Bygg Abs med glidende gjeddeøvelsen

Innholdsfortegnelse:

Bygg Abs med glidende gjeddeøvelsen
Bygg Abs med glidende gjeddeøvelsen

Video: Bygg Abs med glidende gjeddeøvelsen

Video: Bygg Abs med glidende gjeddeøvelsen
Video: Så bygger du en byggnadsställning 2023, Desember
Anonim

Noen ganger er alt som trengs for å få en liten montør, den fantasifulle anvendelsen av et tehåndkle. Ingen fancy utstyr, tunge vekter eller tekniske stoffer, bare ditt grunnleggende kjøkkenlinne, kombinert med et hardt gulv. Klar? Så er det på tide å prøve den glidende gjedde.

I tillegg til å gjøre underverk for kjernestyrken din, vil glidende gjedde forbedre stillingen, balansen og generell fleksibilitet. Det er sannsynlig å være en ekte kamp i begynnelsen for å vedta en riktig V-posisjon, men du vil raskt løsne opp hvis du holder deg til den.

Hvordan gjøre det

Start i en press opp posisjon med føttene hviler på tehåndkle. Du trenger en hard, jevn overflate hvor du kan utføre glidedann. Hvis leiligheten din er helt teppebelagt, for det første hvordan holder du kjøkkengulvet ditt rent, og for det andre, plukk opp et par papirplater som skal brukes som glidebrytere. For de som virkelig får glidende, kan du kjøpe et par glidebrytere som har en glatt og en grov side, slik at de kan brukes på alle overflater.

Se gjennom treningsøktene på amazon.co.uk

Løft sakte hofter og trekk tærne opp mot hendene uten å bøye knærne. Den endelige posisjonen skal se ut som en omvendt V; du vil føle strekningen i hamstringene. Hold posen til et slag, og skyv deretter føttene tilbake til starten.

Pass på at du holder hodet på linje med ryggraden din og kjernen din stakkes gjennom. Sikt for 10 til 20 representanter totalt.

variasjoner

For en annen kjerneøvelse, fra samme startposisjon - med føttene hver hviler på en glidebryter - kan du enkelt overgå til benkretsene. Hold overkroppen fortsatt og flytt føttene dine i brede, langsomme sirkler.

Den glidende stjernen er vanskeligere. Start fra press opp posisjon med et håndkle under høyre hånd og fot. Løs dem bort fra deg, senk kroppen din til lemene dine er spredt, ta vare på å ikke overstretch, så ta deg tilbake til starten. Sikt for fem til 10 stjerner på hver side.

Anbefalt: