10 Troverdige forklaringer for hvorfor hun ignorerer deg

Innholdsfortegnelse:

10 Troverdige forklaringer for hvorfor hun ignorerer deg
10 Troverdige forklaringer for hvorfor hun ignorerer deg

Video: 10 Troverdige forklaringer for hvorfor hun ignorerer deg

Video: 10 Troverdige forklaringer for hvorfor hun ignorerer deg
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2023, Desember
Anonim

Tenk at den eneste grunnen til at hun ignorerer deg, er fordi hun ikke er i deg? Tenk igjen! Det som virker som hånlig stillhet kan være noe annet.

Gratulerer. Uansett om du har spilt et darrende flørtespill eller bare fordi du allerede har etablert et vennskap med henne, har du telefonnummeret til jenta du har investert i dine romantiske følelser. Muligheter får ikke noe bedre enn dette. Teksting er en god måte å bygge forhold til noen, og spesielt så når man forsøker å utvikle det til noe litt mer signifikant.

Ved å skrive henne, kan du få tilgang til henne døgnet rundt. Du har tid til å organisere tankene dine for å levere den mest hensiktsmessige responsen, og tid til å prøve å tolke svaret hennes. Men hva om du treffer en murvegg, og jenta du vil være mer enn venner med, viser tegn på uinteresse?

Det betyr ikke at hun ikke er helt uinteressert i deg.

Hvis det er tilfelle at du har helt feilmeldt situasjonen, så vil du sannsynligvis ende opp med å bli fortalt så mye, eller til og med slettet og blokkert. Men feilen som de fleste gjør, når svarene ikke er så kommende som de ønsker, er å anta at attraksjonen er en enveis gate. Dette er nesten absolutt ikke alltid tilfelle, og det kan være en hel rekke grunner til at svarene ikke kommer tykk og rask.

Hvorfor er hun ikke lydhør overfor deg?

Det kan skyldes hvor hun er i et bestemt øyeblikk, både følelsesmessig og geografisk, eller på grunn av sine egne forvirrede følelser om emnet. Noen ganger er situasjonen utenfor kontrollen din, og det er lite du kan gjøre med det, men det finnes måter og metoder for å administrere teksting for å sikre at du er i den beste muligheten. Følgende liste gir deg bare noen få grunner til at hun kanskje ikke svarer på teksten din, og hva du kan gjøre for å lese på balansen.

# 1 Teknisk feil. Det er en åpenbar ting å si, men det kan hende det er et teknisk problem med telefonen, eller hun kan ha tapt det. I sistnevnte tilfelle ville hun ha mistet sitt simkort også, og må kanskje vente en stund for å få en erstatning.

Uansett, det hun ikke trenger når hun til slutt sorterer ut problemet, er å slå på telefonen og bli møtt med et sperre på femti eller seksti tekstmeldinger fra deg, for å misbruke henne og bønnfalle henne for klemme!

Det er ingen to måter: du vil se ut som en dumme, og dine detaljer blir slettet raskere enn en politiker kan snakke seg ut av et hull. Hvis det er et merkbart langvarig mangel på kontakt, bare vent det ut, og hvis du virkelig er bekymret for at hun har slettet deg, kan du besøke henne på grunn av at du ved et uhell har slettet kontaktene dine slik at du kan komme deg til bunnen av saken.

# 2 Skubbe problemet. Vi er alle ganske klar over slutten spillet - du vil at tekstmeldingene, til et tidspunkt, skal slutt, og et ekte fysisk forhold til å utvikle. Men du må være forsiktig med hvordan du gjør det.

Hun kunne være ganske interessert i deg, vær nøye med å vurdere forslagene dine, men for mye insistering og badgering henne til å bli din betydelige andre kunne ha motsatt av den tiltenkte effekten. Hvis hun har sluttet å svare på meldingene dine på grunn av denne grunnen, gi henne litt plass og la henne ta sin avgjørelse i sin egen tid. [Les: 10 klare tegn du må ta av når du forfølger en jente]

# 3 Dårlig timing. Tiden det tar mellom svarene, kan fortelle volumer om en persons intensjoner, og du må administrere dette for å få størst mulig inntrykk. For eksempel, hvis hun får svar før du selv setter telefonen ned igjen etter at du har sendt deg en tekst, ser det ikke bare et trykk desperat og helt tydelig på fraværet av noen form for personlig liv, som du har stirret på telefonen din hele dagen og venter på at hun skal skrive deg. Det kan også, hvis gjort nok ganger, få deg til å se ut som en bit av en lovesick stalker.

Omvendt er hele tre-dagersregelen også usannsynlig å betale utbytte, og hvis du får henne til å vente for lenge før du svarer, kan hun feiltolke dine handlinger for å vise arroganse og / eller generell oversikt. Sørg for at du svarer i tide, men ikke så varmt på hælene som du skremmer henne av. [Les: 25 største avtalebrytere for kvinner]

# 4 Få mengden feil. Nøyaktig det samme prinsippet som nummer to, men refererer til kvantitet denne gangen. Er du en av disse menneskene som for eksempel svarer på en enkel â € œHi, hvordan er det med en serie med meldinger, tilsynelatende utviklet for å oppta gjenstanden for dine ønsker i den grad at hun forventes å helt se bort fra alle andre områder av hennes liv?

Eller kanskje du er en for-kul-for-skole-type som mener at den beste måten å svare på er sjelden og holde henne hengende. Vel, bed nyheter om du er, fordi de fleste kvinner ikke ville sette opp med dette, og teksten fra henne vil trolig tørke opp. Hvis du identifiserer dette som en grunn til hvorfor hun ikke smser deg tilbake, må du bare sørge for at du svarer like-for-like og til og med levert. La henne bestemme tempoet og frekvensen av meldinger.

# 5 Drunken tekster. Aldri en god ide. Problemet når du drikker er at du har en tendens til å miste din evne til å identifisere og svare på sosiale tegn og presedenter.En utvidet tekstsamtale når den er full, er nesten helt sikkert sannsynlig å føre til en visning av synspunkter som er drevet av mushiness, sinne, overdreven sentimentalitet eller bare rettferdig dumhet, som vil gjøre lite for å forbedre omdømmet ditt.

Hvis disse meldingene har tørket opp, så bare gå tilbake gjennom de meldingene du sendte den andre natten, for å se om de holder grunnen til det. I fremtiden, uansett hvor fristet du får, hvis du har hatt for mange drinker, så skjul telefonen et sted fast unna visningen.

# 6 Manglende polaritet. Tekstmeldinger bør inneholde en rekke forskjellige emner, moduser og leveringsmetoder, akkurat som en vanlig samtale skal. Hvis du finner ut at alle dine tekstmeldinger dreier seg om henne som motivet i en dyster og litt drippig mote, kan hun bli lei av mangel på variasjon i samtalene dine.

Dette kan forklare reduksjonen i kontakten hun opprettholder med deg. Prøv å spise samtalen opp litt med litt humor, historier fra omverdenen, og alt annet du tror kan være interessant. [Les: 10 største dating turn offs for kvinner]

# 7 Sinnhet. Hvis hun er ganske sjenert av naturen, og du har gått inn med alle pistoler av glede, kan hun bare være litt freaked out. Hvis du mistenker at dette kan være tilfelle, begynn å holde tilbake litt på intensiteten og antall meldinger som sendes, og bare la henne komme opp for å puste litt. Forhåpentligvis ser du til slutt meldingene begynner å komme igjen. [Les: 8 subtile tegn som kvinner gir når hun vil at du skal gjøre et trekk]

# 8 Feil innhold. Det er utrolig hvor mange kvinner har rapportert dette til meg, men det synes å være et stort antall gutter der ute som insisterer på å sende bilder av sine knapt kledde torsoer til gjenstanden for deres ønsker, eller enda verre, av kjønnsorganene deres. Jeg har bare ett ensomt ord å si i denne saken: ikke.

Det er ikke hensiktsmessig, og ser dumt og umodent ut. Sjansene for å få henne tilbake på siden etter denne vanlige faux pas er nesten null. Hvis du har sendt et av disse bildene og meldingene har tørket opp, er dette nesten sikkert grunnen til at. Det samme gjelder også for tung seksuell innuendo.

# 9 Ny kjæreste. Hvis teksten har tørket opp av denne grunn, er det lite du kan gjøre. Vårt råd er å gå på to måter. For det første, spill det lange spillet. Pass på at du er der for henne som en venn, og hvis det kommer en tid når hun trenger en skulder å gråte på, så vær den skulderen. Bare send ikke til fristelsen til å ta urettferdig fordel.

Det eneste andre alternativet er å skrive det av som en dårlig jobb og flytte til noen andre, noe som høres brutalt ut, men hvis hun er lykkelig med noen andre, så hvorfor sette deg gjennom torturen? Finn et nytt nummer til tekst! [Les: 18 tegn på at du allerede er i vennesonen sin]

# 10 Livet. Enkelt sagt, hun har et eget liv som involverer arbeid, familie, venner og moro, og du kan ikke forvente at hun skal ringe for deg 24 timer i døgnet. Hvis du mistenker at dette er grunnen til at hun ikke har meldinger, så vær bare tålmodig.

[Les: 12 tegn på at hun bare ikke er i deg]

Som anbefalt i nummer 4, svarer på hennes meldinger like-for-like, og vent på henne å varme opp til deg. Det skal skje så lenge du ikke prøver og tvinger henne til å investere mer tid enn hun er i stand til eller villig.

Noen ganger er hennes følsomhet avhengig av hva du gjør, enn på hva hun tenker på deg. Se gjennom samtalene dine, og kontroller om du har sagt noe som kan få henne til å ignorere deg.

Anbefalt: