Ønsker min eks meg tilbake? Hvordan dekode deres dypeste ønsker

Innholdsfortegnelse:

Ønsker min eks meg tilbake? Hvordan dekode deres dypeste ønsker
Ønsker min eks meg tilbake? Hvordan dekode deres dypeste ønsker

Video: Ønsker min eks meg tilbake? Hvordan dekode deres dypeste ønsker

Video: Ønsker min eks meg tilbake? Hvordan dekode deres dypeste ønsker
Video: Автомобильный кемпинг под дождем - идеальная автомобильная палатка 2023, November
Anonim

Noen sammenbrudd varer ikke lenge før din eks går tilbake til deg. Du kan spørre deg selv, vil min eks vil ha meg tilbake? Slik forteller du det.

En av de mest frustrerende tingene å gå gjennom er den perioden når exen din vil ha deg tilbake, og du har ingen anelse om hva du skal gjøre. De dumpet deg. De forlot hjertet ditt bredt åpent på gulvet, og nå virker det som om de vil sy sammen igjen. Men gjør de egentlig? Hvis du finner deg selv spør, "vil min eks vil ha meg tilbake?" Trenger du litt hjelp.

Din eks vil kanskje ønske deg tilbake av flere grunner. De kunne bare være ensomme eller de kunne innse at livet uten deg suger. Uansett kan det være vanskelig å fortelle om de virkelig ønsker deg tilbake hvis deres oppførsel ikke er lesbar.

Å komme tilbake sammen med en eks er veldig risikabelt

Jeg har personlig en regel der jeg nekter å komme tilbake sammen med en eks. Hvis vi bryter opp, har jeg bestemt meg for at jeg ikke kan redde forholdet i det hele tatt. Derfor tror jeg ikke det er virkelig en god ide å komme tilbake sammen med en ex.

Det eneste unntaket jeg noensinne ville ha er med timingen. Det kan gå mye i hvert eneste liv, og det kan ta et toll på forholdet ditt. Så til slutt bryter du opp på grunn av disse konfliktene. Men hvis forholdet i seg selv var flott og du brydde seg om dem mye, kan det være akseptabelt å komme sammen igjen.

Men det er fortsatt veldig risikabelt. Mye av tiden, begynnelsen av forholdet etter at du kommer tilbake sammen er flott. Det er friskt og spennende. Men etter en tid kommer du tilbake til den samme skadelige nedgangen som brøt deg opp i første omgang. [Les: 10 tegn skal du komme tilbake med din eks]

Vil min eks vil ha meg tilbake?

Hvis du fortsatt har pine over din eks og er nysgjerrig om de vil komme tilbake sammen med deg, er dette noen klare tegn de gjør. Du trenger ikke lenger å spørre deg selv, "Vil min eks-ekre meg tilbake?"

# 1 De liker fortsatt bilder og oppdateringer på sosiale medier. Dette er sannsynligvis det mest åpenbare tegnet din eks ønsker deg tilbake. Men de kan også gjøre dette som et middel for å holde seg på god side etter en spesielt dårlig oppbrudd.

Samlet sett, hvis din eks fortsetter å likne alle dine bilder og oppdateringer, er det en ganske god sjanse for at de fortsatt er i deg. Ellers, hvorfor skulle de gå ut av deres måte å fortsette å like det? Hold øye med dette, og det kan hjelpe deg med å finne ut om exen din virkelig vil ha deg tilbake. [Les: 15 subtile tegn på at ex vil ha deg tilbake, men vil ikke innrømme det]

# 2 De sjekker inn på deg nå og da. Tekst de tilfeldigvis du bare for å "sjekke inn" med deg? I så fall kan det være et tegn de vil ha deg tilbake. Din ex skal ikke engang sms deg etter en oppbrudd. Så hvorfor er det din ex som sjekker opp med deg for å se hvordan livet ditt er?

Sannheten er, det kan være fordi de vil ha deg tilbake, og det kan også være fordi de ikke vil at du skal danse noen andre. Vær oppmerksom på når de kommer ut og hva de ender med å snakke om.

# 3 De hente aldri sine eiendeler fra ditt sted. Selv etter at du har fortalt dem flere ganger å plukke opp sine ting, og de bare nekter, kan det være en grunn. De vil kanskje bare at du skal holde fast på det. De vil kanskje ha en grunn til å komme til å se deg når de føler det.

Hvis du ikke vil komme tilbake med exen din i det hele tatt, foreslår jeg at du slipper ting ut på deres sted. På den måten vil de ikke kunne bruke det som en unnskyldning for å snakke med deg. [Les: Hvordan bryte opp med noen du bor sammen med og hold fred]

# 4 De "tilfeldig" vises hvor du enn er. Forresten, det er helt ikke tilfeldig. I det minste mesteparten av tiden er det ikke tilfeldig. Vanligvis gjør de dette slik at de kan se deg og støte på deg uten at det blir for åpenbart.

Men hvis det er en vanlig forekomst for dem å dukke opp hvor du tilbringer tid med venner, er det ikke en ulykke. Dette er et stort tegn de helt vil ha deg tilbake. De bruker denne gangen som en mulighet til å snakke med deg.

# 5 Dine venner forteller deg at de har spurt om deg. Dette er et av de største tegnene. Når du finner deg selv spør, "vil min eks vil ha meg tilbake?" Dette vil hjelpe deg å vite at de gjør det. Å spørre vennene dine om deg betyr at de vil vite hva du skal gjøre. De ønsker å være involvert. Hvorfor ville de gjøre det hvis de ikke vil ha deg tilbake? Sørg for at vennene dine også forteller om dette. [Les: Kan du forbli venner selv etter en oppbrudd?]

# 6 De flirter fortsatt med deg. Dine exes kan alltid flirte med deg. Enten vil de være så plagsomme at de helt ignorerer deg, eller de vil bare flørte med deg fordi de vil ha deg tilbake. Når samtaler med dem pleier å alltid ende opp flørtende, vil de definitivt ha deg tilbake.

For å unngå dette hvis du ikke vil ha dem tilbake, ville det være å bare avslutte samtalen når de prøver å flørte. Gjør en unnskyldning og kom deg unna. Du vil aldri lede din eks på.

# 7 De uttrykker bekymringer om nye mennesker du er dating på. Dette er vanligvis bare sant hvis du har vært venn med din eks og snakk om hvem du er dating. Din ex kommer ikke til å likne de menneskene du daterer. Det er bare sannheten. Og hvis de gjør det veldig tydelig at de ikke liker det hvem som helst du er dating, så kan det være fordi de vil ha deg tilbake.De vil være den du dateer. [Les: Hvordan gjøre din ex sjalu og kjør dem nøtter]

# 8 De kaller for tilsynelatende dumme grunner. Tilfeldige telefonsamtaler som ikke ser ut til å ha en hensikt er definitivt et tegn på at exen din ønsker deg tilbake. Kaller deg og chatter er bare noe de vil gjøre når de vil høre stemmen din.

De vil føle deg nær deg. Plus, dette er en fin måte å måle din interesse for dem. Hvis du ender opp med å holde på telefonen lenge, vil de tro at du vil ha dem tilbake også.

# 9 Når dere to snakker, bringer de opp de "gode tider". Å snakke om de store delene av dine relasjoner er et supert klart tegn de vil ha deg tilbake. Det er ikke noe poeng i å gjenoppleve de tingene hvis de ikke ønsker å lage nye minner.

Vær forsiktig med dette. Det kan også hjelpe deg med å fange deg i tankene om forholdet ditt, og det er egentlig ikke så bra. Hold et klart hode og ikke la din eks fange deg på denne måten. [Les: Hvorfor holde ting sakte og stabil er den beste måten når du kommer tilbake]

# 10 De forteller deg at de savner deg. Selvfølgelig, hvis din ex forteller deg at de vil ha deg tilbake, må de virkelig ønske deg tilbake. De vil snakke om hvor mye de savner deg og vil være med deg. De kan til og med foreslå at dere to går ut sammen og prøver å rekindle noe.

Du må selv bestemme om det er en god ide eller ikke. Husk å tenke på hvorfor du brøt opp i utgangspunktet. Bestem om ditt forhold til dem var til og med sunt. Først da kan du bestemme hva du skal gjøre hvis din eks ønsker deg tilbake.

[Les: 16 tegn på at exen din klart vil ha deg tilbake i livet]

Når du finner deg selv, spør "Vil jeg ha meg tilbake?" Denne listen vil hjelpe deg med å bestemme det sikkert. Ikke gjør feilen i å tenke vennlighet betyr at de vil komme tilbake sammen.

Anbefalt: