5 MMA-bevegelser som gjør at du ønsker å treffe treningsstudioet

Innholdsfortegnelse:

5 MMA-bevegelser som gjør at du ønsker å treffe treningsstudioet
5 MMA-bevegelser som gjør at du ønsker å treffe treningsstudioet

Video: 5 MMA-bevegelser som gjør at du ønsker å treffe treningsstudioet

Video: 5 MMA-bevegelser som gjør at du ønsker å treffe treningsstudioet
Video: maxer.dk: Konventionel dødløft - begynder 2023, Desember
Anonim

The Crane Kick

via GIPHY

Ok, han gjør ikke armene, men Lyoto Machidas andre runde knockout av tidligere heavyweight champ Randy Couture kom via det som ellers er umiskjennelig den mest dødelige teknikken i Miyagi-karate pensum. Teknisk er det en mae tobi geri eller "flying front kick", og det er populært, men vanskelig å lande, i shotokan-stilen Karate Machida har lært under sin far siden han var tre. Enda viktigere handler det om misdirection og ikke bare unødvendig showmanship - fordi det andre kneet kommer opp først, teorien går, vil motstanderen din se opp for et spark fra det andre beinet, noe som gir deg en uhindret vei mot ansiktet med den andre foten. "Hvis det er riktig, kan ingen forsvare," ja.

Den Marquadt Ultra-Combo

via GIPHY

Blant de ubehagelige sannhetene du må omfavne når du vokser opp - rett ved siden av "alle dør til slutt" og "det er nesten umulig å se bra ut i en trenchcoat," kanskje den tristeste er "Du kan ikke fullføre en profesjonell kamp som deg" replaying street fighter 2. 'men tilsynelatende ingen fortalte nate marquadt at fordi han, etter å ha ladet sin supermåler (eller gjør hva du gjør for deg, gir deg opp for denne typen legalisert overgrep i en ikke-videogames-sammenheng) gjorde han tilsvarende slo alle knappene på en gang, og det resulterte i en kamp-ender som inneholder ni forskjellige streik, inkludert et flygende kne og et spinnende bakhodet. Hvis det noen gang har vært en kamp for å overbevise deg om at nesten hvilken som helst flailing nonsens du slynge på en tung veske, kunne til slutt betale utbytte, er det denne. Glorious.

The Cormier Mega-Slam

via GIPHY

Daniel Cormier er en olympisk nivå freestyle wrestler som kjemper som en WWE superstjerne. Han er vennlig og litt tubby, og hvis du så ham i en bar, tror du han må slå på treningsstudioet, men hvis du lar ham vikle hendene rundt benet, vil han absolutt tippe deg på hovedet og gjøre deg revurdere dine livsvalg når ansiktet ditt smelter bakover. Dan Henderson, som forsøker å bekjempe ham her, er en tidligere mester og monstrously sterk i sin egen rett: vær så snill å merke seg hvor lett han blir ragdolled når du er neste fristet til å hoppe over bein dagen. Takedowns er ofte undervurdert i MMA fordi kamper finner sted på hoppende, tilgivende lerret, men når UFC ser sans og institutterer en tabell, Stiger og Stoler divisjon, vil Cormier bli mester for det neste tiåret.

Anderson Silva Matrix Assault

via GIPHY

Anderson Silva kjemper som du skulle ønske du kunne kjempe: fra en annen dimensjon hvor det virker som om hans motstandere beveger seg mye, mye tregere enn han er. Den beste måten å bekjempe ham på, er å fokusere på å gripe eller nekte å la ham motvirke. Det verste er å kaste streik mot ham, slik at han kan unnvike dem og så skade deg fra umulige vinkler. I det minste, det var hva punch-eksperter trodde til Forrest Griffin kom opp med et enda mer ydmykende alternativ: løp på ham å kaste slag, slik at når han Matrix-fades bort fra dem alle og bøyer deg forsiktig på haken din egen hurtling kroppsvekt er ansvarlig for den påfølgende hjernerystelse. Ja, det vil nok ta deg et tiår med sparring og dedikert praksis for å komme nær dette nivået av latterlig kamp-glans, men se på denne måten: Hvis du starter nå, vil du være mugger-immune når du er samle inn pensjonen.

Showtime Kick

via GIPHY

Ja, det er uoppdagede stammer uten ord for fjernsyn som er lei av å se dette sparket på Reddits forside og UFC-høydepunktsruller - men det hindrer fortsatt ikke at det er den største virkningen av menneskelig vold som er tatt på kameraet. Å samle: Anthony Pettis siste runde i den endelige kampen i WEC-historien, umiddelbart før organisasjonen ble brettet inn i UFC, visste at han tapte … og så løp han opp på siden av buret, hoppet av, og brukte den ekstra høyde / overraskende vinkelen til å lande foten sin rett på en retreating Ben Henderson ansikt, banket ham ned og clinching vinneren. Pettis avslørte senere at det ikke var et fluke: han praktiserte trekkene 'ukentlig' med slående treneren Duke Roufus og (enda mer spennende) har flere burskalder fortsatt i klippet. Hvis du har vært inne i et MMA gym (eller, real talk, en bygning med vegger) uten å * prøve * dette trekket, heng hodet i skam.

Anbefalt: