Er du sjalu av din eks?

Innholdsfortegnelse:

Er du sjalu av din eks?
Er du sjalu av din eks?

Video: Er du sjalu av din eks?

Video: Er du sjalu av din eks?
Video: 40. Jeg er bare en sjalu eks 2023, September
Anonim

Sjalusi er uunngåelig. Og det kan føles verre etter at du har sluttet forholdet. Så er du sjalu av din eks? Finn ut hvordan du endrer det.

Når youâ € ™ re har en hard tid håndtere din bryte opp, itâ € ™ s lett å være sjalu på eksen og selv hater dem for å flytte på og ha en god tid.

Men vi må alle lære å gå videre.

Det er virkelig ingen grunn til å leve i fortiden, eller håper partneren din føler seg verre enn deg.

Alle av oss har våre egne måter å takle slutten av et forhold på.

Og hvis exen din kommer inn i et rebound-forhold eller maler byen rød og partier hele natten, er det virkelig ingenting du kan gjøre med det.

Ingenting annet enn å miste sjalusien og fortsette.

Er du sjalu av din eks?

Kjærlighet er en så gal følelse. Den kommer med flere ups og flere nedturer, og de fleste skjer når vi minst forventer det.

Noen ganger kan kjærligheten din kose seg ut, eller du kan anta at din kjærlighet er fizzing ut.

På tider når et forhold går i nedgang, begynner mange underlige ting i oss.

Vi føler seg forferdelig, frustrert, og vi blir irritert med alt rundt oss. Noen ganger føler vi seg verre.

Og noen ganger, vi er bare ikke klar til å akseptere det faktum at ting er over, og forholdet har falt fra hverandre.

Og selv om vi aksepterer det, vil vi bare ikke se vår partner med noen andre. Alle går gjennom disse følelsene, så det er ingenting å bekymre seg for. Men bare noen ganger kan du finne deg selv i en sur pasform av raseri og forvirring, og gjør noen ting som bare kan defineres som handlinger av hevnens dumhet.

[Les: Hvordan komme seg over en eks kjæreste]

[Les: Hvordan komme seg over en ex kjæreste]

Sjalusi og en lykkelig ex

â € œI hadde en dårlig pause opp med min guya € Â, sier Jenny, en ung bedrifts kvinne, â € œI bare couldnâ € ™ t komme til enighet med det, og jeg fant meg selv stalking min ex kjæreste overalt han gikk. Han kunne ikke se meg, men jeg fulgte ham rundt om kvelden på avstand. En uke etter vårt oppbrudd fant jeg ham i en kaffebar med en nydelig jente. De flørte og kunne ikke holde hendene av hverandres ansikter og kropper. Jeg var rasende, men jeg stod en rettferdig avstand unna og så på dem tålmodig, selv som hvert øyeblikk som ledet meg fikk meg til å føle seg verre. Da de gikk ut, vet jeg ikke hva som kom over meg, men jeg løp bare mot dem og slo ham og sparket ham i lysken. Og så satte jeg meg på fortauet og la ansiktet mitt i mine håndflater og begynte å gråte."

Hva denne unge kvinnen følte var smerte, smerte utover alt hun noen gang hadde følt. Du har kanskje aldri følt det, men noen ganger smerte og hat erstatter kjærligheten som vi har for noen og gjør oss til å gjøre forferdelige ting.

For de fleste av oss, føler sjalusi av en ex er en opplevelse som påfører mye smerte, men det er fortsatt en indre opplevelse og ikke? € ™ t avsløre seg selv til andre. Men i noen tilfeller kan ting bli ganske ekkel.

Skyggen av kjærlighet

Husk hvordan du følte da du først møtte din ex lover, hvordan følte du deg?

Du ville ha elsket noen få aspekter, blant annet ekspertens utseende og personlighet, og du kan ha spesielt elsket noen få bevegelser denne personen brukte.

Nå, hvis du er sjalu på din eks, hater du sannsynligvis de samme tingene som du en gang elsket mest om dem. Tenk på en tidligere opplevelse av deg om kjærlighet og sjalusi. Hele tiden blir de nøyaktige motsatte følelsene av kjærlighet opplevd når du er sjalu. Romantisk sjalusi er ingenting annet enn en dyp, mørk skygge av kjærlighet, og det er det motsatte av måten du føler når du først blir forelsket.

Kjærligheten fullfører deg, og romantisk sjalusi av exen din ripser deg fra hverandre. Den type kjærlighet som en person har mot sin elsker, baserer karakteren av den type sjalusi som vil bli opplevd hvis ting i forholdet blir slemme.

Sjalusi kan være unødvendig smertefullt. Og all lykke for kjærligheten youâ € ™ ve delt kommer tilbake i form av den grønne eyed sjalusi når du går gjennom et samlivsbrudd eller en dårlig fase som youâ € ™ re ikke klar til å ta imot. [Les: Er du googling en eks?]

Kjernen i din sjalusi

Viktigst av alt, må du forstå hvorfor du føler deg så sjalu når det gjelder denne personen? Er det fordi du fortsatt elsker din eks og kan ikke stå for at de er med noen nye nå? Er det en dyprotet frykt, eller tap? Føler du deg ydmyket? Er det ditt ego? Er det faktum at denne personen ikke bryr seg om deg lenger? Eller er det noe annet?

Nå annet enn sjalusi, hva er det som gjør deg mest opptatt av breakup? Er det det faktum at den gamle kjæresten din har en fantastisk tid med noen andre mens du suger på fortauet? [Les: Er min eks tanker på meg? â € "Skiltene]

Er det fordi du hørte at exen din nektet noen andre på en fest den tidligere natten, og du følte deg ydmyket? Problemet med de fleste er at de ikke klarer å finne ut nøyaktig grunnen til hvorfor de er sjalu og vondt. Og i de fleste tilfeller forsøker de ikke å finne den nøyaktige årsaken til deres smerte og sjalusi.

Og sjalusi holder ikke hodet ut bare etter bruddet, det spretter sitt stygge lille hode selv i de mest sunnelige forholdene. Du trenger virkelig å slappe av, og tenk på det med et rolig hode.

Det er greit å føle deg sjalu på din eks. Men det du trenger å gå, er å finne ut hva som plager deg.I de fleste tilfeller kan sjalusi være et sløret uttrykk for ydmykelse eller hjelpeløshet og ingenting mer.

Tilbring litt tid, til og med noen dager eller uker hvis du må, og prøv å finne hovedfokuset på din sjalusi.

Kjerne kjernen i alle dine smerter og frustrasjoner, og ikke lure deg selv. De fleste ganger er hovedårsaken til alle disse følelsene kanskje ikke tapt kjærlighet, men ydmykelse, ego eller til og med en savnet mulighet til å ha en siste runde sex! Årsakene kan variere, men hovedprioriteten her er å fokusere på hva som gjør deg sjalu, hva som gjør at du føler smerte, og hva som gjør deg sjalu av din eks. Og jo mer sannferdig du er for deg selv, desto raskere kan du overvinne sjalusien og smerten. [Les: Er det kjærlighet eller lyst?]

Å ta vare på sjalusi etter en oppbrudd

Mens du er i et forhold, kan du være i stand til å kommunisere og komme over småaktige detaljer av sjalusi, men noen ganger kan ting gå galt, og du kan bryte opp over et problem som aldri blir løst. Din eks har kanskje vært heldig eller sjarmerende nok til å ha funnet noen nesten umiddelbart etter oppbrudd, og du kan finne deg selv å gråte ut hes hver gang du hører om dette nye paret i byen. Men alt sagt og gjort, det er ingenting du kan gjøre med det, men gå videre. [Les: Hvorfor du ikke finner kjærlighet]

Det er noen der ute for deg også, men kanskje du trenger bare mer tid til å få styrken til å fortsette. Men før det, må du få styrken til å komme over din sjalusi. Fokus på hva som gjør at du føler deg slik du føler. Og lær å komme over det alene eller med hjelp av noen få pålitelige venner.

[Les: Hvordan finne kjærlighet igjen]

Husk alltid at følelsen sjalu på din eks er naturlig og til og med akseptabel. Men når den krysser den tynne røde linjen inn i en besettelse eller en ukontrollabel følelse, må du stoppe det.

Anbefalt: