En Guyâ € ™ s Guide til Faux-O: Hvordan Fake en Mannlig Orgasme

Innholdsfortegnelse:

En Guyâ € ™ s Guide til Faux-O: Hvordan Fake en Mannlig Orgasme
En Guyâ € ™ s Guide til Faux-O: Hvordan Fake en Mannlig Orgasme

Video: En Guyâ € ™ s Guide til Faux-O: Hvordan Fake en Mannlig Orgasme

Video: En Guyâ € ™ s Guide til Faux-O: Hvordan Fake en Mannlig Orgasme
Video: Choose food challenge 😂 Which fruit is fake and which is not? 🙄 #shorts Best video by Hmelkofm 2023, Desember
Anonim

Du kan bli overrasket over at menn kan falle sine orgasmer, med 10 ganger vanskeligheten! Vi viser deg hvordan du skal falle en mannlig orgasme og når du skal gjøre det.

Det kan høres latterlig, gal, til og med at en mann ville noensinne trenge å falle en orgasme, men sannheten er at det skjer mer enn du tror. En studie fra 2012 viste at ut av 2000 menn, en hel del 34% innrømmet å fake det og i en AskMen.com-studie, vil 23% av mennene ha faked det på et eller annet tidspunkt!

Stereotyper tyder på at det er feil eller rett og slett rart, hvis en mann ikke er i klima under sex. Så selv om en fyr hadde ønsket å på et eller annet tidspunkt, kan han være for sjenert eller for uerfaren til å vite hvordan han skal sette faux'Oâ € i â € œOscar-verdig ytelse. Â € Â

Det er flere kontrollpoeng å treffe når du går for imitasjonsorasmaen, og også viktige scenarier som er til og med passende for slik uhyggelig oppførsel. Før vi kommer inn i de, la oss se på hvorfor i verden ville en mann ønske å falle sin klimaks i utgangspunktet.

Hvorfor vil han til og med?

Med nerveendringer i den mannlige anatomien som er der ute for verden å se, er det et rart menneske som føler behov for å falle i det hele tatt. Så hva er med den mannlige faux O? S? Noen menn lider av DE, eller â € œdelayed ejaculationâ €, en tilstand der menn ikke synes å orgasme gjennom seksuelle interaksjoner eller onani. For resten av dem viser det seg at menn falske det for stort sett de samme grunnene som kvinner gjør.

# 1 For trøtt. Uansett om det var en lang dag på jobben, er han følelsesmessig utmattet, full, eller han har fysisk gået utenom hele uken, noen ganger er han bare for jævla sliten for å få det til å skje. Hvis du vil prøve å bekjempe dette uten å sette på en falsk-O-show, prøv å få kjæresten din på toppen, så hun kan gjøre det meste av arbeidet, men vær ikke overrasket om din lille mann ikke gjør det Jeg vil ikke samarbeide. [Les: 20 måter å bidra til å opprettholde en ereksjon]

# 2 Han vil ikke skade partnerens følelser. Uansett hvilket kjønn du er, suger det virkelig når partneren din ikke er ferdig. Ikke bare opplevde de ikke en behagelig orgasme, men du forlot deg og lurte på hva du gjorde feil. Som kvinner, vet noen menn at det ikke kommer til å skje, men ikke ønsker å knuse partnerens ego. I stedet for å knuse partnerens seksuelle ego eller skade deres følelser, tar de til en og annen falsk.

# 3 Han er kjedelig. Det er et godt antatt å si at når det gjelder menn, er "ille sex" godt sex, men dette er bare ikke tilfelle. Hvis partneren din ikke ser ut til å være med i sexet du har, eller det ser ut til å være med, kan du bare ende opp med å bli kjedelig og miste din smak for å fullføre. [Les: 9 plagsomme tegn på at du har dårlig sex]

# 4 Har allerede hatt sex i dag. Hvis du allerede har hatt sex en eller to ganger i dag, vil oddsene bli vanskeligere og vanskeligere å nå orgasme. Orgasmer tar vanligvis lengre tid å komme til, når du allerede har hatt en den dagen.

[Les: 22 vanlige årsaker kvinner falle sin orgasme]

Hvordan fake en mannlig orgasme

Nå som du vet hvorfor av prøvingen, her er den saftige biten: hvordan du gjør det. Det er mye enklere enn du tror, selv som en mann!

# 1 Bruk kondom. Hvis du ikke bruker kondom, er det nesten umulig å fake det med hell. Tross alt vet kvinner når de har sperm i seg, fordi det drypper ut igjen. Mangelen på å komme tilbake ut av henne, er enten å få kjæresten din veldig freaked ut, eller veldig forvirret. Så trene sikker sex og bruk en faux-O-skjult kondom.

# 2 Kjenn din orgasme. Nøkkelen til å vite hvordan å feire en orgasme er å vite hvordan du orgasme organisk. Det kan være vanskelig å fokusere på stort sett alt når du er på randen av å komme, men prøv å være oppmerksom på neste gang!

Gjør du støy? Støt litt? Stiv opp? Lukk øynene dine? Det er ekstremt sannsynlig at partneren din vet ditt O-ansikt, så prøv ditt beste for å gjenskape din ekte orgasme-opplevelse. Doggy-stil vil være din beste venn når du feiler en O, slik vil jenta din ikke kunne dømme ytelsen din for hardt!

# 3 Ikke satt på et show. Når kvinner feiler en orgasme, pleier de vanligvis å sette på seg et show i prosessen. Skrikende og overdrivet vridning og sammenknytning er alle en del av forestillingen. Menn blir så begeistret av opprøret, noen vil aldri vite at jentas orgasme var en falsk.

Donâ € ™ t gjøre dette. Prøv å ikke gjøre din "orm" en handling som skjermen er verdig, bare gjør den troverdig. Din jente vil legge merke til, og hun vil definitivt ringe deg ut på det.

# 4 Kast bevisene. Det er viktig at du disponerer beviset innen et minutt etter at handlingen er over. Når du er ferdig, slipper du av kondomen i en serviett eller toalettpapir og kaster den suger rett inn i søppelet, før kjæresten din får en sjanse til å se beviset. Hvis jenta din insisterer på at du kommer inn for en kose etterpå, fortell henne at du bare vil rydde opp først, og så er du alle hennes.

# 5 Prøv aldri med muntlig. Dette sier selvsagt, men du bør aldri noen gang prøve å passere en av kjæresten din mens hun har deg i munnen hennes.Det er for mange åpenbare, fortellende tegn på en mannlig orgasme: kule- og peniskontraksjoner, mykgjøring av penis, sperm … Mens kvinner kan være i stand til å passere en skurken falsk O under muntlig, for menn er dette en stor no- Nei.

[Les: 8 tips og triks for å gi henne muntlig som en proffs]

Akkurat som den kvinnelige orgasmen, husk alltid å bruke en falsk klimaks bare i nødstilfeller, og aldri lure partneren din til å tro at de pleier deg når de ikke er det. Din elsker kan ikke bli bedre, hvis de ikke vet at de gjør noe galt. I alle andre faux-O situasjoner, lykke til!

Anbefalt: