EKSKLUSIV: Joe Wicks 'Four-Week Fat Loss Workout

Innholdsfortegnelse:

EKSKLUSIV: Joe Wicks 'Four-Week Fat Loss Workout
EKSKLUSIV: Joe Wicks 'Four-Week Fat Loss Workout

Video: EKSKLUSIV: Joe Wicks 'Four-Week Fat Loss Workout

Video: EKSKLUSIV: Joe Wicks 'Four-Week Fat Loss Workout
Video: Raul Rosas Jr Becomes the Youngest Fighter in UFC History | DWCS FREE FIGHT 2023, Desember
Anonim

Han er en bestselgende forfatter, sosialmediasfølelse og kommende tv-stjerne … så hvordan har Joe Wicks tid til å bli magert - og så glad? Ekspertene over på vårt søstermerkeMenns Fitness hente det største navnet i britisk kondisjon.

HOPE TIL: Joe Wicks 'Four-Week Fat Loss Workout

Hvis det er en ting som Joe Wicks vet om, jobber det med høy intensitet. Åpenbart, det er slik han har laget sitt navn - de utallige 15-minutters HIIT-sesjonene som regelmessig rakker opp millioner av visninger på YouTube og danner ryggraden i hans bestselgende 90 Day Shift, Shape and Sustain-plan. Det er fortsatt hvordan han trener seg, passer i burstes av burpees og fjellklatrere på strender og på hotellrom, ettersom hans tidsplan tar ham med jet-setting rundt om i verden, og utvider sitt imperium en emoji om gangen. Men det er også hvordan han driver fra dag til dag: høy energi, alltid på, alltid klar til å møte og hilse, lage innhold eller bygge merkevaren. Det må være utmattende. Men Wicks ser ikke ut til å tenke på.

Saken i punkt: dette Menns Fitness fotografering. Selv om det virkelige livets Wicks ringer intensiteten et hakk eller to ned fra sin superartige Snapchat persona, går han gjennom døren klar til å gå - det er håndtrykk rundt, litt skummel med besetningsmedlemmene han møttes før, og så er det skjorte av, pumpe opp og kamera klar.

I mellombilder snakker han til treningseiere - vi er i London Bridge-grenen av ny franchise F45 - om hvordan virksomheten går, deres tilnærming til trening, hva de gjør på sosiale medier. På et tidspunkt ser vi timeplanen sin på et feilfritt fargekodd regneark, og det er knapt et blanke hvitt mellomrom mellom alle de røde, blå og grønne. Selv for en mann som har gjort millioner fra å være høy energi, er det ikke noen gang … litt mye?

"Vel, belønningene er så høye," sier Wicks. "Ja, jeg blir sliten når jeg står opp om morgenen, men når jeg kommer til det jeg gjør, folkene der, de spørsmålene de spør meg, svaret jeg får … hver dag er annerledes. Å gå til Abu Dhabi for å filme en DVD, det er galt, det er gøy. Å gjøre et Channel 4-show, det var virkelig fantastisk. Å gjøre bokreiser, høre fra folk som har forandret livet deres - jeg blir aldri lei av det. Jeg får ferie - jeg hadde en liten pause i Antigua, jeg hadde et par dager i Amerika, så jeg klarer å kaste litt helligdager her og der. Men ja, dette året har vært sint."

Dette, hvis noe, er en under-overdrivelse. Siste gang MF shot Wicks - bare for over et år siden - var det for sitt første britiske magasinomslag, da han hadde 400.000 Instagram-følgere og en blomstrende virksomhet i skreddersydde trenings- og næringsplaner, en bokavtale i røret og en sjanse til stjernestatus. Nå har han publisert den bestselgende matboken i Storbritannias historie, Lean In 15 (med et par oppfølgere gjør nesten like godt), blitt omtalt på dusinvis av forsiden deksler, blitt utspurt av Løse kvinner, og satt på en verdensturné for å bringe Lean In 15 til Amerika og Australia. Det er fjerde og femte bøker planlagt for neste år, og nesten sikkert mer å følge.

Image
Image

Snakkende hoder

2016 tok også Wicks Channel 4-show, en 40-minutters komprimering av Wicks treningsfilosofi, til en rekke suksesshistorier via medlemmer av publikum. Det var et interessant eksperiment av mer enn en grunn - Wicks persona, så perfekt for 15 sekunders soundbites på Instagram, kunne ha vært irriterende strakt til et lengre format, og en anmelder bemerket at hans entusiasme kunne få Jamie Oliver til å virke positivt likegyldig”. Så hvordan har Wicks følt seg om sluttproduktet?

"Det var et veldig lite mannskap, det var bare en kameramann, en lysmann, et veldig polert lag … men jeg hadde ingen anelse om hvordan det skulle komme ut av redigeringen," innrømmer han. "Men jeg så på det, jeg lo et par ganger, jeg trodde at informasjonen som var i det var bra. Jeg var bekymret for at jeg skulle komme over som shouty og irriterende, men det var en ganske god balanse jeg trodde: litt bosh og wallop der inne, men de liker litt av det på TV, ikke sant?

Han innrømmer at det ikke var mye i det for folk som allerede var fans. "Noen av det kom nok over litt kjedelig for folk som har fulgt resten av mine ting. Men jeg måtte prøve og komme over det grunnleggende til folk som aldri har hørt om det før. Hva synes du om det?"

Det er et spørsmål, jeg forteller ham, at vi har diskutert blant MF team. Vi så flere "seriøse" personlige trenere som klaget på sosiale medier som showet oversimplified, noe som drev en en-size-fits-all-løsning over utdanning om hvordan du kan lage bedre matvalg eller strukturere en trening.

Men la oss være ærlige, utdanning er ikke det som selger TV-serier - og det virker litt urettferdig å spørre Wicks om å pakke inn i en halv time hva regjeringen har forsøkt å gjøre med år med (for det meste ineffektive) helse kampanjer. Mesteparten av kritikken, det må sies, føltes litt som griping fra folk sjalu på Wicks juggernaut.Men sikkert er han vant til det. Ikke sant?

"Jeg anerkjenner ikke engang det," sier Wicks. "Noen ganger viser broren min (Nikki, en tidligere magasinredaktør som hjelper til med å kjøre Wicks PR-innsats) meg ting, eller jeg fanger noe på sosiale medier. Noen av det er bare ikke sant: en fyr sammenlignet en av mine Lean In 15 oppskrifter til et KFC-måltid, og sa at de var like ille som hverandre. Uansett hva du synes om meg, er det urettferdig - jeg oppfordrer folk til å spise ubearbeidet mat, drikke vann, lære å lage mat for seg selv. Det er ikke det samme i det hele tatt."

Enkle sinn

Denne enkelheten er selvfølgelig en del av Wicks-klagen. Det er lett nok å gå "full Wicks" - lag oppskriftene i boken, følg treningsøkten på YouTube - men han støtter også et sett med livsstilsendringer som ikke kunne være enklere. Gjør litt intensiv trening noen ganger i uken (han er en evangelist for morgenopplæring, krediterer den resulterende endorfinstreffet med å få ham gjennom de ultra lange dagene), prep og lag maten din når du kan, og hold deg unna spritet ( "Det er sannsynligvis en av grunnene til at jeg blir så magert - jeg drikker ikke så ofte. Alkohol er en av de tingene jeg må holde under kontroll").

Han lover at han praktiserer det han forkynner, og sverger at hans tabloid-selger torso kommer fra et hotellrom regime med nær-grip press-ups og andre kroppsvekt trekk. Dette er sannsynligvis sant: oppvarming for vår fotoskjøring, han gjør en oppsiktsvekkende mengde pull-ups, bare pause for å bytte fra bredt grep til smal og tilbake igjen. Men hver trener som er verdt deres salt, tilpasser sin tilnærming over tid, etter hvert som deres kunnskap utvides. Har Wicks-tilnærmingen endret seg de siste 12 månedene?

"Litt, ja. Nå gjør jeg litt mer mobilitetsspørsmål, litt yoga når jeg kan. Jeg har begynt å strekke og kjøle ned i videoene mine. Det er en av disse tingene - hvis du forteller folk 'OK, nå strekk og kjøle ned', vil de ikke gjøre det, fordi de ikke alltid vet hva du mener. Sett den inn i en video, og de kan følge med. "Han har også vært å tilpasse sine synspunkter på søvn og stress. "I den nye boken snakker jeg mye om dem begge. Hvis du føler deg negativ det øyeblikket du våkner, endrer det dagens retning."

Han holder seg oppdatert på kostholdstrender, sier han - han har for eksempel hørt om Sirt - men bekymrer seg ikke for mye om å holde seg foran de siste superfoodstudiene. Body Coach-filosofien handler om hva som fungerer for de fleste, mesteparten av tiden. "Ikke kutt for mye ut for fort," sier han, da han ble spilt for sitt beste beste tips. "Bare gjør små endringer og se fordelene. Gjør det slik at du nyter reisen. Fortsett."

Image
Image

Teenage Fanclub

Å nyte reisen er selvsagt lettere når du har en cheerleader som Wicks. Han er alltid på sosiale medier, med en biceps emoji her og et nyanser smiley der, formaning folk til å smash ut en økt første ting i morgen eller ikke være for ned på seg selv hvis de har falt av vognen i helgen.

Og MF har førstehånds erfaring med hvordan det strekker seg til virkeligheten - 20 minutter i skytingen vår, er det en uventet banke på treningsdøren fra en ung Wicks-følger som heter Dylan, som er kommet sammen med sin mor etter å ha invitert Snapchat. Dylan, hans mor forteller oss, var tungt overvekt før han plukket opp Wicks første bok og begynte å følge den, til slutt å miste mer enn 25 kg og få massevis av selvtillit i prosessen.

Dette kan føles som et scenemessig øyeblikk, men Wicks er virkelig glad for å se ham, gripe ham på et halvt dusin øyeblikk under skytingen for å ta selvstendige og sceniske improviserte pressekonkurranser.

På et tidspunkt står paret for et bilde som er gått for å få mer enn 27.000 liker på Instagram, med hundrevis av kommentarer som gratulerer Dylan med suksess. Men selv da er det et eksempel på ulempen til dette nivået av berømmelse.

"Noen sa," Åh, hvorfor har han sitt beste, hvorfor handler det om ham? "Sier Wicks, når vi henter ham et par dager senere. "Det er en av mine mest likte bilder noensinne, men det er ikke fordi jeg har toppet mitt. Jeg ville normalt ikke svare, men jeg måtte forklare, måtte si se, det handler ikke om meg, det handler om historier som det. Møter Dylan, som virkelig berørte meg. Den slags ting uten tvil er hva som holder meg på hamsterhjulet."

Og disse historiene, selvfølgelig, er hvorfor Wicks er langt fra ferdig. Han strategiserer for eksempel om hvordan man skal levere flere suksesshistorier som Dylans. "Jeg må på en eller annen måte komme inn på skolen, rulle ting der ute. Liker, forestill deg om barna lærte en sunn oppskrift en uke, så var leksene deres hjemme og lagde mat sammen med mamma og pappa. De ville lære 30 oppskrifter om året, og de ville bli satt opp for livet."

Samtidig er hans erobring av Amerika pågår ("Derfra er det alt basert på å selge produkter. Det er alle fettbrennere og operasjoner, eller detoxer og rensninger. Det er ikke det de trenger") og flere TV-programmer å vurdere ("Vi snakker til folk om formatet.Jeg tenker på å lage mine egne ting der jeg produserer meg selv - mange gjør det i disse dager ").

Det er også YouTube, der Wicks allerede kan koble til flere enn å se på TV-serier hver uke, og sosiale medier, hvor han kryssfremmer sine Snapchat-, Instagram- og Twitter-kontoer bedre enn de fleste multi-million-pund-merkene.

Det er flere bøker, flere planer, flere liv å forandre … men først går han på ferie. "Jeg har bestilt hele februar av. Jeg skal til Sør-Amerika, utforske så mye jeg kan. "En kort pause. "Jeg må gjøre mye innhold for den måneden, få en mengde oppskrifter gjort, bare så jeg kan fortsette å legge ut ting mens jeg er borte." Høy intensitet som alltid. Men det er ingen tvil om at han nyter reisen.

Intervju: Joel Snape. Fotografi: Glen Burrows

Joe Wicks: Body Coach Workout DVD er ute nå (BBC Worldwide). Kjøp på amazon.co.uk

Anbefalt: