Kjøpe kondomer: Nybegynneren er komplett guide til bruk av kondomer

Innholdsfortegnelse:

Kjøpe kondomer: Nybegynneren er komplett guide til bruk av kondomer
Kjøpe kondomer: Nybegynneren er komplett guide til bruk av kondomer

Video: Kjøpe kondomer: Nybegynneren er komplett guide til bruk av kondomer

Video: Kjøpe kondomer: Nybegynneren er komplett guide til bruk av kondomer
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2023, Desember
Anonim

I dag er kondomer et essensielt at enhver alder av alder må ha. Så, her er noen viktige ting du trenger å vite om å kjøpe kondomer.

Unødvendig å si, kondomer er din lett oppnåelige go-to-vare for beskyttelse mot STDs eller uønskede graviditeter. I tillegg til det, kan kondomer også ha potensial til å gjøre din sexy tid mer interessant.

Det er mange kondomer i markedet, hver med forskjellige løfter om beskyttelse og nytelse. Så fra alle disse utallige merkene, hvordan velger du? I dag svarer vi på flere ofte stillede spørsmål for å hjelpe deg med å finne det beste kondomet som bokstavelig og figurativt passer deg.

Vanlige spørsmål om kjøp av kondomer

La oss innse det - gutta legger vanligvis ikke mye på å kjøpe kondomer. Men de burde … det er viktigere at du tenker. Så her er 8 viktige ting du trenger å vite om å kjøpe kondomer.

# 1 Hvor kan du få kondomer? Bokstavelig talt overalt: hjørne apotek, nærbutikker, bensinstasjoner, sex butikker, og velg nyhet butikker. Du kan til og med kjøpe dem på nettet. Men ikke alle steder kan gi deg den nøyaktige typen kondom du trenger.

For eksempel vil apotek og nærbutikker gi generiske, forbruksnivå-kondomer som er billige og praktiske. Men hvis du leter etter spesialkondomer som er mer "glede-sentrert" enn stiften, så er sexbutikker og internett dine beste venner. [Les: Hvordan ha trygg sex på hver enkelt måte er det mulig å]

# 2 Kan jeg få kondomer gratis? Ja. Det kan ikke være noe slikt som en gratis lunsj, men det er definitivt en ting kalt en gratis kondom. Avhengig av landet og byen du bor i, kan du score gratis kondomer fra ditt lokale generalsykehus eller helseklinikker som en del av regjeringens sponsede reproduktive helse eller STD-bevissthetsprogrammer.

Dette betyr imidlertid ikke at du kan bomme av disse gratis kondomene for livet, da hvert område har forskjellige regler for distribusjon av gratis kondomer. Gratis kondomfordeling ble en ting i slutten av 1980-tallet for å oppfordre folk til å bruke beskyttelse som et middel til å bekjempe de voksende tilfellene av STD i løpet av tiden. [Les: Hvorfor menn hater å bruke kondomer og hvorfor du fortsatt trenger en]

# 3 Hvor gammel må jeg være for å kunne kjøpe kondom? Juridisk sett, når du kjøper kondomer, er det ingen forbudt lov å forhindre at en person i alle aldre kjøper kondom. Hvis en person er underår, det verste han eller hun kan få, er en mislikende stirring fra kassereren. Vel, å ha sex i en ung alder, er frowned upon, men bruk av beskyttelse er veldig mye en velkommen vane.

# 4 Hvor mye koster kondomer? I gjennomsnitt vil en vanlig "all-fit" kondom koste rundt $ 0,50 - $ 1,00 per stykke. Du kan få en billigere avtale hvis du kjøper dem per pakke med tre * som de fleste tilfeller *.

Spesialkondomer kommer imidlertid til en pris, og som enhver annen vare vil ytterligere "funksjoner" også komme med en tyngre prislapp. Disse kondomene inkluderer ekstra tynn, studded, spiral og andre nyhetskondomer som bare kan kjøpes fra internett.

# 5 Vil du bruke en kondom garantere beskyttelse mot uønsket graviditet og seksuelt overførte sykdommer? Dette er et komplekst spørsmål som fortjener et komplekst svar. Vanligvis kan et pålitelig kondommerke gi opptil 98% beskyttelse når det brukes riktig. Og med "riktig" betyr det at du ikke skal gjøre eller bruke noe som kan skade kondomen, eller gjøre ting som å bruke en utgått kondom.

En uforsiktig person som bruker kondom, vil redusere effekten til rundt 82%, som er en betydelig mengde odds på spill for å få STD og få din partner gravid. Så generelt råd er: bruk en frisk kondom riktig. [Les: Topp 10 mest vanlige en nattstativfeil]

# 6 Er noen kondomer bedre enn andre? Ja og nei. Vi kan si ja fordi, akkurat som en smarttelefon, kan du undersøke funksjonene til et bestemt kondommerke og se materialene som brukes, ISO-karakteristen til produsenten, og flere andre detaljer som kan være viktige for bruken.

Generelt kommer bedre-konstruerte kondomer med en pris. Men vi kan også si at ingen kondom er faktisk bedre enn den andre fordi hver vil presentere en annen funksjon som sørger for behov for en bestemt forbrukergruppe. [Les: Kondomtyper og hvordan de kan forbedre sexlivet ditt]

# 7 Hvordan velger du kondom? Dessverre er det ingen generell formel vi kan gi en person til å kjøpe kondomer. Det er imidlertid flere faktorer vi kan nevne for å hjelpe deg med å finne en som passer deg mest. La oss si at du er en kondom jomfru, her er de tingene du må vurdere når du velger et merke.

Størrelse - Den viktigste faktoren. Et dårlig kondom er så godt som det ikke har på seg kondom i det hele tatt. Hver pakning vil fortelle deg størrelsesområdet for en bestemt pakke med kondomer. I de fleste tilfeller vil det være Liten * 3 - 4,5 tommer *, Middels * 4,5 - 6,5 tommer *, Stor * 6,5 - 9 tommer * og XL * 9 tommer og over *.

Materiale - Materialet som utgjør kondomet er det neste du må vurdere som noen kan utvikle en allergisk reaksjon på latex, det vanlige materialet som brukes i kondomer. Hvis du er faktisk allergisk mot latex, kan du kjøpe andre merker laget av polyuretan eller polyisopren.

smøring - De fleste kondomer kommer i belagt med vannbasert smøremiddel.Det er imidlertid ganger at partneren din kan få allergier fra det generiske smøremiddelet som følger med kondomet. I disse tilfellene bør du kjøpe u smurt kondomer, og ta med ditt eget smøremiddel som også er kompatibelt med kondomet. [Les: De beste smøremidler til sex - 15 vinnere fra kjøkkenskapet]

# 8 Velge en kondom del II: beskyttelse mot glede. Hvis du har brukt kondomer for en stund nå, vil du legge merke til to designaspekter som bestemmer den endelige utgangen av kondom. Det er tråkkekriget mellom beskyttelse og nytelse.

Som noe i livet, kan man ikke ha alt, og det samme gjelder å lage kondomer. Ingen kondom kan gi samme grad av glede og beskyttelse samtidig, og det vil avhenge av din preferanse til å velge hvilken du skal bruke.

Kondomer som fokuserer på beskyttelse - Disse er tykkere enn de vanlige typene som reduserer taktil følelse under bruk for å forsterke kondomet fra brudd. Disse typene er egnet for grov sex og analsex. I tillegg er disse typer kondomer også valgt for å gjøre brukeren vare lenger i løpet av kjønn. [Les: Kondomfakta - Kjente du disse fakta om kondomer?]

Kondomer som fokuserer på nytelse - De ofrer holdbarhet for å gi deg det "nesten ingenting" føler under sex. Disse typene er valgt av folk som generelt ikke liker å bruke kondomer i det hele tatt, men blir tvunget av behovet for beskyttelse.

Nyhetskondomer - Disse kondomene passer ikke til noen kategori, men er laget for det rene moro av det. Disse inkluderer eksotisk duft, ribbet, studded, glow-in-the-dark og tema kondomer som er morsomme å se på, men det handler om det.

[Les: Newsflash - kvinner hater kondomer like mye som menn gjør]

Kondomer anses som en nødvendighet for et par for å nyte sitt sexliv. Derfor er det viktig å kjenne dine fakta for at det skal fungere perfekt for deg.

Anbefalt: