Alfie Davis-intervju

Innholdsfortegnelse:

Alfie Davis-intervju
Alfie Davis-intervju

Video: Alfie Davis-intervju

Video: Alfie Davis-intervju
Video: Bisping vs akiyama UFC 2023, Desember
Anonim

Hvordan kom du først inn i kampsport?

Jeg pleide å elske Jean-Claude Van Damme filmer som barn. Jeg må ha sett kick~~POS=TRUNC 100 ganger! På baksiden av det begynte jeg freestyle kickboxing på Enfield Kickboxing Academy, hvor jeg har trent de siste 11 årene. Jeg endte med å vinne sølvmedaljer på WAKO [World Association of Kickboxing Organizations] verden og europeiske mesterskap. Så for fire år siden begynte jeg å trene Muay Thai, og et par år etter at jeg krysset over til MMA, trente på Team Titan.

Hvorfor bestemte du deg for å endre sport?

Jeg følte at jeg hadde tatt kickboxing så langt jeg kunne. Det er morsomt, fordi jeg pleide å se [UCMMA forgjenger] Cage Rage hendelser tilbake på dagen og tenke, "Hva gjør disse nøttene?" og nå er jeg en av dem!

Hva er MMA-posten din?

Jeg var 3-0 som amatør, og jeg er nå 2-0 som profesjonell.

Hva var det vanskeligste ved å gjøre overgangen?

Først var grappingen tøft, og jeg var ganske uvitende om det. Jeg trodde jeg kunne bare lære å forsvare takedowns og få folk til å slå med meg. Men i de siste 18 månedene har jeg virkelig tatt imot det, og det har vært fantastisk. Jeg er bare et blått belte i jiu jitsu, men jeg lærer så mye hele tiden. Min slående er fortsatt mitt hovedverktøy, men mine grunnteknikker blir også ganske onde.

Hvordan har du tilpasset dine kickboxing-spesifikke slående teknikker for MMA?

Jeg pleier å blande ting opp og bytte mellom en tradisjonell, side-on kickboxing holdning og en vanlig Muay Thai holdning. Det hjelper meg å trene opp motstandernes rekkevidde, og det gjør det virkelig med deres rytme.

Hva innebærer ditt ukentlige treningsregime?

Jeg studerer deltid for en sportsvitenskapelig grad - jeg gjorde det på heltid, men jeg byttet på deltid for å fokusere på min MMA karriere - så jeg må passe på treningen min rundt det. Jeg trener vanligvis fire timer om dagen, to om morgenen og to om kvelden, seks dager i uken. Jeg bruker all min fritid for å studere kampefotografering, noe som er en av de beste måtene å lære, spesielt hvis du ser på gutter som du vil etterligne. Jeg liker å studere MMA-fighters som har kommet fra kickboxing bakgrunner som Stephen Thompson, Michael Page og Edson Barboza.

Du kjemper Maksym Matus, den nåværende mesteren, for UCMMA lette tittel. Hvilke trusler står han for deg?

Han konkurrerte på nasjonalt nivå som en bryter i Ukraina, så han kommer til å prøve å ta meg ned og ligge på toppen av meg, men jeg skal ikke la det skje. Jeg kommer til å slå ham med alle slags streiker, og hvis han tar meg ned, kan jeg gi ham problemer av ryggen min - og jeg er rask i scrambles. Jeg forutsier en seier gjennom knockout i andre runde.

Alfie Davis kjemper Maksym Matus på UCMMA 41 på lørdag 8. november på The Troxy i London. Kjøp billetter her.

Fotografi levert av Sabs Shots.