19 Klare tegn du er klar for et seriøst forhold

Innholdsfortegnelse:

19 Klare tegn du er klar for et seriøst forhold
19 Klare tegn du er klar for et seriøst forhold

Video: 19 Klare tegn du er klar for et seriøst forhold

Video: 19 Klare tegn du er klar for et seriøst forhold
Video: Strangest Wilderness Disappearances EVER! 2023, Desember
Anonim

Er jakten ikke lenger så gøy som du husker det å være? Hvis du opplever disse 19 tegnene, høres det ut som om du er klar for et seriøst forhold.

Befestet kunsten å datere år siden og hadde en god del av moro mens du perfeksjonerte håndverket ditt? Føler du nå at jagen ikke lenger interesserer deg?

Før du drar inn i et seriøst forhold til noen, må du ha et seriøst forhold til deg selv.

Hvordan du føler om deg selv, vil påvirke hvordan du føler deg om din partner. Enten det trer ut for estetiske formål, eller jobber med karrieren din for å bevise noe for deg selv, må du alltid sette deg først før du fokuserer på å finne en kompis.

Når du har oppdaget dine personlige styrker og svakheter, vil du kunne gjøre rom i ditt sinn og hjerte for noen andre. Hvis du er bokstavelig talt over alt og har ingen anelse om hva du vil ha i livet, vil det bli reflektert i datinglivet ditt. Derfor er de som ikke er klare til å være i et seriøst forhold, gravide mot casual dating og sover rundt.

19 klare tegn på deg, vi er klar for et seriøst forhold

Så gøy som tilfeldig dating kan være, det kommer en tid i hver seriell dateres liv når de blir lei av alt. Det kan skje i morgen, det kan skje 20 år fra nå, men det er ikke nektet at det vil skje en dag. Du vil vite dypt ned inne når den tiden kommer. [Les: Er seriell monogami mye lettere og morsommere?]

Forutsatt at du er singel, er det 19 tegn som indikerer at du kan være klar til å invitere noen spesielle inn i livet ditt og fremme et seriøst forhold.

# 1 Lei av spillet. Du har vært inn og ut av meningsløse relasjoner, hadde din rettferdige andel av en natt, og flørt flere ganger enn du noensinne kunne holde styr på. Du plutselig føler dette uforklarlige lengsel å stoppe og omgruppere dine tanker og følelser. Du kan være lei av ikke bare spillet, men også å være single.

Morsomt er flyktig, men sanne følelser og følelser er det som stikker. Selv om det ikke er noe galt med å være alene, er du lei av singlespillet og vil ha noe mer konsistent. Sakte ned er et klart tegn på å ha lyst på å sette seg inn i noe mer meningsfylt.

# 2 Du vet hva du vil. Borte er dagene med å lage flaky valg og tenker på nåtiden. Tillit til deg selv, evner og fremtid er et tegn på at du er klar for et skikkelig forhold. Når du vet hva du vil og ikke be om unnskyldning for å være deg selv, har du en tendens til å ta bedre beslutninger. Dette gjelder for alle aspekter av livet, ikke bare på et følelsesmessig nivå når du bestemmer deg for at du er klar for et forhold. På slutten av dagen, når du er trygg på deg selv, kan du ta på seg verden uansett hva.

# 3 Du har det bra. Du er sannsynligvis klar for et seriøst forhold når du føler deg godt selv. Du har innsett at det ikke er behov for et forhold som gjør at du føler deg verdig og glad. Når du forstår at det å være i et forhold handler ikke om å motta kjærlighet, men snarere handler det om å gi overflødig kjærlighet som du selv har borte, det vil si når du kan si at du er klar for en betydelig annen.

På slutten av dagen er det ikke å fylle det tomme tomromet inni deg. Det handler om å utvide den kjærligheten du har og dele den med noen spesielle. [Les: 11 trinn for å bli forelsket i deg selv først og bli en mye bedre DU]

# 4 Ta deg tid. Du er mest sannsynlig klar for et langsiktig forhold når du finner deg selv å ta deg tid til å bli kjent med noen. I stedet for å tenke flittfritt for å komme inn i den annen persons bukser, tar du initiativ til å snakke og engasjere den andre personen i ting du er lidenskapelig om.

Det spiller ingen rolle om de to av dere diskuterer økonomiets tilstand eller din favoritt yoga, så lenge du gjør en innsats for å engasjere seg i en interessant samtale med det eneste formålet med å bli kjent med personen, er du på rett spor. [Les: 60 morsomme spørsmål for å bli kjent med hverandre uten å være påtrengende]

# 5 Økonomisk stabil. Det betyr ikke at brutte mennesker ikke fortjener å være i et forhold. Det refererer bare til det faktum at hvis du er økonomisk stabil, har du mer tid og frihet til å fokusere på å gjøre forholdet ditt i arbeid i motsetning til stadig å bekymre deg for hvor ditt neste måltid kommer fra, og om du vil kunne leie denne måneden.

# 6 Emotionelt tilgjengelig. Hvis du er følelsesmessig tilgjengelig og ikke er utsatt for å bli sint på verden uten tilsynelatende grunn, er du mer sannsynlig å være klar for et forhold enn noen som er et følelsesmessig vrak. Du må være klar til å godta noen andre i livet ditt for å få et seriøst forhold til å fungere, og den eneste måten å gjøre det på er å være følelsesmessig fornøyd med deg selv først. [Les: 16 signerer deg, vi er klart ikke klar for et seriøst forhold]

# 7 Over din eks. Hvis du ikke er over ditt siste forhold, er du absolutt ikke klar for en ny. Det er så enkelt som det. Gjør et forsøk på å invitere ny og positiv energi inn i livet ditt selv om det betyr å kutte alle tanker og bånd med exen din, hvis du må. Det er ingen mening å bo på fortiden hvis målet ditt er å utvikle seg i fremtiden. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold, hindrer deg fra å ha et bedre liv]

# 8 Du har interesser. Du bør ha andre interesser i livet ditt bortsett fra å gå til klubben annenhver dag og flirte natten bort.Hvis du er i stand til å hengi seg til sunne aktiviteter som gjør deg glad, forbedre livsstilen din og gjøre deg til en bedre person, så er du på vei til å bli klar for et seriøst forhold.

Du må innse at å lede et tilfredsstillende liv betyr ikke å investere tid og energi til å gjøre noe du liker, og da slippe alt for forholdet ditt. Det handler om å finne lykke i ting du liker og gjøre plass til noen som er spesielle i livet ditt.

# 9 Ingen grunn til å overholde. Når du har gitt ut trykket for å overholde samfunnet, vil du oppdage at du vil bli en lykkeligere person. Det vil i sin tur føre deg til å være mer forberedt på å dele livet ditt med noen andre. Samfunnskonvensjoner som å bli gift i en viss alder, utmerker seg i arbeid, uansett hvor skadelig det er for din lykke, å dømme folk om hva de har på seg og så videre, kan sette påkjenning på evnen til å være glad og klar for et seriøst forhold. [Les: 5 viktige leksjoner å vite mens du arbeider med dømmende folk]

# 10 Du er takknemlig. Når du føler deg takknemlig og innser at du har et fantastisk liv, uansett hvor grove ting er, er du sannsynligvis klar for et seriøst forhold. Det vil også hjelpe deg med å innse at forholdene omfatter oppturer og nedturer, og at det vil være dårlige dager, uansett hvor hardt du prøver å unngå dem. Når du kan takle disse følelsene og fortsatt være takknemlig for hva du har, er du klar til å dele livet ditt med noen.

# 11 Fine å være single. Før du kan ri ut i solnedgangen med drømmens person, må du først være glad for å være alene. Det er ikke noe galt med å være single før du finner ut at noen er spesielle. Det gir deg muligheten til å lære og sette pris på hvem du er som individ. Når du er glad for å være alene, vil du innse at du ikke skal dykke inn i et forhold bare for det skyldes det. [Les: 15 viktige forholdstips for enslige kvinner]

# 12 Ikke nødvendig å bli lagret. Å være forelsket i noen og dele livet ditt med dem betyr ikke at de redder deg fra ensomhet. Du bør forlate alle tanker eller filosofier som hevder at din signifikante andre ble sendt til â € œsaveâ € Â deg. Glem det mumbo jumbo og aksepter det faktum at du fant din partner fordi du var klar og fortjener det, ikke fordi de var ment å "heal" deg. Kjærligheten skal være ren og uheldig fra og uten tilknytning til fortiden din.

# 13 Ære deg selv. Når du er i stand til å fullt ut ære og respektere deg selv, er du sannsynligvis klar for et seriøst forhold. Gjør det som gjør deg glad og vær den beste versjonen av deg selv som du muligens kan være. Først når du lykkes med å få mest mulig ut av deg selv og være komfortabel i dine egne sko, kan du si at du er klar til å la noen andre inn. Husk alltid at hvis du ikke er fornøyd med deg selv, vil du aldri være fornøyd med din samboer. [Les: 13 glade ting du trenger å ha et veldig godt liv]

# 14 null forventninger. Glem aldri å ende opp med en Ryan Gosling eller Eva Green klone. Godta det faktum at det mest sannsynlig ikke kommer til å skje. Ta av fantasien din og fjern dine forventninger. Du vil finne at livet blir så mye vakrere.

Selv om det ikke er noe galt med å sette standarder, hvis du er for kresen og se bort fra enhver potensiell partner som flyter deg, bare fordi du setter urealistiske forventninger, vil du ende opp med å være i et forhold som er dømt til å mislykkes. [Les: 10 tøffe dating regler for å gjøre dating arbeid for deg]

# 15 Glad inne. Hvis du er glad inne, vil den skinne gjennom. Når du er glad og fornøyd med livet og alt du har oppnådd, vil du sende ut positive vibes og tiltrekke likesinnede sjeler. Det er bare et spørsmål om tid før du møter din spesielle noen som vil være på samme side som deg, og sette scenen for et seriøst forhold.

# 16 Det er en ting som "rett" timing. Med alt som skjer i livet ditt, må du forstå at det er en "rett tid" å møte noen. Når du er klar over det, er du godt på vei til å være klar for et skikkelig forhold. Selv om kjærligheten i livet ditt ikke kommer til å dukke opp på et bestemt sted eller tidspunkt, kan du satse på den nederste dollaren din at timingen må være riktig for ting som skal vare.

Hvis du er midt i en ekkel skilsmisse, med fokus på å få det velfortjent tilbud eller ønsker å fokusere på å finne deg selv, så kan du si at det ikke er riktig tidspunkt å dykke inn i et seriøst forhold som fokus og hjerte er ikke kommer til å være i den. Den magien vil skje når alle stykkene av puslespillet er på plass.

# 17 Nekter å bosette seg på utseende. Når du nekter å bosette seg på alt som følger med, viser det seg at du er klar for noe seriøst. Å velge en langsiktig kompis handler ikke bare om å se bra ut. Som kliché som det ser ut, er det innsiden som teller. Du vet at du er voksen og klar for noe seriøst når du trygt kan si nei til et varmt stykke esel med en fuglehjerte og holde ut for noen med mer substans i stedet.

# 18 Lær av tidligere feil. Det er ikke noe poeng i å være i et seriøst forhold hvis du gjentatte ganger skal gjøre de samme feilene. Enten det faller for samme type womanizer, oppfører seg på samme besittende måte som kjørte din siste ektefelle borte, eller begår hor, er du ikke klar for et seriøst partnerskap hvis du skal oppføre deg på samme måte som du gjorde tidligere.

Du tuller deg selv hvis du sier: "Å, men det er hvem jeg er." Hele poenget med aldring er å lære av våre feil og prøve å være en bedre person.Hvis du ikke lærer livet leksjonene du skulle, så er du absolutt ikke klar til å være med noen. [Les: 15 kjærlestimer du kan lære av dine egne oppbrudd]

# 19 Stopp søking. Livet virker på mystiske måter og det gamle ordspillet som harpene på, du vil bli forelsket når du minst forventer at det ringer høyt og sant for de fleste lykkelige par. Stopp aktivt etter en ektefelle, og du vil finne at alt kommer til å falle på plass.

Når du aktivt presser på noe som ikke er klar til å skje, forandrer du ubevisst kursen på hvordan ting skal være. Alt er ment å skje av en grunn, så bare vær det beste du kan være, og før du vet det, vil du møte kjærligheten i livet ditt.

På slutten av dagen vil du vite når du er klar for et seriøst forhold. Elsk deg selv, nyt livet ditt, og om ditt neste forhold varer livet eller ikke, husk alltid at alt skjer av en grunn og aldri angre på noe som gjorde deg glad.

[Les: 10 ting du gjør naturlig som vil bringe din sjelevenner nærmere deg]

Hvis du finner deg selv opplever disse 19 tegnene, er du klar for et seriøst forhold i livet ditt, er det et sikkert faktum at du er klar til å gi opp hookups og se etter noen som hakker deg for en lang forpliktelse!

Anbefalt: