Beste mann noen gang! 10 gester som gjør en mann til en god pris

Innholdsfortegnelse:

Beste mann noen gang! 10 gester som gjør en mann til en god pris
Beste mann noen gang! 10 gester som gjør en mann til en god pris

Video: Beste mann noen gang! 10 gester som gjør en mann til en god pris

Video: Beste mann noen gang! 10 gester som gjør en mann til en god pris
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Vi ønsker alle å leve lykkelig etterpå, men ingen gir oss en regelbok for hvordan å gjøre det. Men her er noen tips for hvordan du skal være den beste mannen.

Vi trodde ikke det ville vært så vanskelig, ikke sant? Du vet … ekteskap. Disney-filmene og kyllingene gjør det så enkelt. Finn noen som er søte, og du liker å være rundt, dato for en stund, foreslå, og deretter ri ut i solnedgangen. Lett som kake!

Vel, kanskje ikke.

Enten du er nygift eller har vært gift i flere tiår, vet du at ekteskapet kan være utfordrende. Men du vet hva? Det trenger ikke å være.

Du ser, det er ikke at ekteskapet er komplisert, det er at folk ikke vet hvordan man gjør det riktig. Ingen lærte oss hvordan å ha et godt romantisk forhold … for resten av livet. Og med mindre foreldrene dine var den perfekte modellen for ekteskap, så hadde de fleste av oss bare ingen å lære oss.

Hvordan være den beste mannen - Lite endringer som fører til lykke

Ikke bekymre deg. Du kan virkelig være den beste mannen til din kone. Men du vet hva? Det er en ting du definitivt trenger å vite rett utenfor flaggermuset. Du må sette litt innsats i det. Ja, du hørte meg. Du kan ikke bare lene deg tilbake, være lat og forvent at hun skal være lykkelig. Du må faktisk handle for å være den beste mannen. [Les: 12 subtile tegn på et kjærlig ulykkelig ekteskap]

Jeg vet jeg vet. Vi vil alle bare ha det perfekte forholdet samtidig som de er egoistiske. Ja, umm, det kan ikke skje. Men innsatsen som kreves for å være den beste mannen er ikke så vanskelig, så la oss ta en titt på noen ting du burde gjøre.

# 1 Snakk med henne. Dette burde være åpenbart. Men for noen menn er det ikke. Tro det eller ei, mange ektemenn tror det er en lære å snakke med sine koner. De tror at kvinner snakker for mye og gir for mange irrelevante detaljer om deres liv som de ikke bryr seg om.

Men hør på meg … din kone vil at du bryr deg! Og selv om du ikke gjør det, må du fake det. Snakk til henne. Jeg mener virkelig å snakke med henne. Ikke bare sitte der som en blomst og hør. Delta i samtale. Hun vil elske det. [Les: 10 små detaljer som vil gjøre deg til en mye bedre lytter i ditt forhold]

# 2 Del gjengene. Jo, hvem ville ikke elske å ha en hushjelp å gjøre alle husarbeidene? Jeg vet jeg ville! Faktisk er det en av mine vanlige fantasier. Men jeg går ned. Her er en nyhetsflash - dette er 21st århundre. Borte er de dagene da kona var den som gjorde all matlaging, rengjøring, andre husholdningsarbeid.

I dag jobber kvinner også hjemme! De er slitne. De kan ikke gjøre alt av seg selv. Så, du må være hennes partner og gjøre halvparten din. Ikke vent for henne å fortelle deg å gjøre det, ellers vil hun tenke på deg som et annet barn. Og ingen kone vil ha et menneske barn rundt.

# 3 Del barnets ansvar. Jeg vet at du ikke liker å bytte bleier. Hvem gjør? Jeg vet at din kone ikke gjør det. Jeg mener det er stinkende og grovt. Men utover bleiene kan barna bare være ganske utmattende. Jo, vi elsker dem. De er våre barn. Men vi trenger en pause.

Så sørg for at du er hennes partner i foreldre. Mat dem. Bathe dem. Discipline dem. Elsker dem. Gi din kone en pause. La henne gå og ta et bad eller ta en massasje. [Les: Hvordan bli en bedre mann - 15 måter å en lykkelig kone, lykkelig liv]

# 4 Hjelp henne å holde styr på planene. Ifølge forskningen er den mest stressende tingen for en kvinne å være den eneste som holder styr på planer for familien. Hun vet at Johnny har fotballøvelse klokken 4:00 på tirsdag, og Suzie har en avtale på tannlegen fredag etter skolen.

Hun vet også at du kommer sammen med Johnsons neste lørdag, og at du må delta i en 5K-løp i mai. Dette er utmattende for å være den eneste som holder styr på alt. Så, for å være den beste mannen, må du være hennes partner.

# 5 Vær oppmerksom på hennes behov. Verden kretser ikke rundt deg. Mens du rasjonelt vet det, får mange menn ikke det. De er slags egoistiske. Ikke vær egoistisk. Et ekteskap handler om to personer som prøver å møte hverandres behov, ikke kona som prøver å tilfredsstille sin ektemann 100% av tiden.

Spør henne hva hun trenger. Liker hun tilbake gnister? Å være alene for en time med et glass vin og en god bok? Trenger hun deg å holde hånden og kose med henne på sofaen? Spør henne. Hun vil fortelle deg. Deretter gjør det hun ønsker og trenger. [Les: Selfishness i relasjoner - 15 måter å gjøre det rette]

# 6 Ikke glem å være hengiven. Jeg vet at mange menn ikke er svært hengiven utenfor soverommet. Men kvinner er følelsesmessige skapninger. Vi elsker berøring. Vi elsker når du holder vår hånd eller legger med oss med armene rundt oss.

Ja, mange menn vil heller bare røre sine koner i soverommet. Men her er noe du trenger å vite. Berøring av kone utenfor soverommet får dem mye mer i humør for å være intimt med deg inne i det. Berøring er en forlengelse av kjærligheten din. [Les: 16 måter å vise din takknemlighet for noen du elsker]

# 7 Lær kjærlighetens språk. Dette er stort. Det er en berømt bok kalt De fem kjærlighetsspråket av Gary Chapman.I utgangspunktet står det at vi alle gir og mottar kjærlighet på en annen måte. De er: (1) berøring, (2) gi gaver, (3) tilbringe tid sammen, (4) ord * sier jeg elsker deg og andre komplimenter * og (5) tjenestehandlinger * gjør ting for å hjelpe dem *.

Så, hvis en av dere uttrykker kjærlighet ved berøring, og den andre personen ønsker å høre ord, så kan dette være vanskelig. Hver eneste av dere gjenkjenner ikke at den andre personen uttrykker kjærlighet på forskjellige språk. Så spør henne hvordan hun vil motta kjærlighet, og uttrykk så kjærligheten din på den måten. [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å føle seg tilkoblet og elsket]

# 8 Forstå hverandres personlighetstyper. Et annet veldig nyttig hint for å være den beste mannen er å lære mer om hverandres personlighetstyper. Gå online og ta en Myers-Briggs personlighetstest. Det vil fortelle deg alt du trenger å vite om hverandre.

Når du forstår personlighetsforskjellene mellom dere to, kan du være mer tolerant og tålmodig med hverandre. Du vil aldri være akkurat som * det ville være kjedelig *, men å sette pris på forskjellene vil hjelpe deg med å komme langt bedre. [Les: 15 subtile ting som endres når du blir gift]

# 9 Ikke bli lat eller la deg gå. Noen mennesker tror at når de er gift, trenger de ikke noe mer, fordi "jakten" er over. Men det er da det virkelige arbeidet begynner! Den morsomme delen var pre-marriage fase.

Ikke bli fett og usunn. Ikke legg deg rundt huset som en blomst mens hun løper rundt som en gal person som prøver å holde familien og husholdningen sammen. Ta vare på deg selv, ta vare på henne og ta vare på familien. [Les: 7 øyeåpningstips for hvordan du overlever et sexløst ekteskap]

# 10 Ikke glem datoen netter. Bare fordi du er gift, betyr det ikke at romantikken må dø. Jo, å ha barn er utmattende, men du kan ikke glemme å være elskere bare på grunn av det. De to av dere trenger å ha tid alene for å holde romantikken levende.

Så, for å være den beste mannen, må du planlegge datoenetter. De trenger ikke å være dyre eller forseggjort, men du må ha dem. Stol på meg, du vil takke meg for dette rådet en dag.

[Les: 25 må-følge forholdsregler for å følge for lykkelig kjærlighet]

Nå som du har disse tipsene for hvordan du skal være den beste mannen til din kone, er det på tide å komme på jobb! Med skilsmissesatsen så høy i disse dager, vil du ikke bli en annen statistikk, gjør du? Jeg trodde ikke det.

Anbefalt: