Caroline Pearce intervju

Caroline Pearce intervju
Caroline Pearce intervju

Video: Caroline Pearce intervju

Video: Caroline Pearce intervju
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Desember
Anonim

Hva er din sportslige bakgrunn?

Jeg representerte Storbritannia fra en alder av 15 til 26. Jeg startet med femkamp, deretter heptatlon, og til slutt bobsleigh. Overgangen fra spor til is skjedde etter at jeg ble invitert til Bath University hvor de gjorde alle forsøkene. Jeg brøt deres push test rekord, så de ba meg om å bli med i laget for VM. Noen måneder senere fant jeg meg selv på den andre siden av verden, i full kroppspandex. Ganske tilfeldig.

Hvordan har du gjort bryteren mellom hendelser så fort?

Olympisk løft var alltid en lidenskap for meg. Jeg veide 57 kg og kunne rense 87,5 kg, så jeg hadde allerede mye kraft og eksplosivitet, noe som er like viktig for bobsled som det er for friidrett. Faktisk er push i bobsleigh en lignende bevegelse til en olympisk løft. Det handler om å skape kraft gjennom beina og hofter, og deretter følge med med armene dine.

Du har studert for en mastergrad i fysiologi og ernæring. Hvor streng er kostholdet ditt?

Det er sjeldent at jeg har korn, potet, ris eller noe sånt. Karbohydrater mine kommer fra frukt og grønnsaker. Hvis jeg vil ha en godbit, vil jeg vanligvis gå for noe søtt is eller kaker. I stedet for bestemte juksedager, spiser jeg godt mesteparten av tiden, så hvis det er en sosial anledning, har jeg det jeg vil ha. Ingen ønsker å være den rare som bringer sin egen tilberedte mat til et middagsselskap.

MF har ikke bare dudes. Sjekk ut våre intervjuer med andre kvinnelige sportspersonligheter.

Var det morsomt å være en gladiator?

Da den opprinnelige serien var på, ville jeg si, "Jeg vil være en gladiator" og mamma ville si, "Selvfølgelig, kjære" i de ikke-begåvede tonemødrene er så gode på. Jeg kunne ikke tro det da produksjonsfirmaet spurte om jeg ville auditionere for den nye serien. Plutselig ble jeg kastet som is og fant meg selv i spandex igjen - selv om denne gangen var det litt mer avslørende. Det kom egentlig bare hjem hvor gal var alt da vi gjorde et "legender" -show, og jeg fant meg selv å jakte på Lightning up The Wall.

Har du noen interesse i MMA før du begynte å presentere UFC: Utover Octagon på BT Sport?

Jeg kunne ikke ha kalt en enkelt fighter før jeg startet jobben, men BT Sport ønsket å få meg involvert, og jeg vil ta på meg en utfordring. Det var en stor læringskurve, men jeg er nå en massiv fan, og jeg ser kamp hver dag for å pusse opp min kunnskap. Jeg har en enorm mengde respekt for krigerne. Som idrettsutøver i flere fagområder måtte jeg trene forskjellige elementer av kondisjonering og teknikk, så jeg kan virkelig sette pris på det harde arbeidet de har satt inn.

Hvordan ville du beskrive din tilnærming til trening?

Trening bør være hard, rask og til poenget. Enhver form for cardio du kan gjøre mens du leser en bok, er meningsløs. De fleste som gjør steady state cardio sier at de vil gå ned i vekt, men de forstår ikke at trening som ikke er intens, vil ikke gjøre det effektivt. Kjøring til treningsstudioet for å gå på tredemølle er definisjonen av latterlig.

Anbefalt: