Anthony Joshua's Boxing Tips og treningsråd

Innholdsfortegnelse:

Anthony Joshua's Boxing Tips og treningsråd
Anthony Joshua's Boxing Tips og treningsråd

Video: Anthony Joshua's Boxing Tips og treningsråd

Video: Anthony Joshua's Boxing Tips og treningsråd
Video: UFC 124 George St-Pierre vs Josh Koscheck 2 2023, Desember
Anonim

Britisk boksing har blomstret de siste årene, med utfordrere som kommer over vektskalaen. Men ingen av dem har befalt så mye oppmerksomhet som olympisk gullmedalje Anthony Joshua. Vi satte oss ned for å finne ut hvordan han forbereder seg på å gå i ringen og hvordan han fikk kroppen sin.

Jeg ble ikke født for å være en bokser. Jeg jobbet på det.

Jeg får 10 timer søvn om dagen og drikk fem liter vann.

Vær oppmerksom på kjernen din og gluten. Det er veldig viktig at du har det grunnlaget for å bli så sterk som mulig. Å være høy og lang gjør at du lettere kan bryte. Det er godt å ha den soliditeten slik at når du roterer gjennom slagene dine, kommer de fra et kraftsted snarere enn fra et sted av skrøbelighet.

Varm opp gluten før du trener! Ta et mini-motstandsbånd og legg det rundt knærne dine før du går trinnvis fra side til side.

Arbeid kjernen ved å hvile underarmene på en treningsball og få noen til å flytte den rundt mens du prøver å holde balansen. Det er en morsom øvelse som gir deg ikke noe imot det rare fallet.

Da jeg var omtrent 15 var jeg ganske høy, men jeg hadde ikke mye masse bak meg. Jo mer jeg boks, jo mer muskel jeg legger på. Jeg har aldri bevisst lagt til muskel.

Mitt kosthold har hjulpet meg med å legge til kraft. Tidligere spiste jeg ikke nok. Jeg vil spise frokost, matbit om dagen og ikke spise til middag. I dag har jeg allerede hatt to måltider, og det er ikke engang lunsjtid.

Mange mennesker kjemper mot deres genetikk, men jeg går med det jeg har. Det er som en arkitekt - de ser på utformingen av bygningen deres og regner ut hvor mye vekt den kan bære før de bygger den. Måten jeg er ble satt ut før jeg ble født. Jeg ville ikke prøve å endre det for mye. Det har meg så langt.

Fokuser på helsen din. Fra det kommer fordelen av å se bra ut.

Jeg lever livet. Jeg tror ikke mange kan si det. Jeg drikker ikke, røyker eller holder meg oppe sent. Jeg tror ikke andre mennesker er på det som meg. De snakker et godt spill, men de gjør det ikke. Sett et kamera på oss i 24 timer og du vil se hvem den virkelige mannen er.

Treneren min minner meg om å nyte meg selv. Hvis du bare lever en regimentert livsstil, vil du ende opp med å være en ensom mann og bli gal.

Det er godt å se ut som hele pakken, med seks pakker og store biceps, men det gjør deg ikke en god idrettsutøver.

Jeg liker utøvere som Cristiano Ronaldo, Pacquiao, Cam Newton, Bo Jackson og Archie Moore. De har alle fått stasjon.

Folk vil bare snakke om hva de har i dag. Det er ingen substans for det. Når du striper eiendeler unna, hvem er du egentlig? Når du striper bort titler, omdømme, økonomi - jeg er bare en ydmyk familie mann. Det er substans.

Å være beskjeden om dine fysiske evner er viktig. Det gir deg muligheten til å vite at du har mer å gi enn folk forventer. Hvis jeg tillot meg å tro at jeg var mannen, tror jeg ikke jeg ville ha oppnådd så mye fordi jeg hadde følt at jeg allerede var der.

Kvinner bryr seg ikke hva du ser ut. Vel, hvis de gjør du med feil jente.

Vi er alle født det samme. Det er ingenting å si at du ikke kan oppnå hva neste mann kan.

Anthony Joshua bærer Under Armor CoolSwitch teknologi for å holde ham kjøligere i lengre tid. For mer besøk underarmour.co.uk

ANBEFALT: Punching-bag treningsøkter

For flere boksningstips fra Anthony Joshua, fortsett å bla for å lese intervjuet med ham på tvelden til hans tittelkamp med Denis Bakhtov i oktober 2014.

Image
Image

Anthony Joshua: "Kamp til slutt, til den siste klokken"

Da vi slo opp med Joshua før han sluttet å kjempe med Denis Bakhtov i oktober 2014, var dette det han måtte si

Sammenlignet med mange tungvekter er du veldig mager. Blir det som rippet, din prestasjon?

Jeg legger det på to ting. For det første er det sak for genetikk. For det andre tror jeg at hvis du trener hardt som en idrettsutøver, så kommer du definitivt til å bli slank. Jeg går ganske mye rundt på vekten jeg konkurrerer på. Jeg trener alltid, så jeg blir ikke tett mellom kamper.

Det er mye kosthold der ute og mye vitenskap i sport nå. Hvis en tungvekt vil trimme seg, så kan de definitivt. De kan se ut som en kroppsbygger hvis de vil. Hvis du trener hardt og diett, vil du se resultatene. Genetikk kommer også inn i det. Jeg sier ikke de tungvektene som ikke ser bra ut, trener ikke hardt - jeg legger det bare på genetikk.

Du har to kamper lined up, den andre er for den ledige WBC internasjonale heavyweight tittelen. Føyer det trykk til den første kampen?

Yeah! Jeg har ikke hatt kamp nummer én ennå, men folk kjøper allerede billetter for kamp nummer to og snakker om det, noe som gjør det vanskeligere for meg å holde hodet mitt på nummer ett. Du vet aldri hva som skal skje i en kamp. Ting kan gå bra, men du vet aldri … Det er press der.

Hvordan føler du når fans opptrer som en seier i første kamp er en gitt?

I boksing vil du aldri vinne når det kommer til det. Se på Floyd Mayweather, de sier alltid: "Åh, han er dette, det er han. Hans motstander er ikke bra ". Du kan aldri vinne.Du kan bare gjøre ditt beste og bekjempe den som virkelig er foran deg.

Er det noen del av treningen din som ikke er typisk for en bokser?

Nei, det tror jeg ikke. Jeg leste som en del av treningen min. Jeg kan spille sjakk. Jeg spilte mye på en scene, men jeg har ikke mange folk til å leke med nå. Jeg spiller spill i min nedetid etter trening også, og derfor kom jeg ned til Skjebne lanseringen.

Du har kjempet som profesjonell i like under et år. Er det overraskende at du har en tittelkamp lined up?

Det er en del av planen. Jeg måler det fra da jeg var amatør og jeg kjempet for ABA-tittelen. Så WBC International er den profesjonelle versjonen av ABA-mesterskapet i mitt sinn. Når jeg bygger opp til større titler, reflekterer det GB-mesterskapet, europeerne og OL. En verdens tittel er den olympiske medaljen av den profesjonelle siden av sporten. Jeg vil rakke opp et fint lite skap av trofeer.

Du har nylig trent med Wladimir Klitschko. Hvordan fant du det?

Han er den crème de la crème av heavyweight boksing. Det var en øyeåpner og viste meg hvor jeg er på. Jeg innså at jeg tilhørte der med de beste i verden. Da jeg sparred med dem følte jeg at de brakte ut det beste i meg. De er veldig skarpe sammenlignet med mange mennesker jeg trener med og sparer med.

Hva er tankegangen din i ringen?

Hold deg profesjonell og slått på, helt gjennom. Land mine rette skudd. Da tenker jeg, "Gi den en runde, to runder, og jeg skal begynne å bryte ham ned og plukke ham fra hverandre" og så ende opp med å banke ham ut.

Hvordan trekker du deg gjennom hvis du kommer i trøbbel i en kamp?

Å miste til Magomedrasul Majidov på World Amateur Boxing Championships i 2011 var en tøff kamp. Men jeg visste at jeg måtte kjempe til slutten, til den siste klokken. Jeg vet at før eller senere kommer den klokken å gå, og da skal jeg bare slappe av og slappe av. Jeg vet at hvis jeg fortsetter å kjempe, helt til den klokken jeg kommer til å bli bra. Slik går jeg gjennom.

Har du en post-fight-behandling etter at du har konkurrert?

Hmmm, sannsynligvis pannekaker. Jeg spiser ganske kult mest tid, så jeg har ikke noe strikt diett som har ting som "ingen appelsinjuice". Jeg kunne ikke takle det!

Hvordan vil de neste to kampene dine gå?

Jeg skal heie dem. Jeg kommer til å måtte. Det er ikke at jeg disrespect dem, men jeg må. Akkurat nå er det eller dør.

Anthony Joshua var en del av en kjendis fireteam ved britisk lansering av Destiny, et nytt videospill fra Activision og Bungie. Destiny er ute nå på PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One og Xbox 360. For å finne ut mer, besøk destinythegame.com

Anbefalt: