Quoiromantic Confusion: Hva det er og signerer du opplever det

Innholdsfortegnelse:

Quoiromantic Confusion: Hva det er og signerer du opplever det
Quoiromantic Confusion: Hva det er og signerer du opplever det

Video: Quoiromantic Confusion: Hva det er og signerer du opplever det

Video: Quoiromantic Confusion: Hva det er og signerer du opplever det
Video: ❤️💥 𝗔𝗖𝗘𝗔𝗦𝗧𝗔 𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗔𝗡𝗔 𝗡𝗨 𝗧𝗘 𝗣𝗢𝗔𝗧𝗘 𝗨𝗜𝗧𝗔! 𝗢 𝗥𝗘𝗨𝗦𝗜𝗧𝗔 𝗘𝗣𝗜𝗖𝗔! 2023, Desember
Anonim

Det er tider når vi har følelser for noen som er utenfor vår forståelse av hva som er normalt. Men å være en quoiromantic er ikke uvanlig.

Ok, hvor ærlig vil vi alle være her? Har du noen gang hatt en romantisk forelskelse på noen, enten fyr eller jente, og det føles romantisk, men du er ikke sikker?

På samme måte som du forlater en fest, tenker noen ganger på hvorfor jeg sa det, og overanalyserer alle dine trekk, det er noen relasjoner vi kommer inn i som forvirrer oss, selv om det er ubehagelig å innrømme det.

Hva er en quoiromantic?

Å være en quoiromantic er når du ikke kan bestemme deg selv for hvordan du føler om noen, noe som er en total tankekvoll.

Når jeg så opp quoiromantic i Urban ordboken, sa det at det er en romantisk orientering som gjør det vanskelig for noen å vite om deres følelser er platoniske eller seksuelle.

Selv om det høres ut som en permanent tilstand, vil jeg foreslå at det er tider når du vet hva din seksuelle orientering er, men det er mennesker som kommer inn i livet ditt og gjør deg i tvil om hva du trodde du visste. [Les: En kondensert liste over seksualiteter og hva du trenger å vite om hver av dem]

Hvorfor kan du oppleve quoiromantic følelser

Det er noen mennesker du bare klikker på. De er som din BFF, men fantastisk, engasjerende, og bare få deg til å bli levende. Selv om du vet at du er rett, gjør noen personligheter deg bare spørsmålet "hva i helvete er denne følelsen?" Så hvis du føler deg quoiromantic, vær ikke redd, vi har alle følt det til tider, vi holder det bare for oss selv.

Jeg er sikker på at det er tidspunkter når det å være quoiromantic er en permanent tilstand, men for de fleste tror jeg det bare er å møte den dynamiske personen som får deg til å bli levende og får deg til å lure på hvordan du føler om dem fordi de får deg til å føle deg så god inne.

Det er det kjærligheten egentlig handler om, ikke sant? Når noen gjør at du føler deg bra om deg, heteroseksuell, homoseksuell eller quoiromantic, spiller ingen rolle. En god følelse er en god følelse. [Les: Interpersonell attraksjon - Hvorfor vi liker noen mennesker og hater andre]

Her er hvorfor du kanskje er en quoiromantic.

# 1 Noen er din knep. En squish er noen som du har romantiske følelser for, men det har ingenting å gjøre med noen seksuelle følelser. Hvis det virker forvirrende, er det det. Har du noen gang møtt noen som du bare er magisk tiltrukket av, men du er ikke helt sikker på hvorfor eller hvordan du føler om dem?

En squish er noe som en bromance eller når du er forelsket i din bestie. Noen ganger kan relasjoner forårsake forvirring og få deg til å lure på hva i helvete skjer i ditt eget hode. [Les: Hvem er din viktigste knep? 15 tegn på at du klemmer på noen]

# 2 De er din tvillingflamme. En tvillingflamme kan noen ganger føles som din sjelefrende, men du ville være feil å tro at de er. En tvillingflamme er noen som er bokstavelig talt din tvilling fra en annen mor.

De er den som får deg til å se alle tingene om deg selv som gjør at du føler deg komfortabel og som den var ment å være. Det kan være forvirrende fordi du tror at du skal være forelsket, men det er noe ikke riktig, og det kan føles mer som beste venner, tapt tvillinger, eller bare noe som føles som hjemme.

Men det betyr ikke at du nødvendigvis har romantiske følelser for noen. Det kan være forvirrende å møte din bedre halvdel bare for å finne ut at de egentlig er din identiske halvdel. [Les: Hva er tvilling sjeler? 16 tegn har du funnet din]

# 3 De er din partner i kriminalitet. Alle trenger den ene personen som alltid er der for dem og har alltid sin rygg. Hvis du har ti minutter, er partneren din i kriminalitet den du vil bruke hvert sekund med.

En partner i kriminalitet er noen du har kjærlige følelser overfor, men er ikke sikker på om du er forelsket, i like eller bare besties. Det gir bare ingen mening. Hvis du aldri har hatt lesbiske eller homofile følelser før, kan partneren din i kriminalitet være noen så morsomt at du kan se deg selv tilbringe livet med dem. Men du er ikke homofil, eller er du … se hvordan det kan være så forvirrende? [Les: Er du lesbisk eller biseksuell? Hvordan forstå dine sanne begjær]

# 4 Du har en biromantisk forelskelse. En biromantisk forelskelse er når du er forelsket på noen av samme kjønn, men du vil ikke ha sex med dem. Ekstremt quizzical, hvis du har biromantiske følelser for noen, så er du ikke sikker på hva du vil, du vil bare være med dem og tilbringe litt tid.

Det handler ikke bare om sex, men igjen kan du se deg selv, kysse sine morsomme lepper noen ganger. Det er ikke en sjel i livet som ikke har vært så tiltrukket av en annen person at de ikke spørsmålet "hva om?" Ja, det er normalt og skjer for oss alle. [Les: Biromantic vs biseksuell - Hvordan forstår du hva du føler]

# 5 Du er slått av med noen. Smitten er noe som er et gammeldags ord som du kan finne noen på nærmeste sykehjem som skal snakke om hvordan de er smittet med noen.

Smitten betyr at du absolutt ikke kan leve uten personen ved din side. Du har aldri følt seg levende, eller sett noe så lyst og skinnende; de er bare den mest fantastiske skapningen som du noen gang har møtt.

Når du er smittet, er det vanskelig å vite noen ganger om det er noe seksuelt eller ikke.Det kan gjøre hodet ditt flips, lurer på om hva du alltid trodde du visste om seksualiteten din, kanskje ikke er ekte etter alle. Yep, blir slått med noen kan virkelig rote med hodet ditt. [Les: Helt slått eller mildt knusende? Hvordan å fortelle dem fra hverandre]

# 6 Et queer platonisk forhold. Et queer platonisk forhold er en hvor du føler noe romantisk for noen, men har ingen intensjoner om at det blir seksuelt. Det har alle muligheter til noe fantastisk og varig, men det er varig i den forstand hvor du skal henge ut og ha det gøy for alltid.

Vi har alle møtt noen som vi bare ønsker så ille å være deres bestie, henge ut med dem, og få sommerfugler i magen når de er rundt. Likevel blir vi syk når vi tenker på å gjøre noe seksuelt … rart. Vi er alle rare! [Les: Panromantisk aseksuell - Hva er det og hva det ikke er]

Hvis du har quoiromantic følelser, ikke bekymre deg, har vi alle vært i en situasjon der noen slår oss på, men slår oss ikke akkurat på. De merkelige romantiske følelsene med sommerfugler kan dukke opp når du minst forventer dem eller vil ha dem til, og de kan ha deg å gjette hva det er du vil ha, hvem det er du vil, eller andre gjette hva du alltid visste om seksualiteten din.

Til slutt er vi alle sårbare skapninger med romantiske følelser, følelser og kjærlighetsforbindelser som ikke har noe å gjøre med sex. Mange relasjoner utfordrer oss på en eller annen måte.

[Les: Romantiske orienteringer - Hvor mange forskjellige typer er det?]

Et quoiromantisk forhold er noe som gjør oss alt over-spørsmålet, overanalysere og lurer på hva i helvete vi tenker, hvem vi er, eller hva vi alltid har kjent om vår seksualitet. Men ikke bekymre deg, det er ganske normalt.

Anbefalt: