10 komplimenter for kvinner som vil definitivt tilbakebrann

Innholdsfortegnelse:

10 komplimenter for kvinner som vil definitivt tilbakebrann
10 komplimenter for kvinner som vil definitivt tilbakebrann

Video: 10 komplimenter for kvinner som vil definitivt tilbakebrann

Video: 10 komplimenter for kvinner som vil definitivt tilbakebrann
Video: 11 ОСОБЕННОСТЕЙ ТУРЕЦКИХ МУЖЧИН // Секреты счастливых отношений с мужем - турком / Турецкие мужчины 2023, September
Anonim

Ikke alt forsøk på å smigre henne vil trene ut. Finn ut hvordan du unngår å gjøre henne spyttet med raseri når din intensjon var å ha henne kratt med ønske.

Ingen, ikke hvis de er i sitt rette sinn, setter ut for å fremmedgjøre en kvinne som de er tiltrukket av. Det ser imidlertid ut til at mange menn har en uvitende kjærlighet til å gjøre nettopp det. Med en enkel dum av en tåpelig tunge, kan de fortryde timer, uker eller til og med måneders verdi av solid fawning og smiger. Men hvorfor er det egentlig så? Hvorfor virker mennene ikke i stand til å gi et kompliment uten at de noen ganger gjør det til en ødeleggende irreversibel fornærmelse?

Kvinner er fra Venus …

Sannheten er at menn og kvinner tenker veldig annerledes. Og vi snakker ikke engang om dette fordi samfunnsmessige årsaker, men selve fysiologiske årsaker. Kvinner har langt bedre utviklede kommunikasjonsevner enn menn gjør, og de er i stand til å utlede og levere mer mening fra en enkel samtale. Det er her alt går galt.

En mann kan si en ting, ikke noe annet enn et kompliment, men kvinnen oppfatter et helt annet tolkningsområde som fører henne til med rette eller feil å ta sin egen beslutning om hva det betyr. [Les: Hvordan gi henne et kompliment som får henne til å rødme]

Komplimenterer at menn aldri skal gi kvinner

Følgende liste gir ti eksempler på tilsiktede komplimenter, med både mannenes og kvinnens perspektiv forklart. Forhåpentligvis vil dette føre til at mindre oppmerksom på deg enkle gutter der ute, for å tenke litt mer nøye i fremtiden om hva du sier. Hvis ikke, kan du også registrere deg for klosterordre ved neste mulige mulighet - fordi du ikke får en sniff!

# 1 Du ser bra ut i dag.

Hva mener du: Du mener bare det. Hun ser bra ut! Du ser henne i dag, i nå og nå, og det er den tiden hun ser bra ut på.

Hva hun synes: I dag? Bare i dag? Så, jeg var så forferdelig skammelig å se på alle de andre tider som du har sett meg? «Herrer, en av de tingene du vil se popping opp på denne listen igjen og igjen, er synden til kill. Hvis hun ser bra ut, så fortell henne så og la den være der. Donâ € ™ t kvalifisere det med noe annet som kan gjøre din tilsiktede kompliment til en dødelig fornærmelse!

# 2 Har du mistet vekten?

Hva mener du: Du ser veldig bra ut. Virkelig slank og pen, og det passer deg. Du har en fin figur når som helst, selvfølgelig, men det er noe om deg i dag som bare ser ekstra spesielt ut.

Det hun synes: Jeg tror jeg ser ganske fett, da, når du vanligvis ser meg, gjør jeg det? Jeg beklager å ha skandert deg med min hvalignende nærvær ved de tidligere anledninger, men jeg er så glad at jeg nå overholder bildet ditt av den perfekte damen. La oss bare håpe jeg kan passe inn i taxi da jeg forlater deg i støv for en mann som setter pris på meg!  € œ Ingen videre forklaring trengs, føler jeg meg.

# 3 Du har slike vakre øyenvipper.

Hva mener du: "Du har slike vakre øyenvipper."

Det hun synes: "Jeg er virkelig glad for det. De er en slående funksjon, er de ikke? Jeg er så glad for at de appellerer til deg, og er enda lykkeligere av alle de tingene du kunne ha komplimentert meg på - mine øyne, min figur, min intelligens, mitt utseende - øyevipper var det eneste alternativet at du følte seg komfortabel med. Det får meg til å føle meg bra at det eneste du følte var verdt å kommentere, var en mishandling haug med ansiktshår * eller verre, falske pisker *! "Gutter, hvis du skal gi et kompliment, gjør det til en stor en.

# 4 Jeg går vanligvis ikke for din type.

Hva mener du: Jeg har ofte gått for en kvinne med forskjellige hobbyer eller motefølelse eller følelser før, og dette er en veldig glad avgang for meg. Jeg tror jeg har gjort det rette valget denne gangen

Det hun tror: Hun tror du sier: "Vet du, jeg er ikke normalt interessert i kvinner som ser eller fungerer som deg, men du er ikke så ille, og i ditt tilfelle, jeg Jeg vil gjøre et unntak for nå. "Hvis jeg trenger å forklare hvorfor dette ikke utgjør som kompliment av århundret, kan det være på tide å bestille den sunn fornufttransplantasjonen du har ment å få.

# 5 Du ser akkurat ut som din mor.

Hva mener du: For å være ærlig, hvem vet hvorfor noen ville si dette? Dette må være en av de tilfellene i munnen som fungerer uavhengig av hjernen for å fylle litt vanskelig lyd eller for å prøve å flytte samtalen.

Det hun tror: Hun tror du sier: "Du ser tretti år eldre enn du egentlig er, og du har mer felles enn du tror med den kvinnen din personlighet du har prøvd å avstå fra alle dine livet. "En vinner.

# 6 Du har veldig slående funksjoner.

Det du mener: "Det er noe ukonvensjonelt, men ødeleggende attraktivt om funksjonene dine. Du overholder ikke de vanlige kravene til attraktivitet, men overfører dem faktisk med et fantastisk samspill av unikt og skjønnhet."

Det hun synes: Dessverre er dette komplementet mer fortolket som: Du har en stor nese, morsomme tenner og / eller googly øyne, eller en annen fornærmende observasjon på en merkelig utseende del av hennes utseende som hun mener du har klosset forkledd som et kompliment.

# 7 Du har en flott personlighet!

Hva mener du: Bare det. Hun er lett å komme sammen med, litt av latter, kan holde en samtale - alt som det burde være.

Det hun synes: Dette komplimentet sier bare en ting til den kvinnelige adressaten: "Det er så lite verdt å nevne om ditt utseende at jeg må fokusere på din personlighet istedenfor." Don ikke være sjenert å bruke disse gutta, men sørg for at det er sammen med et kompliment om hennes fysiske utseende også. [Les: Slik sjarmerer du en jente og gjør henne som deg]

# 8 Du er bedre ute enn min eks.

Hva du mener: "Min ex var en veldig attraktiv kvinne, og det er ingen tvil om det - du slo hendene ned. Det er så utrolig attraktivt du er."

Det hun synes: Vel, for en, er hun nå under inntrykk av at du har tilbrakt hele tiden du har vært sammen og tenker på din eks. Hun kan også tro at du gjør en erklæring om at selv om hun ikke ser bra ut, er hun bedre ute enn din ex. Ikke egentlig en vinnende kombinasjon. [Les: 12 idiotsikre måter å slutte å tenke på din eks]

# 9 Du har god vekt.

Hva mener du: Du kan være litt større enn gjennomsnittet, men du ser bra ut for det. Det passer deg egentlig. Du ser bedre ut enn kvinner som er mange størrelser mindre, og du rocker virkelig det hele utseende. Du kan ikke se noe mer vakkert ut

Det hun mener: Hennes tolkning av denne setningen er: "Jeg skjønner ikke at jeg gikk på en date med Moby Dick!"

# 10 Du ser bra ut for din alder.

Hva du mener: Nøyaktig det. Hun ser ut som om hun kan være ti år yngre enn den alderen hun har gitt deg.

Hva hun synes: Hvordan er det virkelig nådig av deg. Takk for komplimentet, og takk også for å sette opp med meg selv om jeg tilsynelatende nærmer seg alderen som kvalifiserer meg som en utstilling i Nasjonalmuseet!

[Les: 50 virkelig søte ting å si til kjæresten din]

Så gutta, er ikke den hun snakker om i år som kommer til å bli nominert til rekordinnehaveren av verdens verste kompliment. Hold deg unna den åpenbare faux pas ovenfor, og konsentrere deg om å snakke henne til å være din partner for livet - eller i det minste for natten!

Anbefalt: