på aktiviteter du liker. Hvis du er i arbeid, inviter henne til å bli med deg. Hvis du er fotballspiller, inviter henne til å se deg spille. Hvis du liker å male, spør henne om hennes mening om hvordan du gjør maleriet bedre. Selv om det ikke er hennes ting, gjør det bare å få henne til å føle seg mer involvert.

# 12 Gi henne beskjed om at hennes meninger betyr noe. Kvinner er en opinionert gjeng. Vi har ofte en mening om alt og alt under solen. Hør hennes meninger, enten de handler om små saker eller store beslutninger. Det viser henne at det hun synes er viktig nok til å påvirke dine valg. Hvis hun er den du vil tilbringe resten av livet med * eller hvis hun allerede er *, må du få henne til å føle at hun har et ord i ting som er viktig for deg. [Les: 20 flere måter å gjøre kjæresten din utrolig glad!]

# 13 Verdi hva hun verdsetter. Enten hun er til kunst, musikk, kjæledyr eller sport, må du få henne til å føle at du også verdsetter disse tingene fordi de er viktige for henne. For eksempel, hvis hun trenger å avbryte en dato på grunn av en musikkarrangement, forstår at denne hendelsen er viktig for henne og la henne av kroken. Hvis hun er forelsket i kjæledyret, gi henne kjæledyr en godbit når du kan. Vis henne hvor viktig hun er for deg ved å vise henne at du gjør ditt beste for å bry deg om tingene hun bryr seg om.

# 14 Gi henne plass når hun trenger det. Når alt er smuldret ned rundt henne, kan ditt første instinkt være å komme til hennes redning. Men når hun ber deg om å gi henne plass til å finne ut ting, respektere hennes beslutning og gi henne den plassen hun trenger. Du kan være gudinnen som kan få henne ut av hennes problemer, men noen ganger vil kvinner lære å gjøre ting for seg selv. Bare minne henne om at du er der for henne hvis hun trenger en hjelpende hånd.

Vi håper disse små tipsene hjelper deg med å holde din kvinne lykkelig. Det kan virke som mye, men du trenger ikke å gjøre dem alle samtidig! Mest av alt, ikke bare bruk disse tipsene for å komme seg ut av trøbbel, for da begynner hun å bekymre deg for hvorfor du plutselig er så snill mot henne.

[Les: 36 søteste ting du kan gjøre med kjæresten din]

Bare pisk ut disse 14 tipsene for å holde kvinnen din lykkelig tilfeldig, og du vil ha en kvinne som vil hoppe med glede fordi hun har en så tankefull fyr!

Anbefalt: