Spør en jente ut: Hvordan overvinne frykt for avvisning

Innholdsfortegnelse:

Spør en jente ut: Hvordan overvinne frykt for avvisning
Spør en jente ut: Hvordan overvinne frykt for avvisning

Video: Spør en jente ut: Hvordan overvinne frykt for avvisning

Video: Spør en jente ut: Hvordan overvinne frykt for avvisning
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2023, September
Anonim

Frykter du avslag når du spør en jente ut? Les videre for å forbedre din tillit til å møte og danse din drømmepartner.

En frykt for avvisning er en irrasjonell angst mot potensialet til å bli avvist. Det stopper deg ofte fra å ta en ønsket handling; for eksempel å snakke med den jenta i parken, eller spør en jente ut.

Du vil virkelig gå gjennom med det. Kanskje du psyket deg opp i forberedelse, men angsten tar over og det føles aldri som den rette tiden. Dette etterlater deg irritert med deg selv og skuffet du var for redd for å gå etter det du ønsket.

Vi kan rationalisere at det var berettiget. Det var for mange mennesker som kunne høre, eller hun så opptatt. Dessverre, mens dette får oss til å føle oss bedre i øyeblikket, får vi oss til å føle seg verre etter det faktum, da vi ser muligheten glide bort. [Les: De øverste 9 grunnene til at mange menn blir avvist av jenta de liker]

Hvor kommer frykten for avvisning fra?

Det er en naturlig følelse. Mennesker er sosiale skapninger og en frykt for sosial avvisning er bygget dypt inn i vår psyke. Vi frykter å være alene eller miste noe som vi har. Disse følelsene er mye sterkere og mer viscerale enn det motsatte ønske om å få noe.

Det er helt normalt å ta den sikre ruten og ikke sette i fare vår sosiale stilling og måten folk oppfatter oss på. Ofte er det mer behagelig å forbli mildt misfornøyd med vårt datingliv, enn det er å risikere smerte og forlegenhet på avvisning. [Les: Hvordan slå den ødeleggende, forferdelige frykt for avvisning]

Anerkjenner frykten for avvisning

Vi føler frykt for avvisning i mange områder av våre liv, ikke bare dating. Be om lønnsøkning for eksempel. Det er imidlertid mest vanlig i våre dating liv.

Du føler deg engstelig. Hjertesløpene dine, kroppstiden og hendene blir klamede. Ditt sinn løper med grunner til ikke å gå videre. Du forestiller deg alt som kan gå galt og ofte gå helt tomt på hva du ville si.

Hvert potensielt ord eller bevegelse du kan gjøre blir gransket i tankene dine, og alt føles feil. Du kan ikke finne de riktige ordene, riktig tid eller riktig måte å gå om det. Slik overvinne du noen av dine frykt og spør en jente ut.

# 1 Husk det er normalt å frykte avvisning. Frykt forkastelse er veldig vanlig. Det er en vanlig og naturlig reaksjon de fleste opplever. Det betyr ikke at det forblir ditt eneste alternativ. Du kan overvinne frykten for avvisning.

Når du gjør det, ærlig, vil du ikke være normal. Du vil være unormal, på en god måte. De fleste er ikke millionærer. De fleste er ikke pro idrettsutøvere. De fleste mennesker overvinne ikke sin frykt for avvisning. [Les: Hvordan lære av frykt for avvisning]

# 2 Du må gjenkjenne to viktige punkter. For det første har du en frykt for avvisning. For det andre er denne frykten irrasjonell. Vi har en tendens til å bevege seg unna potensielle smerter, og foretrekker å holde seg fast i vår komfortsone.

For å overvinne frykten for avvisning, omfavn å være ubehagelig. Du forstår den irrasjonelle frykten du kan overvinne, og konsekvensene av avvisning er minimal til ikke-eksisterende, utover det umiddelbare følelsesmessige sjokk.

# 3 Eksponeringsterapi. Den raskeste og mest effektive måten å overvinne en frykt for avvisning og spør en jente ut, er rett og slett gjennom eksponeringsterapi. Få avvist en rekke ganger og innse at verden ikke slutter.

Det vil være smertefullt i begynnelsen og føle seg helt unaturlig, men prøver å unngå det, gjør mental gymnastikk, og å finne grunner til å sette den av er i seg selv bare frykt for avvisning som tar over.

Dette fungerer nettopp fordi frykten for avvisning er irrasjonell. Hvis du ikke går gjennom med ønsket handling, er du på nøyaktig det samme stedet som om du gjør det og blir avvist. Du avventer deg selv, før du gir noen andre muligheten til å.

Selvfølgelig føles det mer komfortabelt og lettere å rationalisere ikke å gjøre det. Sett på kortsiktige følelser - smerten av avvisningen, for å bevege seg utover det. Etter den første bølgen av følelser er virkeligheten, du er den samme som om du hadde unngått å ta handlingen i det hele tatt. Det er ulempen uansett. Oppsiden? Kanskje du ikke blir avvist! [Les: Hvordan bekjenne dine følelser for en jente og ikke bli avvist]

# 4 Realisere forventningen om avvisning er mye verre enn avvisning. Selv om du opplever avvisning, er det aldri så ille som du bygger opp for å være i tankene dine på forhånd. Frykten er verre enn virkeligheten.

Bare gjennom repetisjon begynner du å tone ned frykten. Jo mer du bevise for deg selv at det er greit, og livet fortsetter uten noen betydelig smerte, jo mindre intens blir frykten.

# 5 Hva er det verste som kan skje? Noen ganger er det de enkleste tingene som hjelper oss. Spør deg selv dette spørsmålet - hva er det verste som kan skje?

# 6 Husk at det er sannsynligvis ikke personlig. Vi har en tendens til å tenke hvis vi blir avvist, det er noe galt med oss. Vi er stygge, for fete, eller en taper. Kanskje vi bare tror det er fordi vi gjorde noe galt i måten vi nærmet oss, hvordan vi spurte, eller timingen. Faktum er at det ofte ikke er noe å gjøre med deg. Slik kan hun være i et forhold eller fortsatt forelsket i sin eks. [Les: Ikke gå bort! Hvordan spørre en jente for telefonnummeret sitt]

# 7 Ting å huske om det er personlig. Noen ganger, uansett grunn, er noen du ikke liker interessert i deg. Ikke alt er ment å være. Hvis noen ikke deler de samme følelsene som deg, var det ikke bestemt å skje. Nå vet du og kan gå videre.

For hver person som avviser deg, vil det være noen andre som liker deg. Du har verdi som et menneske og det vil være noen som setter pris på det. Hver gang noen ikke gjør det, er du ett skritt nærmere å finne noen som gjør det. Egentlig har en fiasko ingen varige konsekvenser. Ingenting utenom kortsiktige følelsesmessige treff i ego tar deg.

Jo mer du blir komfortabel med potensialet for avvisning, desto mer vil du kunne gå etter det du vil, tilnærme personen du har lyst til, be om datoen eller å flytte fremover i ditt forhold.

I siste omgang er å overvinne en frykt for avvisning personlig vekst som forbedrer ditt liv og forhold i fremtiden. [Les: Hvordan få en jente til å legge merke til deg uten å snakke med henne]

# 8 Tjen det. Vi lever i et samfunn som pleide å motta alt umiddelbart. Vi jobber ikke lenger for å få mat, ly, eller grunnleggende fasiliteter. Teknologiske fremskritt gjør livet bedre for oss alle. Men det kommer med ulemper; vi må sjelden jobbe for noe.

Dette gir oss følelse rett. Vi sjener vekk fra å jobbe for ting som er vanskelige. Hvem sier vi burde bare falle hodet over hælene forelsket i vår sjelemann ved første forsøk? Det tar tid og krefter å finne den personen vi vil være med og uunngåelig innebærer noe avslag. Det er en del av reisen. Omfavne det

[Les: Hvordan nærme deg en jente du ikke vet og imponere henne uten problemer]

Overvinne din frykt for avvisning av å spørre en jente ut, gjennom å forstå sin irrasjonellitet og grunnleggende eksponeringsterapi og repetisjon. Kjenne ingenting negativt virkelig skjer og smerten sløser og til slutt går bort.

Anbefalt: