Å rettferdiggjøre en kvinne: The Chivalrous Guide til å behandle en Lady Right

Innholdsfortegnelse:

Å rettferdiggjøre en kvinne: The Chivalrous Guide til å behandle en Lady Right
Å rettferdiggjøre en kvinne: The Chivalrous Guide til å behandle en Lady Right

Video: Å rettferdiggjøre en kvinne: The Chivalrous Guide til å behandle en Lady Right

Video: Å rettferdiggjøre en kvinne: The Chivalrous Guide til å behandle en Lady Right
Video: Islam: The True Religion of God? - Abdur-Raheem Green 2023, Desember
Anonim

Vil du woo en kvinne, eller bare vis henne hva hun mener for deg? Det er ikke så vanskelig. Bare følg disse tipsene om å hevde en kvinne og få henne til å smelte!

Noen ganger er det godt å få damen til å innse hvor spesiell hun er. Enten det er kunsten å forføre, hovde en kvinne, få henne til å føle seg virkelig vakker, eller bare vise henne hvor takknemlig du er for å ha henne i livet ditt, er det noen måter du kan få din kvinne til å føle at hun er den viktigste ting i verden til deg.

Rette en kvinne - Det du trenger å vite

Romantikk og kjærlighet bør alltid vises, og hvis du har en flott dame i livet ditt, så vent ikke å fortelle henne hvordan du føler. Det kan være at du har vært sammen i årevis, eller at du har sett henne langt unna og vil fokusere all energi på å gjøre henne din.

Uansett, følg disse effektive tipsene for å dirigere en kvinne, og du vil få din vakre dame til å svømme i armene på kort tid! [Les: Den moderne dagens mannenes guide til retten en kvinne]

# 1 Gjør et godt inntrykk. Hvis du vil retten til en kvinne, så først ting først - hun trenger å legge merke til deg. Hvis hun er like fantastisk som du tror hun er, er sjansene at andre menn har sett det også. Pass på at du skiller seg ut fra mengden. Ikke vær en veggblomstring - gå opp til henne, snakk med henne, og start en samtale. [Les: Hvordan imponere en jente - 15 atypiske hemmeligheter du trenger å vite]

# 2 Gjør henne le. Humor kan være veldig romantisk. Nå som du har hennes oppmerksomhet, er det viktig at du ikke mister det. Så, du må være i stand til å engasjere henne i vittig og intelligent samtale. Ellers vil det være lett for henne å gjøre unnskyldninger og forlate.

Hvis du kan få henne til å le, vinner du allerede. Kvinner finner menn som kan få dem til å le veldig attraktivt. Faktisk kommer det rutinemessigt ut høyt opp på listen over hva kvinner ser etter i en mann. Så selv om du ikke er så trygg på måten du ser ut, ikke gi opp.

Hvis du er sjarmerende og morsom, kan du enkelt kaste all annen konkurranse til side. Det er viktig å merke seg at ingen vil føle seg som om de snakker med en stand-up komiker første gang de møter dem. Samtalen din bør være sjarmerende og vittig heller enn en tirade av "morsomme" en-liners. [Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

# 3 Gjør henne spesiell. De fleste kvinner vil ikke ha noe mer enn å føle seg som om de er spesielle. Sørg for at hun vet at hun har din udelte oppmerksomhet. Ikke la øynene dine vandre, ikke se deg rundt, opprettholde øyekontakt, og ikke bli distrahert av andre ting som telefonen din.

Hvis hun føler seg som om du er fullstendig fengslet av hennes skjønnhet og samtale, vil hun føle seg verdsatt - og dette vil få henne til å bruke enda mer tid med deg. [Les: 14 små måter å få en jente til å føle seg spesiell og elsket]

# 4 Spør henne om seg selv. Når du hevder en kvinne, er det viktig at du husker å være interessert i henne, og mens du spør spørsmålene om henne selv, ikke faller inn i kategorien "feiing henne av føttene", er det fortsatt viktig å sørge for at du gjør det.

Kvinner vil føle seg lyttet til * gjør vi ikke alle egentlig? * Så sørg for at du ikke bare spør henne interessante og innsiktsfulle spørsmål, men lytt virkelig på svarene hennes - og husk dem - slik at du ikke ender opp med å spørre henne om Gjenta den samme informasjonen på et senere tidspunkt.

# 5 Kompliment henne. Selvfølgelig elsker alle komplimenter. Så hvis du vil vite hvordan du retter en kvinne rett, må du huske å fortelle henne hvor vakker hun er eller at du elsker kjolen hennes. Vær detaljert i dine komplimenter. På den måten vil hun vite at du ikke sier dem til hver annen kvinne som krysser veien og at du er virkelig ærlig i den måten du føler. [Les: 19 søte komplimenter for jenter som får dem til å gå awww …]

# 6 Vær oppriktig. Det er veldig tydelig for en kvinne når en mann bare går gjennom bevegelsene i stedet for å føle noe sant. Ikke tenk at du kan trekke ullen over kvinnens øyne ved bare å være sjarmerende og smigrende henne ved enhver anledning.

Hvis du virkelig ønsker å vinne henne, må hun føle seg som om du er helt oppriktig. Det er greit å ikke komme over som en jevn og sofistikert gentleman. Faktisk vil hun sannsynligvis finne det enda mer endearing og smigrende hvis du avslører din nervøse stammen selv, bare litt i det minste!

# 7 Kjole skarp. Kvinner setter pris på en mann som gjør en innsats med sitt utseende. Og spesielt hvis du vanligvis er en jeans og t-skjorte slags fyr, hvis du kommer opp for en date i en skikkelig drakt, vet hun at du har gjort det bare for henne.

Selvfølgelig, hvis du skal komme hvor som helst med kvinnen din, må hun bli tiltrukket av deg. Så sørg for at du har plaget å se ren og presentabel i det minste - hun vil sette pris på det hvis det er åpenbart at du har plaget seg med å kle seg litt for henne. [Les: Hvordan være den "varme fyren" - 20 regler til øyeblikkelig hotness]

# 8 Vin og spis. Ok, så ikke alle kvinner elsker å gå til en fancy restaurant eller drikke den fineste champagnen. Poenget her er at hvis du hovder en kvinne og ønsker å virkelig imponere henne, og få henne til å føle seg som om hun er spesiell, må hun vite at du har gjort en innsats.

Det ser ikke bra ut dersom du ikke legger noen tanke inn i din dato. Dette betyr ikke nødvendigvis å bruke masse penger. En solnedgangspause og fisk og chips på stranden kan være like romantisk som en 5-retters fine dining restaurant, så lenge hun føler at du har gjort det fordi du tror det er noe hun vil gjerne gjøre.

# 9 Vær overraskende og spontan. Det er mange måter du kan overraske en dame på. Dette betyr ikke nødvendigvis å dusje henne med dyre gaver! Å gjøre noe uventet og romantisk for kvinnen din, kan tjene deg for alvorlige brownie poeng.

Ha et godt måltid tilberedt for henne når hun kommer hjem, send en haug med blomster til kontoret hennes, rop ut for henne på radioen, eller bare dukke opp på jobben hennes for å ta henne ut i en uventet midtveisdato. [Les: Topp 50 virkelig fantastiske første date ideer å wow din dato]

Spontanitet går også ned en godbit. Å vise at du er eventyrlystne er seriøst attraktiv, og å ta henne på uventede opplevelser - eller til og med gjøre små spontane ting - vil vise at du setter innsatsen i forholdet ditt og vil få henne til å føle seg varm og uklar inni. [Les: Hvorfor dirigere en kvinne er langt bedre enn å bare dele henne]

# 10 Vær trygg. Ingenting er sexier om det motsatte kjønet enn en selvsikker person som vet hva de vil. Hvis hun føler seg som om du er den typen mann som er i kontroll og alltid får det han vil, vil dette være svært attraktivt - spesielt hvis du gjør det klart for henne at det du vil ha, er henne.

Husk imidlertid at selvtillit er super varmt, er arroganse en stor avslag, så tenk mer Dorian Gray enn Donald Trump, og du vil bare ha det bra!

[Les: Hvordan retten til en kvinne - 15 måter å gjøre det som en herlig herre]

Å rettferdiggjøre en kvinne handler om å betale oppmerksomhet til det hun ønsker og trenger - ikke det du tror hun vil og trenger. Bare få henne til å føle seg vakker, passet, spesiell og elsket.

Anbefalt: