Dating en Artsy Girl: 15 Lidenskapelige grunner til at de er fantastiske

Innholdsfortegnelse:

Dating en Artsy Girl: 15 Lidenskapelige grunner til at de er fantastiske
Dating en Artsy Girl: 15 Lidenskapelige grunner til at de er fantastiske

Video: Dating en Artsy Girl: 15 Lidenskapelige grunner til at de er fantastiske

Video: Dating en Artsy Girl: 15 Lidenskapelige grunner til at de er fantastiske
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

En kunstnerisk jente har sin egen oppfatning av verden, og hennes egne prosjekter å konsentrere seg om. Her er hvorfor du bør legge deg til blandingen minst en gang.

Det kan være grafisk design, spillutvikling, maleri, skriving, illustrasjon eller musikk, men uavhengig av banen, er det nødvendig å være en kunstnerisk jente som er veldig god i det - og veldig bra for deg.

Du vil støte på minst en kreativ jente i livet ditt. Overraskende, det kan være den beste muligheten du får for egen vekst. Nei, det er ikke den sporty kyllingen som prøver å piske deg i form. Det er ikke grunnskolen lærer eller den medfølende sosialarbeider.

Hva er en kunstnerisk jente?

Kreative jenter har en følelse av både energi og forståelse, noe som gjør dem til en perfekt blanding av målrettet inspirasjon og tålmodighet når du brenner ut. De tilbringer sin tid med å gjøre sine egne ting, med fokus på egne prosjekter, og dermed ikke kramme seg ned i halsen hele tiden.

Det er en følelse av uavhengighet der. Alt mens du elsker, aksepterer og er villig til å hjelpe hvis du bestemmer deg for å ta på seg et eget prosjekt. Så i utgangspunktet, den perfekte kjæresten materialet.

# 1 De har en følelse av uavhengighet. Artsy-jenter er ikke typen å holde fast ved sine partnere til enhver tid, uansett hvordan de er i deg. Deres arbeid er deres første kjærlighet. Det er deres eget personlige oppdrag å bidra med noe vakkert, innsiktsfullt eller tankevekkende til verden.

De elsker deg uten mål, men de føler også det samme for sine prosjekter. Dette betyr at du aldri skal føle deg truet, fordi det er den raskeste måten å utvikle problemer på. [Les: 13 ord for råd til dato en sterkt uavhengig kvinne]

# 2 Deres syn på verden er deres egen, og selv om bare å høre om det, gjør det ikke helt rettferdighet. Kreative kvinner er nysgjerrige, innsiktige og døende for å lære mer av verden. Deres arbeid dreier seg om å forklare, forstå og analysere verden og de som er i den.

Å høre deres synspunkter opplyser og utvilsomt gjør at du utvikler dine egne ideer. I utgangspunktet viser en kunstnerisk jente deg hvor liten du er i universets gigantiske plan. Og likevel, får deg til å bli en dypere versjon av deg selv.

# 3 De er lidenskapelige om sitt arbeid. Sjansene er at de ikke tar på seg noe i livet som de ikke er lidenskapelige for. Hvis hun tar deg på, så er hun lidenskapelig om deg. Det er veldig sjelden å finne en kunstnerisk jente som ikke har mestret minst en ting. Det er fordi hun jobber hardt. Så vanskelig at det er ubestridelig lidenskap.

Kreative kvinner er drevet og helvete bøyd på å skape. Derfor takler de forholdet ditt med samme styrke. De tar på seg ting de virkelig bryr seg om, med intens lidenskap, alltid søker å behage og gjøre ting bedre enn de allerede er.

Dette er gode nyheter for deg, for det er ingen måte du noen gang vil danse en kreativ jente som ikke er virkelig interessert og i stand til et langsiktig forhold. [Les: 10 grunner lidenskapelig kjærlighet kan være den sterkeste kjærligheten til alle]

# 4 Å gi råd, eller bare høre deg vent, vil være en forte. Sikker, kreative jenter har mye å si, men de vet når de skal holde seg og høre. Hvis du trenger å lufte om noe, spør bare om de kan høre på deg. De vil gjerne sette seg ned og la deg lufte.

Hvis du leter etter råd, er de nok de beste menneskene å gå til. De vil gi innsikt du kanskje ikke tenker på alene. Videre husker de hvordan du følte og hva du sa, og kontroller deg sporadisk for å se om alt viste seg bra. [Les: 10 små ting som vil gjøre deg til en bedre lytter i ditt forhold]

# 5 Bare å være rundt henne inspirerer deg, selv om du bare er en pultjockey. Du kan være helt motsatt av kreativ og fortsatt være inspirert av henne. Å se sitt arbeid, og se resultatene av tiden sin bort fra deg, høre alle historiene om den kreative prosessen, kommer sammen og gjør at du vil vite mer om hva det er hun gjør, og hvordan.

Selv om du ikke bytter karriere, blir du inspirert til å hente en ny bok, kanskje en ny hobby, eller bare prøve noe du ikke ville ha ellers. [Les: 11 enkle måter å inspirere folkene rundt deg]

# 6 Hengende vil alltid føle seg avslappet og uformell, uansett hva du ender med å gjøre. Kreative kvinner kan kjenne seg rundt en vin- og osteplade, gourmetmat eller bøker og kunst, men noe om måten de bærer seg for alltid, føles avslappet og uformelt.

Hypotetisk sett, hvis du tar en kunstnerisk jente på en dato til det fanciest stedet på jorden, virker hun fortsatt på samme måte som hun gjør på den lokale Sonic. Hun vil ikke sette på seg luften eller bære seg fast, men gi alt hun gjør en følelse av tilfeldighet.

# 7 Noen kunstneriske jenter kan være pretensiøse først. Men mye av tiden undervurderer de sitt arbeid, og streber etter å gjøre det bedre. Dette fungerer som en god motivasjon for deg. Når du først møter en kunstnerisk kvinne, er kjøreturen dessverre det første du vil merke. Med mindre hun er drop-dead nydelig og lukter Twinkies.

Altid søker å forbedre, er kreativiteten sin på full-gasspjeldet mye av tiden, noe som betyr at du vil bli utsatt for mange kunstneriske prosjekter og kanskje bli gjenstand for en av hennes stykker.

Videre ser dette alt på at du vil gjøre noe av ditt eget, selv om det er en liten hobby. Du kan finne deg selv å prøve nye ting, og streve mot mål som gir deg en følelse av nyfødt lykke. [Les: 10 par mål vi faktisk trenger i vårt forhold]

# 8 Deres vennekrets vil være helt annerledes enn din. Jo, det vil aldri være folk som dine venner, fordi de er dine. Du har kultivert minner, delte erfaringer og forvaltet vennskap for det som sannsynligvis er flere år. Å møte nye mennesker er imidlertid alltid et pluss, fordi du kan bli utsatt for en helt ny subkultur.

Folk som har egne underholdningsmetoder og måte å henge ut som utfordrer din egen, på en god måte. Etter å ha hengt ut med samme type mennesker i mange år, kan du begynne å føle seg fast i en rusk. Når en ny gruppe kommer ut av treverket, og gjør alt annerledes, kan du føle en fornemmelse av fornyelse, slik at du kan få litt innsikt tilbake til vennegruppen din.

# 9 Deres metoder for å slappe av involverer vanligvis å være morsom, dum, seksuell eller alt ovenfor. Tenk på det logisk, kunstneriske mennesker må være seriøse på jobb for å få sine tanker på papir og utvikle ideene til faktiske filmer, spill, bøker, malerier, etc. Mens de kan ha det gøy og gått rundt på jobben, er det til slutt en følelse av ansvar og alvor der.

Når kreative jenter er ferdige for dagen, er de klare til å slappe av, og det har en tendens til å involvere at du ler, er rar, eller får deg til sengs. Unwinding med en kreativ jente vil være underholdende og behagelig, alltid. [Les: 10 forspill flyttes hver mann trenger å gjøre med sine damer]

# 10 Snakker om sex, de pleier å nyte det fordi de ser det som en uttryksform og deler kjærlighet med deg. Dette er en jente som knapt, om noen gang, slår deg ned. Sex med en kunstnerisk jente er ulikt noe annet sex du noensinne har hatt. De er ikke redd for å være skitne, men likevel kjære, eller til og med borderline risikabelt, mens dumt og ekte. De vil gjøre det varmt, men de vil ikke være altfor seriøse hele tiden.

Hvis noe morsomt eller potensielt vanskelig oppstår, ler hun av det, moret seg, og får det tilbake igjen. Hun vil være villig til å ha sex ganske mye hele tiden, eller i det minste de fleste, og kreve nye stillinger, steder og leker.

I utgangspunktet vil sex med en kreativ kunstnerisk jente ikke føle at du går gjennom bevegelsene. Det føles som om du begge er oppriktig inn i hverandre og uttrykker den på en rekke måter, spesielt skitne måter, hver eneste gang. [Les: 15 freaky, skitne og sexy ting å si og gjøre i seng som hun vil elske]

# 11 Mens de har sterke meninger om omtrent alt, er de ikke uhøflige når de hører andre. De kan lære en ting eller to seg selv, mens de tilbyr noen leksjoner av seg selv. Det gir en god intellektuell samtale.

Hvis du slutter å danse en kunstnerisk jente, trenger du aldri å bekymre deg for at hun sier noe pinlig foran folk. Hun vet hvordan man skal håndtere seg i henhold til situasjonen.

Hun gjør selv de stiveste menneskene ler eller blir involvert i meningsfylt samtale. Mens oppfatning er kreative jenter nysgjerrige på å høre andres ideer og dissekere dem med deg etterpå.

# 12 Du vil alltid være på tærne med en kunstnerisk jente. Hun vil alltid ha historier, være opp til et nytt prosjekt, eller dele med deg i hilarity. Kunstneriske mennesker gir innsikt, meningsfylte historier, silliness og kunst, selvfølgelig, til alle tider.

Nedtider er en gitt. Spør en kunstnerisk jente om sine prosjekter, og hun vil alltid ha noe underholdning å dele med deg, så det er ingen kjedelige øyeblikk. [Les: Søt forhold: 20 tegn for å forutsi om du er i en]

# 13 De rolige øyeblikkene vil alltid være rolige, kanskje den mest rolige du noen gang har hatt. Med hardt arbeid og lidenskap kommer en drenering av energi. Etter arbeidstimer er kreative kvinner drenert. Men de vet nøyaktig hvordan man skal slappe av, noe som betyr at hvis du vil bli med på avslapping, gjør deg klar til å føle deg det roligere du noensinne har følt.

Du kan avslutte å ta et bad med klassisk musikk som spilles i bakgrunnen, eller kanskje til og med klatre på et tak og sitte der stille og nippe på en drink. Kanskje meditere eller se ikoniske filmer. Uansett, vil du ende opp med å føle seg mer avslappet med henne enn å se på TV eller sove alene.

# 14 Til tross for at hun alltid kjører i 20 forskjellige retninger, vet hun hvordan du slår på cruise control og lar deg ta tømmene. Når hun kjører seg i bakken, og du vet at hun trenger å kutte ting litt tilbake, lytter en kunstnerisk jente og lar deg legge ned loven når det trengs.

Hun er helt ok med en streng partner, fordi hun er sikker med sin posisjon i forholdet. [Les: 15 hyggelige måter å være en gentleman og hold henne glad]

# 15 Et forhold til henne vil være et partnerskap. En blanding av begge deler buksene. Men når du feiler den kunstige jenta, vil hun ikke nøle med å sette buksene helt på. Kunstneriske kvinner er ikke dine gjennomsnittlige kvinner.I stedet for å søke kontroll, eller la deg ta full kontroll, vil hun fokusere på å gjøre det hun vet hun utmerker seg på, men forventer det samme fra deg.

Å spille opp begge dine sterke sider, og la dere begge skinne, vil være en livsstil. Selvfølgelig er ikke alt glatt seiling, så når du føler deg sliten eller deprimert, vil hun ikke nøl med å hente din slakk, så lenge det ikke blir en politimann på slutten.

[Les: Hvordan bli kultivert i en alder som er besatt av sosiale medier]

På et tidspunkt vil du støte på en kunstnerisk jente, hvis du ikke allerede har det. Dating er et must, minst en gang i livet ditt. Ikke bare er de lidenskapelige og kjærlige, de er målrettet og inspirerende.

Anbefalt: