Crazy Wife: 25 Dumme ting menn gjør det som gjør at deres kone blir gal

Innholdsfortegnelse:

Crazy Wife: 25 Dumme ting menn gjør det som gjør at deres kone blir gal
Crazy Wife: 25 Dumme ting menn gjør det som gjør at deres kone blir gal

Video: Crazy Wife: 25 Dumme ting menn gjør det som gjør at deres kone blir gal

Video: Crazy Wife: 25 Dumme ting menn gjør det som gjør at deres kone blir gal
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim

Hvis jeg hadde en krone for hver gang jeg hørte en fyr, sa han en gal kona … Nyhetsblits, vi er alle galne. Hvis du vil at den skal stoppe, må du vurdere hva du gjør.

Ok, så da min mann og jeg først begynte å henge ut, kom han bare ut av et forhold, og jeg var for tiden i ett. Så da han begynte å fortelle meg at han ikke likte kvinner, fordi de til slutt var alle galne, spurte han meg om "var de galne da du møtte dem?"

Ikke fortvil meg, jeg vet mange folk som jeg ville beskrive som en gal kona, men i deres galskap er faktorer som du ikke kan se.

Det er en slik ting som en gal kone skjønt. Jeg har sett det; sannhet bli fortalt, jeg har vært en en eller to ganger, eller tusen ganger. Så, selv om vi alle kan være litt av kilter til tider, hvis du er konsekvent misbehavende, kan det være litt mer enn bare et dårlig humør.

25 ting som bringer ut den galne kone og hvordan å sette henne bort

Kvinner er betinget av å håndtere alt. En multi-taker i hjertet, det er bare så mye hun kan håndtere før hun unhinges. Hvis du har en gal kone, så er sjansene gode at du gjør noe som fremmer det ved ikke å bidra til å stoppe det.

Enten det er å ignorere henne, ikke være takknemlig for henne, eller løpe fra henne, hvis hun ikke var gal før du møtte henne og du fikk ekteskap før den galne kom ut, så gjør du noe for å fortsette det. Jeg lover.

Hvis du bare bruker disse dekoderne og fortsetter med forsiktighet, kan du enten stoppe den galne når den kommer ut i skapet eller i beste fall tamme dyret før det fortærer deg. [Les: 12 tegn på at du er den egoistiske i forholdet]

# 1 Ingenting betyr aldri noe … prøv mer. Hvis du spør henne hva som er galt og svaret hennes ikke er noe, eller hvis hun bruker uttrykket "det er greit", er det to kodeord for ting er ikke bra, og det er ikke noe. Disse typene passive aggressive svar betyr at du best begynner å finne ut hva du gjorde galt før hele helvete slår løs.

# 2 Kjenn hennes månedlige syklus for å unngå konflikt. Ja, vi blir bare litt sprø før våre perioder. Hvis du vet når det kommer til å skje, kan du unngå tidevannet. Å gi henne et lite ekstra pusterom, litt mer hjelp, eller å vise henne litt mer bekymring i visse tider av måneden, kan hjelpe henne med å komme igjennom den harde uka for deg begge. [Les: 20 ting du aldri burde si til jenter på sin tid]

# 3 Når hun snakker til deg, antar hun at du lytter, så gjør det. Hvis hun snakker til deg, setter du telefonen ned, eller slutter å se på fjernsyn i de fem minuttene av tiden du trenger, og i stedet for å bare se på leppene hennes, kan du faktisk høre.

Jeg vet at det virker som 90% av det vi sier at du ikke trenger å vite, men for å unngå den galne kone, må du gjøre dette.

# 4 Hvis hun ikke ser deg i øyet, det staver problemer. Hvis hun er så sint at hun ikke kan se deg i øyet, gjorde du noe. Spør henne hva du gjorde umiddelbart i stedet for å prøve å ri den ut.

# 5 Når hun slamer dører, skuffer eller plater rundt, betyr det at "få deg av i sofaen og hjelp." Nope hun er ikke bare slurvet, hun er sur. [Les: 16 grunner til at noen mennesker alltid blir tatt for gitt]

# 6 Hvis hun er sint, ikke ignorere den. Jeg mener aldri ignorere det! Akkurat som en to år gammel, jo mer ignorerer du en sint kvinne, jo mer er du som gjør henne. Sug det opp, vokse et par, og finn ut hva som gjør henne så sint. Helvete, be om unnskyldning.

# 7 Bryllup og fødselsdager er en stor friggin-avtale. Ikke spør hvorfor … de er bare. [Les: 8 relasjonsdatoer menn burde aldri glemme]

# 8 Hvis hun er i kamp med hennes bestie, er du også, ghosting er en lagkamp. Det inkluderer også familiemedlemmer. Du tar alltid hennes side, periode.

# 9 IKKE, og jeg mener ALDRI, ring henne gal![Les: Hvordan bli en bedre mann - 15 måter å en lykkelig kone, lykkelig liv]

# 10 Selv om du vet at hun er i sin periode, ikke nevner det eller peker på det, spesielt hvis hun er ekstra gal. Hennes periode er noe du aldri snakker om i det åpne, med mindre hun initierer det.

# 11 Hvis hun spør om du vil gå et sted, spør hun ikke virkelig, hun forteller deg. Hvis hun spør om du vil gjøre noe, bør du bare si "ja" og merke kalenderen din.

# 12 Når du går gjennom døren og får det ser ut, dere kjenner det alle *, har tunge skuldre og hopper rett inn for å hjelpe med hva det er som hun sliter med. Ta henne av vakt ved å spørre om "hva som er galt" eller "hei du ser ut som du trenger hjelp", i stedet for å trekke unna og forsvinne.

# 13 Hvis søppelet er plassert ved døren, betyr det at "ta ut søppelet." Så gjør det. [Les: Beste mann noensinne! 10 bevegelser som gjør en mann til en skrikverdig fangst]

# 14 Hvis hun gjør en sukkelyd mens du tar opp sokker, skjorter og jeans som betyr "skru deg." For en uke eller to kan du bare prøve å slå på hammeren, eller enda bedre, ta din egen dritt til vaskerommet.

# 15 Når hun er sint hvis du sier "Jeg elsker deg", vil hun tilgi deg og sette den galne bort * Jeg sverger! * Jeg vet at hver fyr som leser dette sier "ingen måte, det vil ikke fungere." Gjett hva, det vil. Hvis du er oppriktig, og du bare sier det, smelter den den galne kone bort.

# 16 Hvis hun snakker aggressivt til deg, hører du ordene i stedet for å lese kroppsspråket. de vil gi deg svaret. Ikke bli forvirret av hennes agiterte kroppsspråk. Hun er kanskje ikke en gal kona, lytter til hennes ord, hun kan bare bli stresset ut.

# 17 De galne øynene går ikke vekk. Hvis du løper, kommer de til å jage din rumpa. [Les: Søte og veldig søte måter å gjøre din kvinne lykkelig]

# 18 Disse små kommentarene betyr noe. Passiv aggressiv, aggressiv aggressiv, hvis hun gjør en liten kommentar, betyr det noe veldig stort, så ikke tro at kona din bare er å plage eller være morsom.

# 19 En passiv aggressiv tekstmelding skal besvares med "Beklager," selv om du ikke er. Den beste måten å avverge en gal kone på er bare å suge den og si at du er lei meg. Du kan kjempe det ut og kanskje være riktig, kanskje ikke. Eller du kan unngå tre dagerers elendighet og bare si "beklager".

# 20 Duck og vev, bare and og vev. Noen ganger kan en gal kona komme og gå som vinden, bokstavelig talt. Hvis du vil få henne til å gå tilbake til hvor hun kom fra, må du dukke og veve ved å la henne ta ledelsen.

Det betyr at hvis hun er sint, beklager. Hvis hun er trist, hold henne. Hvis hun hater deg, så la henne være. Det kommer til å ta deg til å prøve et par manøvrer til tider for å navigere hennes humør. [Les: 25 må-følge forholdsregler for lykkelig kjærlighet]

# 21 Hvis du hører henne slam toalettsetet ned deg, be om unnskyldning. Du har ingen anelse om hvordan det er å lande deg på et kaldt toalett i midten av natten!

# 22 Ikke vær kaptein åpenbar … hun vet at hun brente toasten, middag, eller pusset bilen hennes. Hvis hun gjør noe dumt, trenger du ikke å peke på det. Hun føler seg dum og dårlig nok, bare la henne få det og late som det er ikke så farlig.

# 23 Å gå ut for en guttes kveld etter å ha kommet inn i et argument eller en kamp med henne er mer enn sannsynlig ikke en god ide. Hvis kroppen fortsatt er kald, så hold deg inn og la det slå seg ned. Det vil bli andre netter, jeg lover. Ellers kommer du til å komme hjem til en jevn krevende kone.

# 24 Din passive aggressivitet gjør deg ikke den bedre personen, hvis du har noe å si, må du opp og friggin si det. Vi hater når du gir oss "ingenting" også, så gjør det ikke. Hvis du har et problem, så gjør oss ikke be, det gjør oss CRAZY.

# 25 Når du kommer hjem fra ferie, ikke klage på hvor "sliten" du er eller prøv å fortelle oss hvordan du ikke har det bra. Vi bryr oss ikke. Hvis du var heldig nok til å komme seg bort og forlot henne hjemme for å se barna, så hold det trette medlidenskapsfesten til deg selv. [Les: Hvordan være lykkelig i ekteskap]

Overarbeidet, føler seg undervurdert og overrasket over at hun ikke engang kommer til å gå til butikken alene, vil du finne en gal kona hvis du whine om hvordan din dårlige oppførsel gjorde deg sliten.

Alle har potensial til å oppføre seg gal. kvinner gjør det bare mye bedre. Hvis du vil holde den galne i skapet, så ikke begrave hodet i sanden. Og ikke tenk at hvis du bare ignorerer henne, vil det hele gå bort. Hvis du gjør det, så pokker du monsteret.

Hvis hun ikke var gal når du møtte henne, trenger jeg ikke å være kaptein Obvious og fortelle deg at det du gjør, ikke holder den galne kone skjult; du setter en agn for å få henne ut.

Jeg skal selge ut kjønn, vi er gal … til tider, noen av oss mer enn andre. Men menn, jeg vil fortelle deg at måling av gal er vanligvis målt av forholdet vi er i, og knappene som blir presset.

[Les: Ekteskapsråd - 11 tips for lykkelig til enhver tid]

Hvis du tror du ikke har noe å gjøre med hennes galskap, tenk igjen. Ingen relasjon er perfekt, men hvis du stopper lavin toppen ned ved å spotte disse utløserne, så har du kanskje ikke en gal kone lenger!

Anbefalt: