Detox biter

Innholdsfortegnelse:

Detox biter
Detox biter

Video: Detox biter

Video: Detox biter
Video: How much saturated fat should be in our diet? 2023, September
Anonim

ingredienser

En halv rå rødbeter En pinne selleri Tre store økologiske epler To store økologiske gulrøtter Håndfull goiji bær Ett skudd av Spirulina

Begynn med å blande rødbeter, selleri, epler og gulrøtter til du får en lys rosa juice. Bland deretter en håndfull goji bær og din foretrukne mengde Spirulina.

Rødbet

Rødbeter er fylt med mange vitaminer og mineraler. De har også lever, milt, galleblære og nyrerensende egenskaper, som bidrar til å bygge opp kroppens naturlige forsvar mot kreftfremkallende stoffer.

Selleri

Selleri er en god kilde til kalium samt flavone apigenin som studier har avslørt fordeler blodtrykk. Full av antioksidanter vil det hjelpe kickstart avgiftning i kroppen din.

epler

Epler er rike på flavonol quercetin, en av de mest potente antioksidanter som er kjent for næringsverdenen.

Gulrøtter

Fullpakket med vitamin A, gulrøtter er gode for et sunt immunsystem, som vil hjelpe deg med å brann på alle sylindere. De er også kjent for å regulere blodsukkernivået.

Goiji bær

En god kilde til karotenoider og mineraler, goji bær, vil styrke immunforsvaret mot vinternestene. De smaker som et kryss mellom tranebær og kirsebær, så det vil legge til en subtil, søt smak til drikken.

Spirulina

En av de mest konsentrert kildene til ernæring på jorden, vil dette planteekstraktet gi deg energi, utholdenhet og styrke. Den inneholder også naturlige rensings- og avgiftningsegenskaper og bidrar til å redusere kolesterol takket være dets høye nivåer av protein, vitamin B12 og jern Oppskrift med høflighet av CRUSSH. Nyopprettet DETOX BEET er også tilgjengelig for kjøp fra CRUSSH. Finn din nærmeste CRUSSH på: https://www.crussh.com/

Anbefalt: