14 ting å huske på når du støter på ditt ex

Innholdsfortegnelse:

14 ting å huske på når du støter på ditt ex
14 ting å huske på når du støter på ditt ex

Video: 14 ting å huske på når du støter på ditt ex

Video: 14 ting å huske på når du støter på ditt ex
Video: Slankere midje og miste nedre magefett på 14 dager | 10 minutters trening 2023, Desember
Anonim

Å kjøre inn i en ex er ikke den beste følelsen i verden. Men her er 14 tips for å sørge for at du fremdeles føler deg helt fantastisk etter det ubehagelige øyeblikket!

Bumping til en ex er alltid et overveldende øyeblikk, og definitivt følelsesmessig også.

Du kan fortsatt være forelsket i dem, eller til og med hate deres tarm.

Men uansett hvordan du føler om dem, går inn i en eks, vil du alltid forlate deg med vanskelige øyeblikk, nostalgi, og håp om andre sjanser eller håp om å kvele halsen.

Den verste delen om å støte på et ex uventet * med mindre du ikke har noen følelser for dem overhodet * er angsten det bringer med det.

Hjertet ditt begynner å knuse så hardt du har det vanskelig å høre selv.

Og plutselig føler du deg svett og ubehagelig, og ingenting du sier, føles som den rette tingen å si!

[Les: 10 store tegn på ditt tidligere forhold er ubevisst å stoppe deg fra å nyte ditt nåværende forhold]

Bumping inn i en ex

Kaller det skjebne, tilfeldighet, eller rettferdig flaks, men hvis du har en ex, er sjansene, du er bundet til å løpe inn i dem en dag.

Det kan være noen dager etter din oppbrudd, eller til tider, selv flere år etter at du har gått opp.

Så vanskelig som å støte på en eks kan virke, det er fortsatt en test av karakteren din. Det kan hjelpe deg med å dømme ditt eget liv. Er du bedre siden oppbrudd? Trenger du å få et liv?

Og viktigst, har du flyttet til grønnere beite? [Les: Den beste måten å gå videre og håndtere en oppbrytning]

Det viktigste å huske - Ikke miste kontroll!

Det er rart, men selv den mest sammensatte av oss har en tendens til å miste all kontroll over situasjonen når vi støter på en eks. Og nesten alltid skjer det fordi vi ikke har forberedt oss på det.

Akkurat nå, visualiser deg selv å støte inn i en ex. Hvordan ville du oppføre seg? Hver ex er annerledes, men samtalen du vil ha med noen av dem, trenger ikke å være annerledes. Så lenge du husker å være rolig og unngå å miste kulten, er alt du trenger, tipsene som er nevnt nedenfor for å gå vekk fra samtalen, så det er bra med deg selv! [Bekjennelse: Hvordan min ekss rykter ødela livet mitt for alltid!]

Ikke skjul - si hei først!

Dette er noe som kan hjelpe deg med å få fordelen i det vanskelige øyeblikket. Du trenger ikke å være uhøflig eller late som om dere begge ikke engang eksisterer. Og det er en god sjanse for at din eks kan ha sett deg også.

Det virkelige vanskelige øyeblikket når exes går inn i hverandre, er å finne ut om det skal snakke med hverandre, og for det andre, hvem må gjøre det første trekket å gå mot hverandre.

For å unngå denne serien ubehagelige øyeblikk, vær den første til å bølge hei. Ved å svinge en hei først, sørger du for at du gjør det første trekket. Og det ville få det til å virke som om du ikke føler deg vanskelig om situasjonen. Og siden du vinket hånden din allerede, er det ikke mer press på deg å gjøre noe utover det.

Alt du trenger å gjøre er å smil, se i din exs retning for et sekund eller to, og vent på å se hva de gjør for å gjengi hilsen din. Vinker de bare og ser bort? Eller smiler exen din lyst og går mot deg?

Ved å si hei først, legger du all klagskap og press på din eks mens du ser ut som om du har kontroll over situasjonen samtidig!

Hva er det verste som kan skje ved å si hei først? Vel, din eks kunne se mot deg, stirre skarpt, snørre og se bort. Vel, det er bedre enn å gå opp mot dem og bli snubbet, tror du ikke? [Les: 16 sikker på at din eks vil ha deg tilbake i livet]

Les tegnene når du støter på ex

En av grunnene til at det er så vanskelig å kjøre inn i exes er fordi det er så uforutsigbart. Begge dere vet ikke hvordan den andre personen vil oppføre seg eller reagere, og det gjør dere begge altfor forsiktige. Her er tre tegn som kan hjelpe deg med å finne ut hvordan du trenger å snakke med deg ex.

# 1 Føler du fremdeles attraksjonen? Ser din ex veldig glad for å se deg? Er de virkelig komplimentere deg for noe, spesielt dine fysiske egenskaper? Spør din ex om livet ditt? Din ex er sannsynligvis interessert i å vite mer om deg, og kan til og med være glad for å støte på deg. [Les: 20 tegn på tiltrekning å passe på i en samtale]

# 2 Har du lyst til å gå bort? Ser exen din opptatt, eller ser de rundt ubehagelig? Hvis de tar et raskt blikk på deres klokke eller snakker i en raskere og mer forretningsmessig tone, ser exen din sannsynligvis en unnskyldning for å gå bort. Ikke strekk samtalen, avslutt den raskt og gå bort.

# 3 Kjør dere begge? Noen ganger kan dere begge føle seg veldig klosset rundt hverandre, og det kan være svært få ting å snakke om med hverandre. Som mage kurerer som øyeblikket kan virke, pass på øyekontakt eller langvarig berøring.

Noen ganger kan exen din være med og snakke med deg, men ubehagene kan overvelde dem. Hvis de ikke har noe å si, og likevel ikke virker som om de vil gå bort, er det en god sjanse for at exen din fortsatt elsker deg. [Les: Enkle tegn for å se om exen din fortsatt tenker på deg]

14 ting å huske når du støter på din eks

Hvis du vil gå vekk fra en samtale med din ex og fortsatt føle deg som en rockstar, er det bare 14 viktige ting du må huske på. Bruk disse tipsene og spill det kult, og alt kommer til å bli perfekt!

# 1 Hold det enkelt og kort. Ikke strekk samtalen med din eks. Vær varm og vennlig, men hold samtalen kort for å unngå vanskelige øyeblikk eller nye komplikasjoner i kjærlighet. [Les: Hvordan bli venner med en eks uten å bli forelsket]

# 2 Forbered deg. Visualiser deg selv med en kort og høflig samtale med en ex av deg. Itâ € ™ ll hjelpe deg å holde deg forberedt på at sjansen møtet.

# 3 Lesing mellom linjene. Ikke prøv å lese mellom linjene mens du snakker med ex. Exes kan være sarkastisk og uhøflig, eller til tider kan de snakke i gåter eller hint at de fortsatt savner deg og vil ha deg. Å forsøke å dechiffrere din eksas sinn vil bare forvirre deg eller lure deg til å forutse noe som kanskje ikke er sannheten.

# 4 Ikke vær bitter. Livet er for kort til å fortsette å våge med en eks, med mindre de rev i hjertet og skjøvet det gjennom en papirklipperen.

# 5 Vis deg selvsikker. Hver person vil ha et bedre liv enn deres eks! Du vil at ex skal forutsette at du har et godt liv etter oppbrudd, ikke? Du vil at din ex skal tro at du har kommet til å bryte opp og er nå lykkeligere enn noensinne. Så føl deg trygg og løft brystet høyt mens du snakker med din eks. Gis som om du har livet ditt selv om det har vært flere uker siden du selv hadde en date. [Les: 13 fysiske attraksjonstips for å se veldig sexy når du støter på en eks]

# 6 Ikke velg en kamp. Du føler meg som en idiot senere! Og å miste din kule vil bare få deg til å virke som en psykotisk bitter eks.

# 7 Hvordan går det? Ikke tenk når exen spør deg hvordan du er. Bare si at du er fantastisk og at ting har gått veldig bra for deg! Smil mye og tenk glade tanker.

# 8 Beklager. Unnskyldninger kan ta exes tilbake til loveland, eller forårsake enda mer smerte. Det er alt vann under broen, så ikke unnskyld, med mindre du virkelig føler behov for det. Unnskyld deg for oppbrudd bare hvis du oppriktig tror at du må si at du er lei for noe du har gjort eller måten du oppførte seg på, men ikke forsøk å forklare deg selv, eller du vil bare åpne en boks av ormer.

# 9 Donâ € ™ t somle. Når du støter på din eks, unngå dvelende. Det gjør bare ting vanskelig, og du kan til og med miste din ro. Men hvis du virkelig ikke føler deg farvel, ser det også ut til at din ex er fast i tide, og samtalen virker veldig varm og vennlig, holde deg tilbake og chatte.

# 10 Komme tilbake med en ex. Hvis du går inn i din ex, og føler kjærligheten som gjenopptrer i ditt hjerte og dine lend, tar du ikke øyeblikkestoppet. Ikke prøv å gjenopplive romantikk umiddelbart, fordi det kan presse din ekspert videre bort fra deg. Bare snakk, og fortell din eks, at du vil holde kontakten. [Les: Ting å vite før du kommer tilbake med din eks bare for å ha sex]

# 11 Holde kontakten. Hvis du ønsker å holde kontakten med din eks, la din eks vite at du vil se dem igjen en gang. Hvis din eks synes å være interessert i ideen, be om en måte å kontakte dem og slipp en linje en dag eller to senere, eller gi dem nummeret ditt slik at de kan ringe deg. Ikke trykk ideen skjønt, bare nevn det i forbifarten før du går bort.

# 12 Ikke gå inn i detaljer om livet ditt. Du prøver ikke å hente eller reacquaint dere selv. Du har bare å gjøre med en vanskelig situasjon med en eks!

# 13 Ikke se etter nedleggelse. Du vil ikke få det. Det er alt gjort og støvet. Og noen ting er best igjen usagt.

# 14 Donâ € ™ t se tilbake. Etter at du sier farvel, gå bort med mindre du prøver å gjenopplive den tapte romantikken. Hvis du ser tilbake og ser din eks ser på deg, vil du føle deg bange for tapt kjærlighet og en flimmer av fornyet romantikk. Og hvis exen din ikke står stille og stirrer på deg når du ser tilbake mot dem, føler du deg vondt fordi du er den eneste som så tilbake og de har flyttet seg.

Noen av oss kan bli venner med en eks, fordi breakup var gjensidig. Og noen av oss er tvunget til å bli venner fordi vi har for mange vanlige venner, eller vi jobber på samme sted. Men hvis breakup var dårlig, er det alltid bedre å unngå å holde venner.

Når du støter på en ex etter en plagsom oppbrudd, håndter situasjonen raskt og trygt. Og gå bort! [Les: 16 omstendigheter når du burde og shouldnâ € ™ t holde venner med en eks]

Kjører inn i din ex - Med sin nye partner

Hvis du går inn i ex, og de er i deres nye lovers armer, vær grasiøs og vennlig, akkurat som du møter en gammel bekjentskap. Ikke avslør din nervøsitet, og aller viktigst, unngå å bli overfriendly eller snakke om de gode gamle dager.

Et minutt eller to inn i samtalen, bruk en unnskyldning som "Vel, dere virker opptatt, la meg ikke komme deg i veien"? Det var veldig fint å se deg. Men hei, jeg er sen og må være et sted og gå bort. [Les: Hvordan stoppe å føle deg sjalu av din ex lover]

Kjører inn i din eks - Med din nye partner

Youâ € ™ re dating en hottie og din ex er singel og ensom. Ja, det føles bra, men det er ikke så mye. Si hei og introdusere din nye partner etter å ha utvekslet et par niceties.* Pass på at du introduserer din nye partner til din eks, eller din nye presse ville bli lei av deg eller anta at noe fortsatt skjer! *

Smil, vær varm og vennlig, og gå unna innen få minutter.

Dine følelser og løpende inn i en ex

Dine følelser spiller en stor rolle i samspillet ditt med en ex. Men uansett hvordan du føler, spill den trygt og hold kortene dine nær brystet. Å avsløre hvor mye du elsker dem eller hater dem umiddelbart etter at de støter på eks, hjelper deg ikke på noen måte. [Les: Hva du trenger å gjøre hvis du er i hemmelighet fortsatt forelsket i din eks]

Hvis du fortsatt elsker deg ex, men din eks er ikke interessert i å komme tilbake til et forhold med deg, unngå å forfølge din ex eller begg dem om å ta deg tilbake. Det vil bare få dem til å forakte deg mer.

Begynn med en hei, og strekk samtalen i noen minutter eller mer. Hold avstanden din, snakk på vennlige vilkår, og unngå å snakke om forholdet. Du har flere sjanser til å få din eks interessert i å kjenne deg igjen ved å oppføre deg som en venn enn en eks!

På den annen side, hvis du støter på en ex, har du ingen følelser for, vær varm og vennlig. Og hvis de snakker om å komme tilbake eller bytte telefonnumre igjen, nekte dem høflig og fortelle dem at du har flyttet og ikke vil komplisere ting lenger.

Ønsker du å komme sammen igjen?

Noen ganger kan møte en ex være en romantisk tilfeldighet, spesielt hvis du fortsatt elsker dem eller har lykkelige følelser for dem. Og hvis du prøver å komme tilbake med en eks, må du huske å gå veldig mye om det veldig sakte. [Les: Den riktige måten å date en ex igjen ved å ta ting sakte]

Exes og opphold venner

Venner kan bli elskere, men motsatt er sjelden sant. Så hvis du støter på ex, håndter du situasjonen taktfullt. Vær høflig, smil og gå bort. Ikke prøv å være venner, eller prøv å komme tilbake til hverandres liv. Det er ikke behov for noe av det med mindre du er på utkikk etter flere heartbreaks eller komplikasjoner.

Begge dere brøt av en grunn. Selvfølgelig kan følelsene bli gjenopplivet når du støter på hverandre ut av det blå. Men det betyr ikke at kjærligheten fortsatt er dvelende i luften. Noen ganger kan selv nostalgi føles akkurat som kjærlighet, spesielt når exen din går inn i deg på en kryssbane.

[Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel alltid fungerer for exes!]

Bumping til en ex er en delikat og vanskelig jobb. Men det er fortsatt noe du må være forberedt på. Hold disse 14 tingene i bakhodet, og neste gang du går inn i en ex, vet du sikkert de riktige tingene å si og gjøre!

Anbefalt: