Gjør jenter like bokser eller truser?

Innholdsfortegnelse:

Gjør jenter like bokser eller truser?
Gjør jenter like bokser eller truser?

Video: Gjør jenter like bokser eller truser?

Video: Gjør jenter like bokser eller truser?
Video: Ting alle jenter gjør 2023, November
Anonim

Er du fyren som foretrekker bokser over truser eller omvendt? Gjør jenter bokser eller truser? Her er en siste showdown på bokser og truser. Super Kitty avslører hva som passer godt og hva som sparker rumpa!

Worldâ € ™ s blitt delt for lang tid over virksomheten til undertøy, som er å bli perfekt satt, â € œlast forsvarslinjen for mennâ €.

En mans undertøy har gjennomgått en ikonisk forandring, og er nå mer av en fashion statement enn noe annet.

Innerbukser med en stor elastisk stropp med brennende røde bokstaver som danner ordene "Calvin Klein" eller "Tom Hilfiger" er ikke ment å være skjult lenger, hva med alle de lave midjebuksene vi får i disse dager.

For et tiår eller så siden, hvis man noen gang fikk et glimt av andens undertøy, var det ikke bare det som var * uncool *, det var også ekkelt!

Men i disse dager ser gutta seg på buksene godt under deres rumpesprekk, med ingenting annet enn ren bomullsløshet og et stort merke som emblazoning det. Det er fortsatt motbydelig skjønt.

Overraskende er denne trenden ikke begrenset til menn alene. Kvinner synes også å ha fått en fascinasjon for å vise frem sine vakre undertøystrenger og lacyundertøy til alle som bryr seg (og ikke menn bare elsker det!).

[Les: Sexy typer undertøy - En veiledning for menn]

Men jenter og deres undertøy fra hverandre har menns undertøy utviklet seg langt i livet.

Og tilsynelatende, den slags undertøy som en mann velger, snakker mye om hans personlighet, uansett hva det betyr!

Gjør jenter bokser eller truser?

Haven har vi alle hørt at kvinner foretrekker menn med boksere, og mamma seter bærer truser og strammer hvite? [Les: Hvilke kvinner vil virkelig ha en mann]

Det kan være litt fornuftig, med tanke på at truser kommer i alle størrelser, mens boksere kommer bare i større størrelser som passer menn, og ikke gutter. Og i alle fall ser menn på boksere som bevis på overgang fra guttskap til robust mannskap, ikke sant?

Men hvor sant kan dette egentlig være? Og kan undertøyet faktisk gjøre forskjellen mellom en dorky nerd og en mannlig sexgud? Det er på tide å avsløre det virkelige smuss.

Boxers vs Briefs

Alt kommer ned til dette, gjør det ikke? Menn vil kaste noe i buksene sine, så lenge en jente gir det et nytt blikk. Første gang du trodde teorien om at boksere antas å være kjøligere, var når du hørte en sexy bombehule i en film beundre en manns banan-splitt gjennom et par silkeboksere.

Men foretrekker jenter virkelig boksere over truser?

Vel, det er bare tull. [Les: Hvordan få en jente til å like deg]

Det er virkelig ikke noe som sexier undertøy. Det beste ordtaket som kan knyttes til undertøy er sannsynligvis til hver sin egen. Så uansett om du er en bokser eller en kort fyr, ikke bekymre deg. Youâ € ™ re fortsatt varme ting!

Bekymret for hva kvinner ville tenke på undertøy? Snakkeren om boksere som foretrekkes over alle andre typer undertøy er bare en myte. Nesten alle kvinner har det bra med boksere eller truser. Vel, så lenge du holder dem rene og ubestemte! [Les: Hvilke kvinner tenker på å ha sex med en uomskåret mann]

Briefs, fruktbarhet og dine lykkelige baller

De fleste menn foretrekker å bære bokser selv om det har sin egen del av ubehag fordi de er fast overbevist om at strammere truser reduserer spermier i menn.

Det har alltid vært antatt at stramme truser genererer mye varme, noe som fører til massedrabning av en manns spermaceller. Påstanden virker ganske realistisk, spesielt med tanke på det faktum at truser gjør at din lille Johnny føler seg som en contortionist som utfører i Sahara.

Og for å gjøre ting verre for de korte brukerne, kan varmen få myntpungene til å synke ut som en gammel manns baller i små shorts. Du vet, det ser ganske ut * unsexy * når en jente går ned og finner to dråpe mann baby bryster. Det gjør at jeg vil kjøpe din lille fella en push up bh!

Men likevel har studier på mennesker og hunder laget for å ha på seg undertøy (seriøst!) Vist at disse påstandene er helt grunnløse. Tilsynelatende var varmen som var generert ved å bruke en kort, ikke virkelig nok til å få dine sædkrigere til å gå på en massemord selvmord. [Les: Sexy road head bekjennelser av en god jente]

Hvorfor burde du ha på deg truser

Det er mange ting du virkelig ikke kan gjøre når Johnny og hans to hengende venner flyter lavt i boksere. Du kan ikke hoppe på en hest, du kan ikke løpe fort uten frykt for lårene dine, og knuste dine Jim Beans, og du kan definitivt ikke bruke godt passende bukser. Kortet er det beste tilbehøret hvis du har på deg brune bukser. Ingen kvinne ønsker virkelig å se en bokser-bulge og en krøllete butt fylt med lag med klær.

Hvis du er i sport eller leder en aktiv livsstil, trenger du definitivt stramme hvite for å sikre at du er komfortabel. Det holder pølsesekket på plass og kommer ikke i veien når du er på et eventyr. Og truser er alltid bedre å skjule en uforstyrret ereksjon. Ellers ville Superman, hva med hans super-røntgenvisjon, egentlig ikke ha på seg et annet par truser over buksene hans, ville han?

Seriøst, hvis limpy ønsker å begynne å svinge til en charmer når en ung mor ammer barnet sitt i en park, bruk truser, du lil perv.[Les: Tips for å stirre på en jentes spaltning uten å bli fanget]

Hvorfor bør du bære bokser

Boxers er designet for menn som liker en liten luftstrøm i havnen deres. Hvis du har en privat jetfly som blåses opp til størrelsen på en jumbojet når du ser en gruppe passformete jenter som jiggler på en jogge, må du definitivt ha noe mer komfortabelt enn en tighty whitey.

Boksere er enkle å bruke, og du trenger egentlig ikke å grave der nede eller bruke en fjærhåndtak for å trekke hunden din ut dypt inn for å vanne plantene eller skrive navnet ditt i snøen.

Og hvis du er i prangende bling bling undies, kommer boksere i mange stilige farger og mønstre. Har du noen gang sett en glød i mørket eller Homer Simpson-truser? Jeg tror ikke. Boksere er mer stilige og definerer typen mann som bærer dem. De kan være morsomme, sexy, opprørende eller enkle. [Les: 10 største menn slår off for kvinner]

Super Kitty sier - så hva er best?

Mens kvinner ikke bryr seg om boksere eller truser, så lenge det ser bra ut på deg, vil jeg si noe annet. Hvis det er mitt forslag, vil jeg fortelle deg å gå med det beste fra begge verdener. Bruk en bokser-kort.

Boxer truser er ikke veldig små og kompakte som en kort som til tider kan se ut som en overdimensjonert G-streng når den blir fanget i en manns rumpesprekk. Og bokser-truser gjør ikke skrik 'wannabe' som en bokser gjør.

Boxer truser er relativt luftigere, og passer veldig bra på en manns rump. De skjuler seg godt i bomullsbukser og draktbukser, og likevel, se godt passende og sexy når en mann går rundt i sitt rene minimum. Det fremhever rumpa og gjør det ser fast, og jenter elsker det. [Les: Ting som jenter aldri legger merke til hos menn]

Så gjør jenter som bokser eller truser? Mens resten av mennene kjemper over boksere og truser, forlater den dumme krigen bak og dekker ditt eget bak med noe som en bokser-kort som er godt passende, tettsittende, sexy og viktigst, moden. Og jenta i sengen vil elske deg for det!

Anbefalt:

Ny