15 Dating regler for menn som vil transformere ditt dating spill

Innholdsfortegnelse:

15 Dating regler for menn som vil transformere ditt dating spill
15 Dating regler for menn som vil transformere ditt dating spill

Video: 15 Dating regler for menn som vil transformere ditt dating spill

Video: 15 Dating regler for menn som vil transformere ditt dating spill
Video: 15 УДИВИТЕЛЬНЫХ КАРАВАНОВ И ИННОВАЦИОННЫХ ЛЮДЕЙ 2023, Desember
Anonim

Fellas, hvis du tror at en jente tar henne for kaffe og prøver å komme inn i buksene sine, tenk igjen. Disse dating regler for menn er nødvendige.

Jeg vet at du sikkert trodde at dating var mye enklere. Du spør en kvinne ut, hun gir deg nummeret sitt, du tar henne med på en film, kjøper henne popcorn, og prøver å komme seg ut med henne. Deretter endrer du statusen din på Facebook til "i et forhold", og du er god til å gå. Vel, det er ikke så lett, spesielt i dag, det er datingsregler for menn å følge.

Tilbake på dagen var det en viss prosedyre du gjorde da du ønsket å danse en jente og innsatsene var mye høyere. Nå kan du gå på flere datoer, ha venner med fordeler, alle disse forskjellige typer ting.

De 15 dating regler for menn du må følge

Så, forståelig nok, har reglene for dating blitt litt tullete. Jeg mener for eksempel at jeg har venner som bruker Tinder til dato, mens andre bare bruker det til sex. Så, du ser hvor uskarpt dating verden kan være.

Likevel, disse dating regler flyter stille under overflaten, regler som alle kvinner ser på når de er på en dato. Ikke sikker på hva de er? Ikke bekymre deg, jeg vil gi deg inn på hva som skjer.

# 1 Har en plan. Dette er den første av dating regler for menn du trenger å huske. Du kan høre at noen kvinner sier at de ikke trenger fyren for å få planlagt sin dato. Nå er det fint og dandy. Når du plukker henne opp og spør henne hva hun vil gjøre, vil du se øynene hennes glise over med liten skuffelse.

Du trenger ikke å ha planlagt hvert minutt, men har minst ett eller to alternativer for datoen. På den måten foreslår du begge ideene og ser om hun er interessert i en av dem. [Les: 12 kreative date ideer å ha det gøy på et budsjett]

# 2 Sett telefonen unna. Vi legger merke til, stol på meg. Hvis du kontinuerlig sjekker telefon- eller tekstpersonalet, er det ikke en god titt. Selv å leke med telefonen i hånden din er en dårlig ide. Bare sett bort telefonen din. Hvis du ikke kan forlate telefonen din i en time, er datoen ikke så bra eller du har en avhengighet. [Les: De 10 største dating turn offs for kvinner]

# 3 Ikke spør de spørsmål. Vi, kvinner, vet hva dette spørsmålet er, men menn synes stadig å stille dette spørsmålet uten å se hvor ille det er. Ikke spør henne: "Hvordan er noen som deg singel?" Det viser ditt nivå av usikkerhet. I tillegg foreslår det også at det er noe galt med henne. Unngå dette spørsmålet fordi det gjør mer skade enn bra.

# 4 Hvis du spør, lytt. Noen menn synes å stille spørsmål om datoer, noe som er bra, men når det gjelder å lytte til svaret, ignorerer de det. De svarer med "ja" eller "kul". Sjokkerende, kvinner har hjerner, så du kan bare forestille deg hvordan stimulerende dette må være for oss.

Dette er en av de datingsregler for menn som de fleste gutta bare ikke husker. Hvis du stiller et spørsmål, lytt til svaret. Hvis du ikke vil høre svaret, så må du kanskje gå på en dato med hånden din i stedet. [Les: Sannheten bak hva kvinner ser etter i en mann]

# 5 La din eks utgå fra datoen. Dette er en av de grunnleggende datingsregler for menn som du aldri kan ignorere. Ingen ønsker å høre om din eks, spesielt på en første date. Ja, du kan snakke om dine tidligere forhold, det er bra, men vent til et par datoer ligger nedover veien før du laster av bagasjen på dem. La oss bare komme gjennom første datoen.

# 6 Ikke spør henne hvordan datoen går. Nei, nei, nei, nei, nei, nei. Dette er en komplett buzz kill. Hør, jeg får at du kanskje vil ha ditt ego strøket, men spør henne ikke hvordan datoen går når som helst. Jeg har ingenting å sammenligne det med, men dette skjedde med meg og jeg ble automatisk slått av. Det er nesten som om du spør det spørsmålet bare for å se om det er mulighet for sex på slutten av det.

# 7 Å betale eller ikke å betale. Dette er vanskelig. I min personlige mening, hvis du spør henne ut på en dato, bør du betale minst den første. Dette er også en god test for å se om hun selv tilbyr å betale. Enten hun forventer at du skal betale eller ikke, er det alltid hyggelig å tilby. Kanskje jeg bare er gammel skole, men jeg tror at hvis du ber om noen tid, betaler du. [Les: 10 urettferdige men svært relevante dating regler vi alle må leve av]

# 8 Hold datoen interessant, men likevel enkel. Du trenger ikke å plukke henne opp i et helikopter med et dusin roser. Jeg mener, det ville være litt kult, men det er ingenting galt med middag. En fyr jeg daterte tok meg til et burlesk show. Det var sannsynligvis en av de beste datoene jeg noen gang har vært på. Det var enkelt, men showet var fantastisk. Etter at vi gikk for en øl. Se? Ingenting virkelig ekstravagant, men minneverdig.

# 9 Ikke anta at dere to er sammen. Hvis dette er din andre eller tredje dato, betyr dette fortsatt ikke at du to er et element. Så, hvis du ser henne teksting noen annen fyr eller forteller deg at hun også ser noen andre, kan du ikke bli fornærmet.

Du to bør kommunisere hva du vil ha fra dette forholdet og hvor du står. Hvis du vil være eksklusiv med henne eller bare tilfeldig, må du gjøre det klart.

# 10 Ikke la henne fortelle deg noe "interessant om seg selv." Hvis dette er hvordan du får samtalen på dine datoer, ikke rart at du har det vanskelig å danse.

Først av alt, måte å sette henne på stedet. For det andre, hva skal hun egentlig si? Dette er ikke en organisk måte å starte det samtalemnet på. Hvis du vil finne noe ut, begynn å dele en historie om deg selv og vent på henne å dele en historie. [Les: Hvordan lage gnister når du starter en samtale med en jente]

# 11 Vær trygg. Denne er stor. Kvinner som menn som går inn i et rom med tillit, og det samme gjelder for dere. Du vil ha en kvinne som i utgangspunktet svetter selvtillit hvor hun går. Kompliment henne, men ikke prøv å dusje henne med for mange. Dette gjør at du ser desperat ut. Ikke innrøm at du er nervøs, selv om det kan være søtt, det er ikke en stor sving på.

# 12 Ikke dårlig munn dine exes. Hvis du har hatt noen horror datoer, kan du dele historien, det er greit. Men ikke verst dem dem. I tillegg vil jeg holde disse historiene til et minimum. Hvis du har hatt en rekke dårlige datoer, begynner vi å se det som et rødt flagg om noe.

# 13 Online dating er den nye tingen. Hvis du har vært ute av datingpoolen, velkommen tilbake. Online dating er nå den nye tingen. Det finnes endeløse datingsider som Tinder, PlentyofFish, Bumble. Du kan bokstavelig talt finne noen online nå. Så, hvis du er vant til å møte kvinner på barer, er det fortsatt en ting, men du kan også utvide horisonter ved å gå online.

# 14 Lett på gaver. Jeg gikk på en dato hvor fyren kjøpte meg et utstoppet dyr, sjokolade og blomster. Tanke, handlingen var veldig snill, den kom altfor sterk. Ikke kast gaver på henne. Hvis du vil kjøpe noe for henne, er det greit, men gjør det ikke for hver dato og hold det enkelt og ekte. Denne fyren ga "Jeg vil virkelig ha deg til å sove med meg" inntrykk, noe som ikke var attraktivt. [Les: 13 spennende måter å holde en jente glad og interessert i deg]

# 15 Ikke anta at hun ikke vet hvem du er. Vi lever i en alder av teknologi. Hvis du tror du spiller det mystiske kortet veldig bra, forstå at det er en stor sjanse for at hun allerede har bakgrunnsinformasjon om deg. Hvis du har Facebook, Instagram, Twitter, kan hun lett finne ut hvem du er. Så, det er ikke noe pointe, hun vet allerede.

[Les: Tekst- og oppfølgingsguiden etter en flott første date]

Nå som du kjenner datingregler for menn, er det ingen unnskyldning for din oppførsel. Jeg vet når du spør en kvinne, du er seksuelt tiltrukket av henne, men du trenger ikke å hoppe på henne. Ta det lett der.

Anbefalt: