13 Clues som vil fortelle deg om hun er singel eller tatt

Innholdsfortegnelse:

13 Clues som vil fortelle deg om hun er singel eller tatt
13 Clues som vil fortelle deg om hun er singel eller tatt

Video: 13 Clues som vil fortelle deg om hun er singel eller tatt

Video: 13 Clues som vil fortelle deg om hun er singel eller tatt
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim

Ingen anelse om jenta du har knust på, har en kjæreste eller ikke? Følg disse ledetrådene for å finne ut om hun er tilgjengelig for å date deg. Av Danielle Anne Suleik

Med mindre jenta du er på jakt etter, er Facebook-vennen din med en offentlig relasjonsstatus, er det nesten umulig å fortelle om hun deler noen eller ikke. Hvis du er for sjenert til å spørre henne tomt for frykt for å bli avvist, har vi noen måter som kan hjelpe deg med å tyde på om hun er singel eller tatt.

De eneste menneskene som åpenbart ikke er single er de som går rundt sportslige diamantringer eller de som har et annet menneske festet til armene sine. Bortsett fra det, kan du neppe si om en jente er singel eller ikke.

Noen jenter, derimot, kan ha den lovey-dovey-gløden, men det kan tilskrives en god dag på treningsstudioet eller en palme full av vitaminer. Jenter, å være jenter og alle, har en viss du nei, det er et spørsmål om dem. Dessverre for deg kan den samme luften av mysterium gjøre det vanskelig å vite om de venter på kjæresten sin eller ikke.

Så hvorfor spør du ikke bare henne?

Selv om menn har blitt programmert til å gjøre det første skrittet siden steinalderen, finner noen gutter det vanskelig å gå opp til en jente bare for å si hei. De kan være sjenert, men mesteparten av tiden er de bare redd for å bli avvist.

Det er forståelig, fordi folk vanligvis antar at attraktive kvinner blir snakket om. Hvorfor bry deg å spørre, når du vet at du bare skal bli avvist, ikke sant? Men det burde ikke være tilfelle for alle. Du bør alltid ta en risiko når det gjelder den personen du liker, fordi det å holde deg og å se fra sidelinjen ikke kommer deg overalt.

Noen ganger kan en jente komme som skremmende. Dette gjør det også vanskeligere for en fyr å nærme seg henne. Hvis hun er singel, vet du aldri hvordan hun vil reagere. Hvis hun har en kjæreste, kan du være for redd for å spørre henne på grunn av hennes avstengte oppførsel.

Til slutt vil gutta bare dekke alle sine baser. De vil heller vite hva de har å gjøre med før de tar et trekk. Det kalles strategisering. Uten en hvit hest og skinnende rustning, er det beste du kan gjøre å lage en spillplan for når du endelig får tøft til å spørre en jente ut. Hvis du vet om hun er singel eller ikke, vil sjansene for å lykkes med å spørre henne være høyere. [Les: Er jenter til sjenerte gutta som ikke gjør det første trekket?]

Avtalen brytere

Ja, det finnes metoder for å hjelpe deg med å finne ut om jenta du liker er talt for eller ikke. Det er imidlertid uforutsette faktorer som kan ødelegge disse.

# 1 Hun er i et langdistanseforhold. Bare fordi hun ser single og viser alle tegn på å være single, betyr det ikke at det ikke er en fyr der ute som venter på henne. Han kunne være på den andre siden av byen eller den andre siden av verden. Bare fordi du ikke kan se ham, betyr ikke at han ikke er der. [Les: Er du i en jente som er med i noen andre?]

# 2 Hun er en snyder. Fusk kvinner gjør et poeng med å kringkaste deres tilgjengelighet. Ikke la deg lure av denne typen kvinne. Ingen vinner i denne situasjonen, uansett hvor dårlig du vil ha henne.

# 3 Hun er i et åpent forhold. Kvinner i åpne relasjoner er teknisk ikke enslige. De er dateable, men med mindre de er villige til å gi slipp på den andre fyren, vil du aldri ha henne til deg selv.

Så er hun singel eller ikke?

Dessverre er det ikke noe spesifikt trekk som kan bekrefte en persons status. Personer i relasjoner har ikke eget språk, og de har heller ikke en eksklusiv kleskode. Du må bare bosette seg med de mest sannsynlige forteller som de som er nevnt nedenfor.

# 1 Hun ser opp i en nøytral innstilling. Hvis en jente går helt på Glamazon bare for en kaffekjøp, er det ganske sannsynlig at hun gjorde den ekstra innsatsen for å se ut som om hun er på vei til en premiere. Dommen er at hun liker å se henne best, fordi hun håper å bli lagt merke til de søte fremmede som hun kan komme inn i.

# 2 Hun ser på menn som går forbi 80% av tiden. Kvinner som er i et forhold føler ikke behovet for å utvide utvalget av kvalifiserte bachelorer i nærheten. Det beste tilfellet ville være at hun er takknemlig for gutta fordi hun ikke ser noen. Det verste fallet ville være at hun er litt for interessert i andre menn mens kjæresten sin er i toalettet.

# 3 Hun er alltid med vennene sine. Hvis du er forelsket på jenta som alltid deler samme kaffebar som deg, kommer det et poeng når hun bringer kjæresten sin sammen. Hvis hun er singel, vil hun alltid henge sammen med den samme platonisk utseende vennegruppen når du ser henne.

# 4 Hun har en tendens til å se på folk. Hvis jenta du liker ikke viser noen tegn på flørting med andre menn på steder hvor folk regelmessig kommer sammen, kan du fortsatt finne ut om hun er singel bare ved å merke hvordan hun reagerer på mennesker. Jenter som har kjærester har en tendens til å ignorere andre mennesker når de er ute med sine venner. Enkelte jenter ønsker å møte folk, dermed folkene ser på.

# 5 Hun sjekker ikke telefonen sin hele tiden. Hvis en jente har en kjæreste, er det høyst sannsynlig at de vil være i kontakt regelmessig.Noen jenter liker ikke å sjekke telefonen hele tiden, selv om de har en kjæreste, men sannsynligheten for det er veldig, veldig slank.

Å vite uten å spørre

Så, du har etablert at hun ser single. Men er hun virkelig? Når du spør en jente direkte hvis hun er singel, er du i virkeligheten å spørre henne, at hun ikke vil være. Noen gutter finner dette klebrig, mens de fleste jenter finner det mangler noen form for forebyggende forførelsesfaktor. Det virker som forretningsmessig og blottet for de nødvendige forstyrrelser av moderne frieri, fordi hun allerede vet hva fyren ønsker fra henne.

Gjør det litt interessant ved ikke å spørre henne om hun er singel og bare les skiltene at hun faktisk er interessert i å utforske denne nye funnet forbindelsen.

# 1 Hun gjør øyekontakt. Hvis hun vil snakke med deg, vil hun være mer enn villig til å se på deg. Selv om hun ikke gjør direkte øyekontakt, blir ansiktet vinklet mot deg i påvente av den uunngåelige låsingen av blikket. [Les: 10 effektive øyeflirtebevegelser]

# 2 Hun smiler på deg. Hvis hun ikke gjør dette umiddelbart, gjør det første skrittet og vis henne de pearly hvite. En jente som er singel og interessert er mer sannsynlig å smile tilbake og holde øyekontakt, mens en jente som har en kjæreste, vil smile seg og vende seg - for godt. Det er ingen tilbakekoblinger med denne.

# 3 Hun gjør ikke en unnskyldning for å forlate samtalen. Jenter som ikke er interessert, vil enten virke uinteresserte i hva du må si eller gjøre et poeng om å avslutte samtalen umiddelbart. [Les: 20 sikre tegn på tiltrekning under din første samtale]

# 4 Hun ser ikke til å se deg rundt når du begynner å snakke med henne. Hvis hun gjør dette, kan hun vente på kjæresten sin for å dukke opp. Hvis hun venter på en venn, ser det likevel ikke ut som et godt tegn. Hun sjekker sannsynligvis for å se om noen kan redde henne fra å snakke med deg.

# 5 Hun sjekker ikke telefonen mens du snakker med deg. Hvis hun gjør det, er hun enten redd for at kjæresten hennes skal ringe eller hun ikke er interessert i å snakke med deg. Uansett, mister du.

Det er ikke lett å vite om en person er singel bare ved å se på dem, men det er mulig. Det er ikke en bestemt bekreftelse, men det vil hjelpe deg med å gjøre det første trekket. Du vil aldri vite om du har en sjanse til jenta du liker hvis du ikke går opp til henne og sier, "Hei."

[Les: 12 tegn på at hun er i deg]

Selv den lille informasjonen du får fra å observere din forelskelse fra en avstand, vil gjøre overgangen fra fremmed til bekjent mye lettere. Å vite tegnene på at hun er ensom, vil øke tilliten din og til slutt tillate deg å gå opp til din forelskelse og bli kjent med henne.

Anbefalt: