Hvordan date vellykkede kvinner og ikke føles som mindre av en mann

Innholdsfortegnelse:

Hvordan date vellykkede kvinner og ikke føles som mindre av en mann
Hvordan date vellykkede kvinner og ikke føles som mindre av en mann

Video: Hvordan date vellykkede kvinner og ikke føles som mindre av en mann

Video: Hvordan date vellykkede kvinner og ikke føles som mindre av en mann
Video: Are Men Less Attracted to Successful Women? | Matthew Hussey 2023, November
Anonim

Tradisjonelt var menn brødvinnerne. I økende grad bringer kvinner hjem deigen. Her viser vi deg alle måter å danse vellykkede kvinner på.

En ny rase kvinne - den høyverdige, vellykkede kvinnen - er på vei oppover. Fra selskapets administrerende direktører til forretningsmuligheter, er flere og mer vellykkede kvinner i dag uttjenende menn.

Og hvordan føler menn det om dette? Mange bekjenner at de føler seg emasculated. Som deres kvinnelige partnere, som samfunn og tradisjon har lenge diktert tilhører i huset og med barna i stedet for bak skrivebord, har nå på seg buksene i forholdet, som brødvinneren.

Hvordan date høyverdige og vellykkede kvinner uten å føle seg små

Hvis du er en av de mennene som føler at du har en kjæreste som er mer vellykket enn du er et slag mot egoet ditt, kan du bedre lese på disse tipsene for å hjelpe deg med å håndtere dating vellykkede kvinner.

# 1 Se henne som en person og ikke en tittel eller bankkonto. Å ha en kjæreste som er mer vellykket i sin karriere enn du er i din, er ikke annerledes enn å ha en kjæreste som ikke er så vellykket eller bare har startet i sin karriere. Spesielt i de første månedene av forholdet ditt, bli kjent med henne som hun er. Hun er så mye mer enn hennes jobb eller hennes bankkonto.

I stedet for å fokusere på disse tingene, dypere dypere inn i hva hun liker, musikken hun lytter til, maten hun elsker å spise, hennes favoritt basketballteam. I utgangspunktet alle hennes interesser. Du kan bli overrasket over å finne at du har mye mer felles grunnlag og mål enn du trodde.

Herfra får du en bedre forståelse av hva du kan gjøre sammen, i stedet for å bekymre deg for dine karriereforskjeller. [Les: Hvordan bli kjent med en jente: 17 måter å vinne hjertet hennes]

# 2 Vær ærlig om dine usikkerhet. I stedet for å alltid se på hvor vellykket og skremmende hun er, tenk på den virkelige grunnen til at det er et slikt problem for deg. Har du lav selvtillit, og derfor blir du lett usikker? Det hjelper å være ærlig med deg selv om disse tingene, så du kan jobbe dem ut.

På samme måte være ærlig med henne. Hvis det plager deg for at hun tar deg til dyre innsamlingsgalas, betaler for deg og får deg designerdrakter, så snakk med henne om hvordan hennes handlinger får deg til å føle. Ting som gjør deg ubehagelig må tas opp, spesielt når du starter i forholdet ditt.

# 3 Ikke bli skremt av henne. I stedet for å se på henne og hvordan hun stabler opp mot deg, se på henne akkurat som du ville andre kvinner. Tross alt har hun de samme behovene i et forhold. En fyr som trygt elsker henne og behandler henne riktig.

Fokuser på hva du har og hva du tar med til bordet. Spill opp dine sterke sider. Hvis du ikke kan gi henne dyre gaver, kok minst sin middag eller lær henne hvordan du gjør noe du er god til. [Les: Hvordan bli en bedre kjæreste: Det beste hun noensinne har hatt]

# 4 Ikke se på det som konkurranse. Ikke la din stolthet og ego komme i vei for forholdet ditt. Sikkert, hun tjener mer eller klatret opp karriere stigen raskere og høyere enn deg. Det betyr ikke at du skal jobbe med rumpa, ta ingen dager og konkurrere med henne. Eller, hvis hun kjøper deg en Rolex, betyr det ikke at du selger din plass bare slik at du kan gi henne en Birkin. Se på hennes suksess som din inspirasjon, men ikke la den komme til hodet ditt.

Å forsøke å holde tritt med hennes livsstil kan ha deg i gjeld og med mye vred mot henne. Hvis hun virkelig bryr seg mye om merket av klærne, bilen du kjører, og ferieflatene du går, så tenk på dine egne prioriteringer mot rollen hun spiller i livet ditt.

Tross alt, den rette kvinnen for deg vil ha noen som hun feirer sine suksesser med, i stedet for å forsvare eller downplay dem for å unngå å skade egoet ditt. [Les: Hvordan date en jente som synes å være ut av din liga]

# 5 være skattemessig passform. Du kan ikke ha flere nuller til bankkontoen din, men i det minste driver du ikke deg selv til å være smuss dårlig med måten du bruker på. Hvis du ser henne tips valet hundre dollar, føler du aldri at du kan gjøre det samme med det du tjener. Hvis du virkelig vil være i samme liga som henne, så start med svært små skritt og ta økonomisk forsvarlige beslutninger akkurat nå.

I stedet for å kjøpe designer ting for deg selv, bare fordi kjæresten din har designer fra hodet til tå, behold de pengene i banken - eller, enda bedre, investere det. Tross alt vil den riktige typen kvinne ikke være interessert i hvor mye du lager, men din evne til å bruke innenfor dine midler, spare på fremtiden, og fortsatt ha den beste tiden sammen. [Les: 20 måter din overanalyse ødelegger forholdet ditt]

# 6 Ha det gøy sammen. Bare fordi hun er sjefen til sitt eget firma, eller hun går til forskjellige land på forretningsreiser, betyr ikke at hun ikke vil at du skal være en stor del av livet hennes. Du legger merke til hvor viktig du er for henne hvis hun gir deg tid ut av hennes kaotiske tidsplan for å se deg.

Selv om du planlegger å møte, kan det være utfordrende til tider, lære å kompromittere med hverandre og få mest mulig ut av tiden du har sammen, selv om det betyr at du bor hjemme.

# 7 Vær kreativere med gaver. Sjansen er, uansett hva du tror du skal gi henne, har hun allerede. Så, i stedet for å gi henne dyre gaver som bryter banken din, gjør plass til kreativitet og omtanke når det gjelder å dusje henne med gaver.

Skriv henne en sang, komponere en melodi, lage keramikk, plante henne en hage, lage mat, eller bare være hennes håndmaker. Hun elsker disse små bevegelsene, ikke fordi de er ekstravagante, men fordi du tok ekstra tid og krefter for å behage henne. På samme måte planlegger utflukter til et sted hun aldri har vært til. Det trenger ikke å være noe luksuriøst reisemål, men det faktum at du legger mer vekt på å ta henne et sted du vet at hun vil like, er nok til å lyse henne opp. [Les: 20 unike måter å gjøre kjæresten din utrolig glad]

# 8 Fortsatt være mannen. Så raker hun i store mengder penger og tar deg på dyre datoer - ikke vær en baby eller en byrde for henne. Behandle henne akkurat som du ville en kvinne * med mindre du er virkelig en egoistisk, selvopptatt jerk * og ta ledelsen i forholdet ditt. Planlegg dine datoer, åpne dører for henne, led henne til hennes sete, og fortsett å være gentleman som du er. Fortsett å være beslutningstakeren i forholdet, men ikke gå til ekstremer bare fordi du pleier å skade deg selv.

På den annen side, hvis hun fortsetter å fungere som sjefen utenfor kontoret og i forholdet ditt, bør du tenke to ganger og avgjøre om det er det du virkelig vil ha i en kvinne. [Les: Hva å gjøre når partneren din tjener mye mer penger enn deg]

# 9 Del regningen. Mens splittingen regningen er sett ned av mange dating tradisjonister, og hun kan ikke like det i løpet av de første par datoene, kan det være fint å vurdere senere i ditt forhold. Dette gjelder spesielt når du flytter sammen eller samarbeider.

Du må hver og en bidra med din andel på en lik prosentandel av inntektene dine. Videre, hvis hun ønsker en aktivitet ut av budsjettet, vær ærlig nok til å fortelle henne om det. Du vet aldri - hun kan forstå situasjonen og bytte den ut med en mer kostnadsvennlig aktivitet. Hvis hun tilbyr å behandle deg eller betale for henne, aksepterer du det nådig. [Les: 12 virkelig søte måter å fortelle en jente du elsker henne]

# 10 Det er greit hvis hun betaler. I stedet for å se på dating en vellykket kvinne som et slag mot selvtillit, se på fordelene det gir lommen. Ved å la henne betale noen ganger, trenger du ikke å bære den fulle bruden av å dele henne.

Len deg tilbake og nyt øyeblikket, undret at du er en fantastisk og vellykket kvinne, mens du fortsatt har nok penger igjen for deg selv. Du sparer ikke bare en del av dating-kontanter, du tar også hjem noen med skjønnhet og hjerner, og mye besluttsomhet og ambisjon.

[Les: 15 høyder og nedganger av dating noen smartere enn deg]

Husk alltid at du er en kvinne, ikke en jobbtittel eller en bankkonto. Til tross for hennes karriere suksess, er hun fortsatt verdt din tid, oppmerksomhet og kjærlighet. Det er nå opp til deg å sette ditt ego til side og sette pris på at denne vakre og vellykkede kvinnen driver deg til å være på sitt beste også.

Anbefalt: