Dating History: Hvilke Exes bør partneren din vite om?

Innholdsfortegnelse:

Dating History: Hvilke Exes bør partneren din vite om?
Dating History: Hvilke Exes bør partneren din vite om?

Video: Dating History: Hvilke Exes bør partneren din vite om?

Video: Dating History: Hvilke Exes bør partneren din vite om?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim

Så vanskelig som mulig, du må diskutere din datings historie med partneren din. Så hvem er de verdige eksemplene verdt å snakke om? Finne ut.

Hvem er dine ekser? Hvor mange har det vært? Er det viktig å fortelle din partner alt om dem? Hver og en av dem?

Det avhenger av hvordan du og din partner velger å håndtere denne typen utveksling. Noen mennesker trenger å vite om alle menneskene deres partner datert, mens noen er tilfreds med å vite om de som har slått et merke i partnerens liv.

Når du er i et forhold, forventes du å fortelle hverandre så mye du kan. Det kommer et poeng når dine exes blir diskutert, men det betyr ikke at du må oppgi en liste. Hvis partneren din krever at du lister alle dine exes ned, er det opp til deg å avgjøre om du er villig til å gi dem den listen eller ikke.

Hvis de imidlertid ikke bryr seg om hvem du har vært med, er det fortsatt nødvendig for deg å fortelle dem om eksesene som vil komme opp i samtaler med venner og familie. [Les: 15 ting du trenger å diskutere sammen i et godt forhold]

Hvorfor trenger du å snakke om dine exes?

For å få en fremtid må du og din partner kjenne til de viktige tingene som skjedde i fortiden. For at du skal kunne forstå hvordan partneren din kom, må du være åpen for å vite om deres tidligere erfaringer og de menneskene som formet deres liv.

Du vil diskutere hverandres familie, hvor du vokste opp, hvem du vokste opp med, og andre biter av informasjon som maler hele bildet av livet ditt. Det inkluderer dine exes. Men hvorfor er det så viktig å fortelle partneren din om dem?

# 1 Du kan lære av tidligere feil gjort med exes. Hva gikk galt? Hvem brøt opp med hvem? Hvorfor bryte du opp? Svarene på disse spørsmålene vil gå langt for å hjelpe deg og partneren din til å forstå hverandre bedre. [Les: 5 livsendrende leksjoner du kan lære av anger]

# 2 Du kan forhindre eventuelle pinlige situasjoner der din eks er nevnt, og partneren din har ingen anelse om hvem de er. Vi kjenner alle den følelsen når vennene dine begynner å snakke om noen du ikke kjenner. For din partner er det verre når folk rundt deg snakker om en ex partneren din ikke vet om.

# 3 Du kan advare partneren din om din exs tilstedeværelse i livet ditt. Noen exes er her for å bli, spesielt hvis de bor i samme postnummer. La partneren din vite, ellers kan de ende opp med å være besties med din eks mens de er på treningsstudioet.

# 4 Din partner vil kunne sympatisere med visse problemer du måtte håndtere. Noen tidligere relasjoner er mer traumatiske enn andre. Hvis du deler det med din partner, kan de bedre forstå hvorfor det er noen ting i livet ditt som du har problemer med å håndtere.

# 5 Du og din partner vil føle deg tryggere fordi du klarte å dele noe veldig personlig med hverandre. Det er et vitenskapelig faktum at folk blir nærmere når de deler personlige historier med hverandre. Hva er mer personlig enn en historie om din eks, ikke sant?

Hvem er exes du bør nevne?

Noen mennesker har eksistert lenge, og det er forståelig at de kanskje har påløpt en viss mengde exes som kan virke overveldende. Noen exes er imidlertid så ubetydelige at de ikke fortjener noen anerkjennelse.

Jeg snakker om ex som varte i en uke eller ex som ikke teller. Det er opp til deg å reservere noen betydning for hvem du ønsker å diskutere med partneren din. Med det sagt er det noen eksempler som må diskuteres, selv om formålet er bare å la partneren din vite at de eksisterer. De er:

# 1 Den første ex. Enten det var i barnehagen eller i 7. klasse, er den første ex et nødvendig poeng for diskusjon fordi partneren din finner det ekstremt underholdende.

# 2 Den ex du var først intim med. Din partner vil vite hvem som tok jomfruen din. Hvordan det skjedde, hvor det skjedde, og hvordan du følte deg etterpå - det er alt inkludert i diskusjonen.

# 3 Den mest alvorlige ex ennå. Denne personen er den største konkurransen i partnerens øyne. Det er ikke fordi de er redd du kan legge dem ut for denne ex. De vil være mer opptatt av hva de kan gjøre for å holde deg i deres liv, så du vil ikke ende opp med å gå tilbake til det ex. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake]

# 4 De andre seriøse exes. Den eneste grunnen til at de er med på listen, er at noen kan få dem opp i fremtidige samtaler.

# 5 De ex foreldrene hatet. Partneren din kan lære mye om hva som ikke skal gjøres fra denne eks.

# 6 Eks, hvem er fortsatt ikke over deg. Denne exen er vedvarende og venter fortsatt i vingene. Din partner trenger å vite om det, så det vil ikke være noen misforståelser dersom denne ex bestemmer seg for å forfølge deg.

# 7 Den ex som er fortsatt i livet ditt. Dette er ex som kan være en venn eller noen som bor like i nærheten. De kan også være nær din familie eller venner. Din partner vil ønske å vite om deres eksistens, i tilfelle de ender opp med å være i samme rom. [Les: 7 grunner til at du blir venn med din eks, vil ikke trene]

# 8 Ex som du angre mest. Noen tidligere relasjoner er mer smertefulle enn andre.Din partner fortjener å vite om disse øyeblikkene i livet ditt, slik at de kan se hvor du kommer fra og vet hvordan du skal håndtere ditt nåværende forhold. [Les: Det jeg lærte da du brøt hjertet mitt]

Hvordan bryter du med emnet?

Nå som du vet hvilke eksempler du bør diskutere, er det neste problemet når du skal fortelle din partner. Hvis de ikke vil vite hvem exes er, la det da være. Likevel bør du alltid være åpen for å snakke om det, hvis de forandrer seg. Du kan også vente på at de skal spørre deg om dine exes. Hvis de ikke gjør det, bør du fortsatt snakke om emnet, hvis de er for sjenert eller redd for å spørre deg om det.

Du kan trygt snakke om dine exes når du er en måned i forholdet ditt. Hvis de spør tidligere enn det, kan du bestemme om tiden er riktig å snakke om det.

Å diskutere tidligere relasjoner kan være smertefullt for noen mennesker, men det kan også være katartisk. Noen problemer kan oppstå hvis du ikke diskuterer tidligere relasjoner, som plutselige møter eller meldinger fra ekses som dukker opp fra ingensteds. Det er derfor bedre å være gjennomsiktig om fortiden din. Bare husk at deling av disse tingene vil hjelpe deg og din partner ha et mer åpent og varig forhold.

[Les: Den riktige måten å snakke om tidligere relasjoner uten å ødelegge ditt nåværende forhold]

Mens du snakker om exes, er det aldri virkelig behagelig, husk at dine erfaringer forme deg med hvem du er i dag, og partneren din fortjener å vite hvilken del dine exes spilte i det.

Anbefalt: