Den beste dating råd for menn: 19 tips for å øke ditt dating spill

Innholdsfortegnelse:

Den beste dating råd for menn: 19 tips for å øke ditt dating spill
Den beste dating råd for menn: 19 tips for å øke ditt dating spill

Video: Den beste dating råd for menn: 19 tips for å øke ditt dating spill

Video: Den beste dating råd for menn: 19 tips for å øke ditt dating spill
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2023, Desember
Anonim

Leter du etter de beste dating råd for menn å woo den spesielle kvinnen? Disse 19 tipsene er alt du trenger, så stopp søket!

Dating spillet kan være litt av et minefelt til tider. Hvis du er en eneste fyr som ønsker å møte og danse kvinner, føles det ganske skremmende å komme seg ut og prøve å imponere kvinner - spesielt hvis det er en spesielt spesiell dame. Men ikke bekymre deg, vi har noen dating råd for menn som vil gjøre deg snakk om byen * på en god måte, selvfølgelig *.

De 19 beste stykkene av dating råd for menn

Kvinner kan være mystiske skapninger. Enten du bare kom ut av et forhold og føler deg nervøs for å vade tilbake i den galne verden av dating, eller du har vært singel i årevis og føler deg litt rusten, les videre for å oppdage noen av de beste datingrådene for menn.

# 1 Har klare mål. Folk ønsker å gå på datoer av forskjellige grunner. Noen søker å finne sitt neste alvorlige forhold, deres neste sanne kjærlighet. Andre vil bare teste vannet og se hva som er der ute. Noen er glade for å være single, men elsker kvinners selskap og liker dating-scenen. Andre hater virkelig å være alene og vil finne sin neste partner ASAP.

Før du går inn i datingspillet, bør du vurdere hva du vil og hvorfor. På den måten kan du enkelt og enkelt håndtere dine egne og andres forventninger. [Les: 15 ting umodne menn gjør, og du bør unngå]

# 2 Ikke la det være for lenge før du går på en dato. Uansett om du snakker gjennom en online dating-app, dine arbeidskollegaer, eller de er noen i vennegruppen din, jo lengre du lar den spørre dem på en dato, jo mer sannsynlig vil du lande i vennens sonen eller få snappet opp av noen andre. Hvis du liker noen og ønsker å ta forholdet ditt videre, biter du på kulen og spør dem allerede! [Les: Hvordan unngå vennesonen og få en jente til å ønske deg]

# 3 Første inntrykk teller. Mens kvinner kanskje vil være villige til å gi deg fordelene med tvil, er det dessverre i deres natur å dømme hver bok av forsiden, så å si. Førsteinntrykket er seriøst viktig. Det kan være vanskelig å riste av en dårlig.

Å gjøre et godt førsteinntrykk er ikke rakettvitenskap. Bare vær sikker på at du sprer deg opp litt, skru opp på tid, og hilser henne på en vennlig måte. Vær også sikker på at du har en samtale forrett på forhånd, slik at du ikke umiddelbart går bort i en vanskelig lyd. [Les: Hvordan være den varme fyren - 20 regler til øyeblikkelig hotness]

# 4 Lag planer du er komfortabel med. Det er ikke nødvendig å gå overbord på en første date. Hvis du føler deg mer hjemme i en koselig pub enn en swanky restaurant, så ordne en dato der. Hvis du føler deg ubehagelig eller ikke på plass, kommer du ikke til å komme over det bra. I tillegg gir du et falskt inntrykk av deg selv fra begynnelsen. [Les: 30 morsomme første date ideer som vil forlate henne som ønsker mer]

# 5 Har tillit. Tillit er utrolig nyttig når det gjelder å ha en flott dato. Vi vet at dating er litt nervøs. Hvis du er i stand til å roe disse nervene og handle trygt og selvsikker *, men ikke arrogant *, er hun mer sannsynlig å bli imponert av deg og vil komme tilbake for mer.

# 6 Vær oppmerksom på kroppsspråket ditt. Kroppsspråket ditt snakker volumer. Forsøk å ikke ta noen nervestrekker, vri kroppen mot henne, og ikke hakk eller krysse armene dine. Opprettholde øyekontakt uten å stirre og nikk og smil når du snakker og lytter også.

# 7 Bruk humor. En av de beste datingrådene for menn som virkelig fungerer, er å hengi seg til ditt morsomme bein. Hvis det er mulig, blir det veldig langt å få henne til å le. Du trenger ikke å være en standup-komiker, men den merkelige spøk eller litt vittig samtale imponerer henne og får henne til å føle seg mer avslappet.

# 8 Ikke spill spill. Ingen kvinne, uansett hvor gammel eller hvor lenge de har vært i datingspillet, setter pris på å bli messet rundt. Prøv å ikke spille for mange spill. Mens det er greit å ikke bekjenne din utødelige kjærlighet til henne med en gang, handler for kult eller går varmt og kaldt, er det mer sannsynlig å bare få henne til å miste interessen. [Les: Hvordan slutte å spille forholdsspill]

# 9 Vær ærlig. Hvis du liker henne, fortell henne. Hvis du ikke gjør det, er det også bra. Men ikke streng henne sammen. Å være ærlig om hvordan du føler deg forfriskende. Du trenger ikke å komme for sterk, men det er ingenting galt med å være begeistret for noen du møter som du liker.

# 10 Vær intuitiv. De fleste av oss har en god følelse av om en dato går bra, eller om du bare ikke kommer på. Selv om du virkelig liker henne, prøv å ta hensyn til det hun gjør.

Virker hun entusiastisk eller uinteressert? Flirter hun eller er prim og riktig? Les tegn og ta hint.

# 11 Pass på at samtalen er jevn. Når du er nervøs, er det lett å snakke unna deg selv fordi du frykter at samtalen kommer til å stoppe. En god dato handler imidlertid om å bli kjent med hverandre, så sørg for at du gir henne en sjanse til å fortelle deg om henne selv.

# 12 Hold ting lyst og morsomt. Når du først begynner å danse noen, kan du prøve å holde samtalene lyse. Din tid til å bli dyp og meningsfylt vil komme, men for øyeblikket bare ha det gøy! [Les: Hvordan lage et godt førsteinntrykk på en jente]

# 13 Ikke snakk om dine exes. For de aller fleste av de første datoene er det å snakke om din eks, en stor nei-nei-om den kommer opp naturlig eller hun spør deg om det er bra, men hold det rimelig kort. Hvis du begynner å gå rundt om hvor mye du hater din eks, eller hvor stor de var, er dette av å sette.

# 14 Slå av telefonen. Det er ikke noe mer off-putting enn å være på en date med en fyr som ikke kan slutte å sjekke telefonen. Slå av den med mindre det er helt nødvendig å holde den på. På den måten gir du henne din utelukkede oppmerksomhet. [Les: Hva er phubbing og hvorfor det er det verste du kan gjøre på en date]

# 15 Tilbud å betale. Mens du går nederlandsk er helt kul, elsker de fleste kvinner likevel det hvis en mann tilbyr å betale, spesielt på en første date. Hun kan nekte, men hun tror du er en gutt for å spørre.

# 16 Gi henne plass. Det er viktig å ikke bli for intens for fort når du begynner å date noen. Du tror kanskje hun er helt fantastisk. Mens det er flott å gi henne komplimenter, hvis du begynner å foreslå at du ser hverandre hver dag eller teksting henne så snart du deler måter, setter det alarmbells ringing. Gi henne tid til å savne deg og tenke på deg i mellom datoer. Det gjør dem enda mer spesielle! [Les: Hvordan lære å gi den du elsker plass og lær å puste igjen]

# 17 Bli kjent med vennene sine. Å gjøre en innsats for å bli kjent med vennene sine og interessere seg for dem ganske tidlig viser henne at du vil være en del av hennes liv og bryr seg om de som er viktige for henne.

# 18 Introduser henne til vennene dine. Å presentere henne til vennene dine viser henne at du er seriøs om henne og stolt over å bli dating henne. Det gir også flere morsomme, uformelle datoer enn det å være bare dere to hele tiden. I tillegg er det alltid godt å få tilbakemeldinger fra venner tidlig, bare i tilfelle du faktisk har blitt blindet og trenger å bli brakt ned til jorden ASAP! [Les: Hvordan velge den perfekte wingman når du er på jakt]

# 19 Vær overraskende. Ikke la datoene dine bli kjedelig. Tenk på noen nye interessante ting for deg å gjøre, varierer tid på dagen, og gjør ting ingen av dere har gjort før. De gjør gode datoer, og hvis det virker ut mellom deg, fantastiske minner også!

[Les: 14 Prince Sjarmerende regler til dato en jente den riktige veien]

Disse 19 tipsene utgjør noen av de beste datingrådene for menn der ute. Hvis du vil ha gode datoer og nyte å være tilbake i dating spillet, følg det ovennevnte. Du er sikker på å ha det gøy og møte noen fantastiske kvinner samtidig.

Anbefalt: