Er du typen gutt, kan hun vise henne til moren?

Innholdsfortegnelse:

Er du typen gutt, kan hun vise henne til moren?
Er du typen gutt, kan hun vise henne til moren?

Video: Er du typen gutt, kan hun vise henne til moren?

Video: Er du typen gutt, kan hun vise henne til moren?
Video: P3-Silje kliner til med Katrine Moholt: – Heftig jentekyss! 2023, Desember
Anonim

Har du karismaen som vil vinne over foreldrene til drømmejenta? Her er akkurat det hun forventer når hun tar deg hjem for å møte dem.

En av de viktigste punktene i et utviklende forhold er det øyeblikket når du møter foreldrene hennes. På en veldig uskyldig forfølgende måte forteller hun både deg og hennes foreldre at hun er seriøs om din fremtid sammen, og det vil i hvert fall i det minste sikkert overstige datingstadiet på et tidspunkt.

Det kan være et skremmende forslag, særlig når hennes far har et rykte som en bit av en hard mutter, men det er like bra for dem. Tross alt kan du være fyren hun ender med å tilbringe resten av dagene med, og et dårlig valg på hennes vegne kan utgjøre en levetid for stress og bekymring for dem. [Les: 7 signaler det er riktig tidspunkt for å møte foreldrene]

Betydningen av et godt inntrykk

Du kan se på en av to måter. For det første kan du bare prøve å gjøre det beste ut av det. Prøv å komme gjennom kvelden uten å vise deg selv eller gi dem noen grunn til å tvile på hennes beslutning og gjøre livet litt lettere for henne.

På den annen side kan du finne ut at hun har valgt deg helt på dine egne fordeler, at personen du er, er den personen hun elsker, og derfor er det ikke nødvendig for deg å sette på noen form for en forestilling. God logikk - men fryktelig sunn fornuft.

Ikke bare er foreldrene hennes nærmeste og kjære til din elskede og helt i stand til å snakke henne rundt til deres tenkemåte med nok utholdenhet, men hvis du ikke kan gjøre denne lille lille innsatsen for henne, så hun kan til og med tvile på at hennes beslutning om å date deg er en lyd en. [Les: 12 måter å unngå et førsteinntrykk katastrofe]

En frelsende nåde: Hvordan være fyren hennes foreldre vil like

Vi ville selvfølgelig ikke at du skulle kollidere blind gjennom et møte med dine kjære ens foreldre, og så har vi samlet en liste for å hjelpe deg med å komme deg gjennom denne spesielt fryktede hendelsen.

For å være den typen person hun ønsker å ta hjem for å møte mor og - enda viktigere - en hun ønsker å ta på en annen anledning, bør følgende rettigheter og ulykker hjelpe deg med å navigere sjøen av foreldres misforståelse.

# 1 Gjør gå med gaver. Det er et grunnleggende tegn på respekt og meget grunnleggende etikette i de fleste kulturer som moren, spesielt, vil få stor glede av. Når du er i tvil, få blomster til henne og en flaske noe for ham - men gjør din forskning først.

Dona € ™ t skru opp tomhendt. Hvis du ikke klarer selv denne mest grunnleggende av høflige forventninger, vil du sette kvelden til en dårlig start. Selv om du er redd for å begå en blunder, er en dårlig valgt gave bedre enn ingen i det hele tatt.

# 2 Klær å imponere. Igjen, mye av dette innledende møtet med foreldrene handler om å lage et solid førsteinntrykk. Få dine beste tråder ut av skapet, og sørg for at du kle deg som en gentleman: ikke en mentalmann.

Ikke spill den ned. Du kan føle at du vil kunne handle mer naturlig foran foreldrene hennes mens du har på deg noe uformelt og litt mer, men det kan ikke være tilfelle når du ender opp med sin far, positivt snurre på ditt uklarte utseende.

# 3 Betal vertene dine kompliment. Uansett om det virker litt skumle eller ikke, trekk dine beste komplimenter ut av vesken din, og del dem med dem, uansett om deres hjem, deres datter, deres matlagingsferdigheter.

Ikke være kritisk. Når din fremtidige svigermor får hovedretten på bordet, vil kommentarer fra "Ikke dårlig, men det kunne gjøre med litt smak," gå ned på, så vel som ekteskapsutsikter.

# 4 Vis kjærlighet. Du trenger ikke å stå ti meter fra din signifikante andre til enhver tid, slik at du ikke pådra foreldrene sine misfornøyelser. Viser kjærlighet med dine ord og til tider, selv om ikke for mye, med berøring og gest indikerer du seriøst om din fremtid med datteren din, og at du er sterkt villig til å vise det.

Ikke gå over bord. Slapp henne på rumpa, stirret på bryster og snakket i liten detalj om hvem som gjorde hva dekket under dekslene i går kveld, sannsynligvis vil skremme henne, skamme moren og sende pappa til nærmeste tortur! [Les: Reglene for offentlige viser av kjærlighet]

# 5 Behandle henne godt. Mest av alt vil foreldrene hennes se at hun kommer til å bli tatt vare på av noen som kan elske henne så mye som de gjør, som elsker henne, dote på henne og behandler henne med respekt.

Ikke avsked henne. Navneskjennelse, å være avvisende, eller et generelt syn på respektløshet er sannsynlig å forvirre dem og sannsynligvis tjene deg til en tidlig avreise. Selv om du har en slags merkelig kjæledyrnavn for hverandre som har kontekstuell relevans bak lukkede dører, men høres ut som en fornærmelse i den virkelige verden, er det nå ikke tid til å gi det en lufting.

# 6 Se på bordet ditt. Dette er en av de viktigste tester av din evne til å utføre riktig i høflig selskap, og noe som til og med et barn bør få riktig. Det bekrefter bare din modenhet, sosial bevissthet og generell egnethet for livspartnerens stilling til epleet i deres øye.

Ikke vær en gris. Det betyr å spise som en på både måte og kvantitet. Gjør lyder som kan høres av fiskebåter i Midt-Atlanteren hver gang du åpner munnen for å tygge, eller forbruker nok til å mate den kinesiske hæren, gir ikke et godt inntrykk.

# 7 Observer tradisjonen. Hver familie har sine egne spesielle måter å gjøre ting på, og å få dem feil kan føre til en katastrofal start. Disse kan være slike detaljer som hvor du sitter, om det blir observert bønn eller ikke, uansett om du hjelper deg med mat / drikke osv. Trikset er å være tålmodig, vent ut, og ta dine tegn fra andre.

Ikke hopp inn. Hold tilbake, og la andre være din guide. Ellers kan du virkelig rote opp ting. Noen gang stoppet i midten av å hjelpe deg med poteter og innså at alle andre stirrer på deg i avsky, da de prøver å begynne bønnene før måltidet? Hvis ikke, så er det ikke en god tid å begynne!

# 8 Har en god jobb. Vel, det er ikke mye du kan gjøre med denne. Du har heller en god jobb, eller det gjør du ikke. Men ingenting er mer sannsynlig å imponere foreldrene enn å fortelle dem at du er lege eller pilot - og det er ikke en invitasjon til å gjøre noe opp!

Ikke skryt av dine feil. Høyt fortelle alle og alle innen earshot at du aldri har vært i stand til å holde en jobb og du alltid har vært litt av en bum er en surefire rute for å ha foreldrene gjøre noe i deres makt for å avslutte forholdet så snart som mulig - om ikke akkurat der og da, og på slutten av et tønne!

[Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

Når du har møtt drømens kvinne, kan du bedre forme deg og sørge for at du kan overbevise henne om at du er akkurat den typen fyren hennes mor vil gjerne møte. Uten foreldrenes velsignelse kan du ende opp med å gjøre ting mye vanskeligere for deg selv!

Anbefalt: