29 ting kvinner gjør det som får deg til å tro hun er gal

Innholdsfortegnelse:

29 ting kvinner gjør det som får deg til å tro hun er gal
29 ting kvinner gjør det som får deg til å tro hun er gal

Video: 29 ting kvinner gjør det som får deg til å tro hun er gal

Video: 29 ting kvinner gjør det som får deg til å tro hun er gal
Video: Det kunne vært verre | Trond hjelper Bibbi med hormonsprøyter | discovery+ Norge 2023, Desember
Anonim

Er du paranoid eller er kvinnen du faktisk dating, utvilsomt og uigenkallelig å vise tegn på at hun har noen løse skruer?

Det er alltid den etiketten som menn legger på bestemte kvinner etter at de bryter opp som betyr at hun er helt vanvittig. Den galne kyllingetiketten kan være et dekke opp for en fyrs egne feil i et tidligere forhold, eller det kunne virkelig vært berettiget. Hver mann har vanligvis enten datert en gal kjære, eller en av hans venner har, og noen kvinner faller gjentatte ganger inn i denne uønskede kategorien.

Vær oppmerksom på at det er en forskjell mellom klinisk merket som en sosiopat eller en psykopat, og bare gjør gale ting som et middel til en slutt. I denne artikkelen vil jeg snakke om sistnevnte. Hvis du mistenker at kjæresten din kan være et klinisk tilfelle, foreslår vi at du søker en annen mening fra en psykisk helsepersonell.

Insane ting kvinner gjør i relasjoner

Vil du vite om du er dating en gal kjære? Eller er du tilfeldigvis en kvinne, og vil vite hva du gjør galt i forhold? Sjekk ut disse 29 tingene som en kvinne kan gjøre for å få deg til å tro at hun er helt cray-cray:

# 1 Har sex til å fange deg. En gal kvinne, støttet av populær mening, har en tendens til å være fantastisk i sengen! De vil være den villeste, kinkiest og ganske muligens det beste du har hatt. Noe om det vil virke litt manipulerende skjønt, fordi en gal tisse bare vil ha engasjement, og de er ikke over å bruke sex for å få det.

# 2 Pre-meditere en graviditet. Med andre ord blir de gravid for å fange deg. Dette gjelder spesielt hvis det skjer tidlig, når du ikke engang offisielt daterer. Hvis hun har sin egen kondom, har hun bare funnet å ligge rundt, eller hun klemmer beina rundt deg i siste øyeblikk når du treffer den ubeskyttet, er hun den galne typen.

# 3 Kjærlighet / hatoppførsel. Kjærligheten / hatets oppførsel er indikativ for galne kyllinger. Ett minutt elsker hun deg og forteller deg hvor fantastisk du er, og i neste minutt er du hennes fiende som ikke kan stole på. Hennes følelser er ustabile, og det er veldig klart i måten hun behandler deg på. [Les: Kan et kjærlighetshat forhold virkelig trene?]

# 4 Ville følelser. Hvis hennes følelser svinger fra lykkelig til trist, sint til giddy og helt til kåt, alle på en dag, er hun definitivt utsatt for ustabilitet. Ikke noe du vil danse, med mindre du finner kulisseremosjoner spennende.

# 5 Du har blitt hacket. Du legger merke til at Facebook-vennelisten din plutselig har blitt forkortet, dine følgere på Instagram er plutselig alle mannlige, og e-post fra kvinnelige medarbeidere er slettet. Dette er sikkert tegn på at du er en gal dame, og hun er ganske skamløs om det. [Les: 12 tegn på en stalker kjæreste]

# 6 Hun liker konstant kostymeendringer. En kvinne som liker forskjellige stilarter av klær, er normalt, men hvis en jente kan bytte fra hard-core emo til over toppdivaen, for å demure landet jente innen noen dager * uten å måtte gjøre det for jobben sin *, noe? s ikke riktig.

# 7 Hun ligger alltid om seg selv. Hun ligger om fortiden hennes, folk hun er møtt, og ting hun har gjort, alt i et forsøk på å vinne deg over. Du finner ut når du skjønner hennes såkalte venn Melanie er virkelig hennes barndoms kattens navn, og det innrammede diplom fra Harvard er en veldig godt forfalskning. [Les: 8 snakket nøyaktige måter å vite om hun ligger]

# 8 Hun har ikke ekte venner. Ikke alle kvinner med små sosiale sirkler er galne, men hvis du finner ut at hun ikke kunne holde en venn fordi hun skremte dem alle, har du en gal på hendene dine.

# 9 Hun baserer attraktive kvinner. Hun er usikker og kan være gal hvis hun refererer til hver attraktiv kvinne som "slutt" eller "bitch" for ingen annen logisk god grunn.

# 10 Hun tror alle er ute for å få henne. Hvis hun refererer til alle fra fortiden som å ha skadet henne på en eller annen måte, kan det være alt i hodet hennes. Hvis Mely var jaloux, ville Jeanette hennes ex-kjæreste, og hennes lærer ga henne dårlige karakterer fordi hun er for pen, da har hun et dårlig tilfelle av offerets mentalitet.

# 11 Hun har en historie med stalking. Hun er opptatt av å stalking en ex-kjæreste, men forsikrer deg om at det var garantert, og at han definitivt var fusk på henne.

# 12 Hun er obsessivt ren. Å være ren er en god ting, men hvis hun ber deg om å bruke hansker og sokkel dekker når du kommer til henne, er hun som tvangsmessig ren.

# 13 Hun popper opp ubudne. Hvis hun viser seg tilfeldig på fotballkampen din, din kjemisklasse eller baren når du alltid henger ut med gutta, har hun den galne tingen nedover.

# 14 Hennes ekser er "bøtet" Hun refererer til alle hennes ekses som besatte suger som ikke ser ut til å komme over henne. Men saken er, ingen av vennene hennes kan bekrefte at hennes ekses selv bryr seg om henne lenger.

# 15 Hun kjemper som det er WWIII. Når de to av dere kommer i et argument, er hun ikke redd for å trekke ut de store våpenene ved å fornærme dine mannsdeler, hunden din og søsteren din, og hun vil si omtrent alt for å skade deg.Hun vil angripe med trusler som å begå selvmord eller brenne klærne, og hun kan til og med bli fysisk voldelig. [Les: 16 tegn på et voldelig forhold for å passe på]

# 16 Hun ringer for ofte, eller hun forventer at du skal. Hvis hun ringer hver halvtime for å se hva du er opptatt av, og blir opprørt når hun ikke hører fra deg innen en to-timers tidsramme, passer hun definitivt inn i kategorien.

# 17 Hun prøver å forårsake problemer med familie og venner. Hvis hun forsøker å kile en kil mellom deg og dine venner eller familie ved å forgifte tankene dine om dem, gjør hun det for å få deg til seg selv. Hun har en â € œyouâ € ™ t stole på noen, men meg â € Â holdning.

# 18 Hun trives på konflikt. Hun vil rocke båten uten grunn, velge slagsmål ut av det blå, og det vil virke som ingenting du gjør gjør henne lykkelig.

# 19 Hun har alltid din sosiale media profil åpen. Hun kommenterer alle bildene dine med lovey-dovey kommentarer, merker deg overalt, kryper på Instagram, og vet nøyaktig hva du gjorde på det 5 sekunder etter at du gjorde det. Du vil vite fordi hun vil møte deg om det i sanntid.

# 20 Hun har tvilsom åndelig praksis. Hvis du vet at hun er en del av en merkelig kult, eller hvis du ser noen ritualistiske ting i hennes rom, kan dette spille ut dårlig. Men hvis du finner en dukke som ligner deg, ikke gå!

# 21 Sjalusi er en underdrivelse. "Ble du bare flørt med henne foran meg?" spør hun etter at du var høflig med den 70 år gamle kassereren i matbutikken. Hun sendte en truende melding til en av dine kvinnelige fettere, og sa at hun skulle ta seg av igjen etter at hun la merke til at hun ønsket henne en gratulerer med dagen på Facebook. Hun får definitivt den galne etiketten. [Les: 15 typer kjærester som vil gjøre livet ditt helvete]

# 22 Hun gjør en idiot i det offentlige. Hun lager scener i det offentlige, og får seg til å se ut som offeret ved å gråte hysterisk om hvor ille du behandler henne mens alle forbipasserende stopper og stirrer.

# 23 Hun kan gråte på kommando. Først føler du deg dårlig, men når hennes gråt rutine blir mer forutsigbar enn vaskerom vaner, er hun en mestermanipulator.

# 24 Hun er dømmende for alle. Hvis hun snorts på en fin servitør og peker på hvordan han er balding eller noe like uhøflig, er hun usikker. Hun vil forsøke å kompensere for det ved å påpeke alle andres feil i et forsøk på å få seg til å se og føle seg overlegen.

# 25 Sheâ € ™ s besatt av dine exes. Hun staler sannsynligvis dem via falske Facebook-profiler. Hun stiller deg spørsmål om fortiden din og tester deg ut fra svarene dine. Oh, og ingen detaljer skal bli spart, eller du vil aldri høre slutten av det.

# 26 â € œYouâ € ™ ll aldri finne noen andre som meg!  € œ Dette er hva hun vil fortelle deg når hun får følelsen av at du blir fanget på hennes antics. Sannheten er at du sannsynligvis ikke vil finne noen andre med sin spesielle type gal, og det er en god ting!

# 27 Hun får litt for nær alle i livet ditt. Hun vil forsøke å komme inn med mannskapet ditt og bli uadskillelig fra familiemedlemmer i et forsøk på å manipulere deg. Hold et godt øye med hennes intensjoner.

# 28 Hun gir deg ingen personvern. Du vil legge merke til at kvitteringer fra lommene din kommer opp på din kommode, ting i bilen din er flyttet rundt, og telefonen din blir regelmessig låst fra for mange mislykkede passordforsøk. Hun er nysgjerrig på livet ditt, og har klare tillitsspørsmål.

# 29 Hun gjør deg i tvil om din egen sunnhet. Dette er en hallmark signatur av galne kyllinger. De vil få deg til å lure på om du har mistet tankene dine på grunn av hvor forvirret de vil gjøre deg. Gå ut mens du fortsatt kan, og redd hva som er igjen av din sunnhet!

[Les: 15 typer giftige forhold du bør passe på]

Crazy kvinner kan gi deg spenning, lidenskap og en vilt tur mellom arkene, men i det lange løp vil du lære at håndteringen av hennes galskap er altfor mye arbeid for gode kjønn og morsomme tider.

Anbefalt: