20 grunner å danse en tatoveret jente er absolutt best

Innholdsfortegnelse:

20 grunner å danse en tatoveret jente er absolutt best
20 grunner å danse en tatoveret jente er absolutt best

Video: 20 grunner å danse en tatoveret jente er absolutt best

Video: 20 grunner å danse en tatoveret jente er absolutt best
Video: 🎶 ДИМАШ SOS. История выступления и анализ успеха | Dimash SOS 2023, September
Anonim

Hvis du har øye på en hottie med noen drapsmann tattooer, er smaken ulastelig. Dating en tatovert jente er det absolutte beste og her er hvorfor.

Tatoveringer er varme. Kan vi alle bare ta et øyeblikk til å sette pris på skjønnheten av blekk som er innebygd i en persons hud? Og kan vi også ta litt tid å sette pris på det faktum at tatoveringer blir stadig mer vanlige i dagens samfunn?

Tatoveringer er utrolig-spesielt på jenter. Jeg snakker ikke om jentene som har et lite uendighetssymbol tatovert på håndleddet deres. Jeg snakker om jentene som har unike, inspirerende og rett og slett badass tatoveringer som dekker deres hud, typen tatoveringer som tar øyet på avstand. Disse tatoverte jentene er absolutt beste til dags dato.

Hvordan kom tatoveringer til å være?

Det er ingen hemmelighet tatoveringen har eksistert i tusenvis av år. Mange tidligere kulturer brukte dem som et middel til å markere folket i deres stammer og til og med som en uttalelse av hva det er å være en voksen. Men hvordan tatoverte de en kropp?

Før tatoveringspistoler ble brukt, ville metodene for å gi en tatovering få tilskuere i dag til å tro at en person ble torturert. I gamle kulturer ville forskjellige kulturer bruke store nålliknende redskaper for å punktere hull inn i folks hud. De ville så gni blekk i de åpne, små sårene for å gjøre tatoveringen.

Grunner til at det å være en tatovert jente er absolutt best

Selv om tatoveringer har eksistert i veldig lang tid, blir de akkurat nå mer aksepterte i hele den moderne verden, spesielt for kvinner. Og takk for det fordi tatoverte jenter bare så tilfeldigvis er de beste til dato, og her er hvorfor. [Les: 18 fysiske sving oss som vekker noen fyr øyeblikkelig]

# 1 De er ikke som alle andre. Gitt det faktum at de bokstavelig talt ikke kan være som noen andre fordi de aldri vil se ut som noen andre, de er også forskjellige i deres personligheter og holdninger også. Hvis en jente har tatoveringer, kan du fortell at hun er et individ med egen syn på ting.

# 2 De trenger ikke å følge den nyeste trenden. Disse jentene gir ikke to beskjeder om hva den nyeste motetrenden er fordi det eneste mote de trenger er permanent senket inn i huden. De vil ikke bruke timer på å se på antrekk på Pinterest eller shopping.

# 3 De har høy smertetoleranse, noe som gjør dem dårlig. Har du noen gang hatt en tatovering? Hvis du har det, vet du at det ikke er en tur i parken å sitte der og bli stukket hundrevis av ganger med små nåler. Hvis du ikke har det, så tenk bare at det er vondt i et sekund.

Nå tenk på hvor mye smerte en jente med mange tatoveringer har gått gjennom - villig - for å se hvordan hun vil? Yeah. Det er ganske dårlig. Og det er ikke mye bedre enn å kunne ringe kjæresten din til en badass. [Les: 12 dårlige jenteegenskaper som hver mann desperat ønsker etter i sin egen jente]

# 4 De gir ikke en sh * t hva folk tror. Som er det beste av alt fordi hun aldri kommer til å være bekymret for å se bra ut eller noe som helst. Hun elsker hvem hun er og vil si GOODBYE til alle som ikke liker henne.

# 5 De er mer underholdende å se på nakne. Denne er en stor bonus fordi det også gjør sex så mye mer interessant. Det er så mye mer å se på enn bare deres nakne kropp. Du får en hel kunstutstilling når de striper ned! [Les: Få henne til å sove med deg - 10 trinn for å gå fra 'hallo' til sengs]

# 6 De er ikke redd for å være sårbare. Åpenbart viser disse jentene bokstavelig talt sine følelser og minner på ermet. De er ikke redd for å åpne opp og vise deg hvordan de føler fordi hele kroppen deres gjør det allerede med kunsten som dekker det.

# 7 De kan forplikte seg som om du ikke ville tro. Tatoveringer er en levetid forpliktelse. Jenter med tatoveringer er de absolutt beste til dato fordi du aldri trenger å bekymre deg om hvorvidt de er klare for langdistanse.

# 8 De føler veldig sterkt på hva de tror på. Jeg har funnet dette å være ekstremt sant med alle som har tatoveringer, men jenter vil være spesielt vokal om det. De er veldig følelsesmessige mennesker som føler seg sterkt om hva de er lidenskapelige om, spesielt deres betydelige andre.

# 9 De har en vill side. Du kan ikke nekte jenter med tatoveringer, er litt vildere enn resten av oss slettete folk. Fordi de ikke er redd for å la sine følelser ut, kan de virkelig slippe løs og bli gal med hvem de er. [Les: Hvordan få en jente oppmerksomhet uansett hvor du er]

# 10 De er kunstneriske. Denne kvaliteten kan åpne deg opp til så mange andre fantastiske kvaliteter også. Kunstneriske mennesker er mer forståelige, har bedre beslutningsprosesser, og er bare mer interessante mennesker å være rundt generelt. [Les: 15 overbevisende grunner til dato en kunstnerisk, kreativ person]

# 11 De svinger hals når de går inn i et rom. Jeg kan ikke unngå å stirre på noen med tatoveringer når de kommer inn i rommet. Ikke fordi jeg tror de er rart, men fordi jeg alltid liker å sjekke ut tatoveringer fordi de er så interessante.

Hvis du vil ha en jente som vil få hele rommet til å se ut, er det en tatovert jente som er på vei.

# 12 De er latterlig selvsikker. Det tar et helvete av en trygg kvinne å gå rundt med sitt hjerte og sjel fanget på kroppen deres for verden å se. Jenter med tatoveringer er seriøst sikre på hvem de er og hva de har vært gjennom, noe som bare gjør dating enda bedre og lettere.

# 13 De kan holde seg selv i et argument. Siden disse jentene har så sterke følelser og holder fast på hva de tror på, kan de definitivt håndtere seg selv under et argument, og vil ikke løpe for din hjelp ved det første tegn på konflikt.

# 14 De er uavhengige. Disse jentene trenger ikke noen. De trenger bare seg selv, og det kan sees på den måten de har tatt på seg selv for å tatovere sine kropper. De er ikke trengende, og du vil ikke finne deg selv overveldet med deres tilstedeværelse hele tiden.

# 15 De vet nøyaktig hva de vil. Og de vet nøyaktig hvordan de skal få det. Disse jentene får ikke bare en tatovering på kroppen og tenker, "Oh, kanskje jeg vil ha dette. Jeg er ikke sikker, la oss prøve det. "Jenter med tatoveringer vet hva de vil og viser deg at i tatoveringer legger de seg på seg selv.

# 16 De er adrenalin-junkier. Vanligvis kan "junkie" være et negativt begrep, men i dette tilfellet er det flott. Adrenalin junkies er fantastiske mennesker til dato fordi de alltid skyver konvolutten og er nede for å prøve omtrent alt, spesielt i soverommet. [Les: Topp 50 kinky ideer som definitivt er verdt å prøve minst en gang i livet ditt]

# 17 De har litt alvorlig tarm. Det tar mot til å sitte i en stol i flere timer mens noen går til byen, og stikker deg med blekkede nåler som vet at resultatene vil vare i livet. Modige folk gjør noen av de beste elskerne, fordi de alltid vil gjøre det de trenger for å gjøre seg lykkelige.

# 18 Du trenger aldri å gjette hvordan de føler. Siden de ikke har noe problem med sine følelser på kroppen, har de absolutt ikke noe problem å fortelle deg hvordan de føler om noe. Dette betyr at du aldri trenger å sitte og lurer på om hun er sint eller hvis du har rystet opp. Hun vil fortelle deg.

# 19 De er ganske ærlige. Tattoverte jenter er ingen tuller * t slags mennesker. De ser ikke et poeng i å lyve for deg og vil komme rett ut og fortelle deg hva de tenker og føler. Dette er veldig enkelt for dem fordi de virkelig bryr seg ikke hva du eller noen andre må tenke på.

# 20 De er lidenskapelige som helvete. Passion kan være en veldig kraftig ting i et forhold, og det kan gjøre for de beste. De går all-in med alt de gjør og relasjoner er ikke forskjellige.

[Les: 15 uventede, og likevel vanlige, kampene med en varm jente]

Hvis du aldri har datert en tatovert jente, er det nå dags å gå ut og finne en. Med alle disse fantastiske egenskapene er det ikke rart at en tatovert jente er den absolutte beste.

Anbefalt: