Carly Baker intervju

Carly Baker intervju
Carly Baker intervju

Video: Carly Baker intervju

Video: Carly Baker intervju
Video: 15 минут массажа лица для ЛИФТИНГА и ЛИМФОДРЕНАЖА на каждый день. 2023, Desember
Anonim

Hvor ofte trener du og hvilke økter er mest effektive?

Fitness er min største lidenskap så jeg treffer treningsstudioet fire eller fem dager i uken - seks hvis jeg kan. Som kvalifisert personlig trener vet jeg hva jeg gjør, og selv om jeg elsker cardio, gjør jeg også mye motstandstrening. Du ser ikke mange kvinner som rammer vekten, men de er fantastiske for å bygge funksjonell styrke og brenne fett. Jeg liker å bytte økter hver gang, men det vanlige temaet går hardt og får hjertefrekvensen min opp.

Har treningsregimet ditt endret siden du jobbet for UFC?

Ikke egentlig. Jeg visste hva jeg gjorde før, og jeg ville ikke trene som krigerne jeg kommer i kontakt med nå fordi det de gjør er så spesifikt for hvordan de utfører i Octagon. Det jeg har lært å lære siden jeg har vært med UFC er innleveringer - jeg kan trekke av en gjennomsnittlig bakre naken choke.

Så du er ikke fristet til å kjempe da?

UFC pranked meg på April Fool - de annonserte at jeg skulle kjempe og for et sekund var jeg redd for at de var seriøse. Noen ganger tror jeg jeg vil, men så ser jeg noen som Ronda Rousey gå på jobb i kjødet, og det er galskap. Jeg er ganske glad i ansiktet mitt slik det er nå, så jeg holder meg til å være på den andre siden av buret.

Vil du ha mer Carly? Vi gjorde også et videointervju med henne.

Hva er de galeste tingene du har opplevd cageside?

I utgangspunktet var knockouts intens, men jeg har vant dem nå. Jeg tror det er fordi første gang du ser en, er du ikke sikker på hva som skal skje med fighteren som er ute, men etter et par ganger vet du at de kommer til å komme rundt.

Hva er din tilnærming til ernæring?

Jeg har nylig eksperimentert med vegetarisme, men siden jeg ikke bruker kosttilskudd, begynte jeg å bekymre meg for at jeg ikke fikk nok kvalitetsprotein, så jeg re-introduserte fisk til kostholdet mitt. Jeg spiser mye frukt, salater og søtpotet, og hvis jeg er slem, mørk sjokolade.

Hva irriterer deg om menn i treningssentre?

Når jeg er på en maskin og noen fyrer over å vente på at jeg skal fullføre. Eller når de sjekker seg ut i speilet som om alle skal bli imponert. Det er et treningsstudio, kompis, de fleste har muskler.

Hva er den største feilen menn gjør i trening?

Gutter som helt forsømmer beina deres, er latterlig, men jeg er en skuldre og armejente, så det er de tingene jeg merker først.

Hvem er den mest hardcore Octagon-jenta i treningsstudioet?

Vi alle elsker trening, noe som er bra fordi vi må være i god form. Hvis jeg måtte sette noen jenter ut, ville jeg si meg og de to brasilianerne, Jhenny Andrade og Camila Oliveira - vi alle gjør Muay Thai-kondisjonering.

Anbefalt: