Liker hun meg? 17 tegn hun er tydelig interessert i deg

Innholdsfortegnelse:

Liker hun meg? 17 tegn hun er tydelig interessert i deg
Liker hun meg? 17 tegn hun er tydelig interessert i deg

Video: Liker hun meg? 17 tegn hun er tydelig interessert i deg

Video: Liker hun meg? 17 tegn hun er tydelig interessert i deg
Video: 17 Hidden Signs She Thinks Of You Often (Does She Think About Me?) YES & She's Hiding Her Feelings 2023, Desember
Anonim

Kvinner er ikke kompliserte, dere trenger bare å være mer observant. Hvis du sier til deg selv, "liker hun meg?" Det er på tide du så på skiltene.

Menn er ikke så forskjellige enn kvinner om dette emnet. Vi bruker alle tiden vår å tenke hvis en annen liker oss, usikker på hva vi skal gjøre. Vi er bare menneskelige. Men måten den beste måten å se om hun er i deg, er å se hva hun gjør.

Nå betyr dette ikke at hun vil innrømme hennes følelser, jeg vet dette på den harde måten. Hun kan vise deg alle tegnene, men noe i henne vil ikke la henne bevege seg fremover. Men det er ikke poenget. Du vil først komme til det punktet hvor du kan vite at hun er tiltrukket av deg. Da kan du bekymre deg for resten etterpå.

17 måter å slutte å spørre "liker hun meg?"

Husk, fellas. Alt du trenger å gjøre er å holde øynene åpne. Ikke kompliser ting. Som det sier sier «handlinger høyere enn ord». Det er grunnen til at det er så populært å si at det er sant. Men du må fortsatt være realistisk og ikke lure deg selv. Så her er noen måter å vite om hun er i deg.

# 1 Hun henger rundt. Hør, vi henger ikke rundt gutter som vi ikke er interessert i. Jeg mener, vi har våre mannlige venner, men hvis du er en ny fyr, er det ingen måte jeg spiser tid med deg hvis jeg ikke gjør det føler noe. Det kommer ikke til å skje. Folk bruker bare tid med dem de finner verdt å gi sin tid til. [Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne selv]

# 2 Hun fortsetter samtalen. Hun kan være sjenert i begynnelsen, men det betyr ikke at hun ikke er interessert. Du må gi henne litt tid til å slappe av og åpne opp.

Nå, hvis hun aldri åpner seg, så er det annerledes. Men hvis hun er den som bærer samtale og engasjerende, så er det et godt tegn på at hun er interessert i hva du må si. [Les: Hvordan fortelle om en sjenert jente liker deg - alle deres hemmeligheter avslørt]

# 3 Alt om latteren. Hvis hun ler til selv pappa vitser, så er det et flott tegn hun er i deg. Hvis jeg ikke er interessert i en fyr, og han sprekker en lame spøk, er det mest synd han vil få, det er riktig, synd, smil. Men hvis hun river opp fra å le av vitser, finner hun deg virkelig morsom. Og kvinner elsker morsomme gutta.

# 4 Det er i øynene. Hvis du slutter å se på bryster i to sekunder og flytte øynene dine, kan du faktisk se interessen for deg. Øynene hennes glir når hun hører på deg, eller når hun ser på deg mens du ler. Du ser det. Du trenger bare å se. [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun egentlig liker deg]

# 5 Hun anerkjenner deg. Hvis vi ikke liker deg, kan du få en "hei" hvis du er heldig. For det meste ignorerer vi deg. Men hvis hun anerkjenner deg i et rom og gir deg oppmerksomhet, vel, så er det bare et spørsmål om tid.

# 6 Alle smiler. Hvis hun ikke kan slutte å smilte rundt deg, kom igjen, hun er en lykkelig jente. Hvis vi ikke liker fyren, vil du være heldig hvis vi til og med knekker et smil. Men hvis vi virkelig er i deg, blir våre ansikter sårende på slutten av dagen.

# 7 Hennes venner vet om deg. Ja, vi forteller ikke våre venner om gutter som vi ikke er interessert i. Ærlig, det er ikke noe poeng. Vi snakker om gutter som vi potensielt er interessert i. Så, hvis vennene hennes vet om deg, har hun snakket.

# 8 Hun slapper av rundt deg. Dette vil ta litt tid, men hvis du oppdager at hun handler mindre spennende og mer naturlig, så er det et godt tegn på at hun blir komfortabel. Kanskje hun vil fortelle deg hennes dårlige vitser eller ved et uhell burp foran deg og le av det. [Les: 12 klare måter å fortelle om hun flirter eller bare er snill mot deg]

# 9 Hun berører deg. Hun kommer ikke til å gni din pikk, jeg beklager, det virker ikke slik. Men hun vil røre armen mens hun ler, eller kanskje hun vil gi deg en ryggmassasje. Hvis hun tar initiativ til å berøre deg, så er hun interessert. Jeg ville ikke røre en fyr som jeg ikke liker. Det ville egger ham på.

# 10 Spør om du har en kjæreste. Hun vil sannsynligvis ikke spørre deg rett opp, men hun vil mest sannsynlig si noe sånt som: "Å, jeg slår fast at kjæresten din ler hele tiden med vitsene dine." Bam. Det er det. Det er billetten. Hun fisker for å se hva statusen din er. [Les: 12 åpenbare tegn hun vil at du skal spørre henne]

# 11 Avslørt personlig informasjon. Jeg snakker ikke om hennes SIN nummer eller hennes kredittkort pin. Kanskje foreldrene hennes skilt da hun var ung og traumatiserte henne, eller at bestemoren hennes døde nylig. Du forteller ikke denne informasjonen til personer du nettopp har møtt eller ikke stoler på. Hvis hun åpner opp for deg om dette, stoler hun på deg.

# 12 Hun er fullt tilstede når du er rundt deg. Telefonen hennes blir ikke sjekket hvert 2. sekund, og hun ignorerer deg ikke mens hun snakker med vennene sine. Nei nei nei.Hun er fullt tilstede, hennes telefon er satt bort, og hun er engulfed i samtale med deg. Det er noen som liker deg.

# 13 Du er to tekst og er aktiv på sosiale medier. Hvis hun smiler deg og liker statusene dine på Facebook, er det bra. Jeg vet, du ville ikke ha visst at sosiale medier ville være en indikator for å vite om hun liker deg, men det er. Hvis du er den som alltid smserer henne og liker innleggene sine, stopper du og ser om hun begynner å skrive deg i stedet. Hvis hun ikke gjør det, så er hun ikke veldig interessert i deg. [Les: 18 virkelig åpenbare tegn på at en jente liker deg over tekst]

# 14 Hun driller deg. Dette kalles flørting. Hvis hun flirter med deg og plager deg lekent, er det et flott tegn. Flørt tilbake og se hva hun gjør. Ikke vær sjenert å flirte tilbake, det er en fin måte å bygge opp seksuell spenning mellom dere.

# 15 Hun vil være nær. Hvis dere holder på, kan hun gå i nærheten av deg eller sitte ved siden av deg uten mye lys mellom dere. Og det er en god ting. Vi liker å være nær folk vi føler oss trygge rundt. Det samme gjelder dere også. Hvis hun liker deg, vil hun være nær deg. [Les: Hvordan fortell om en jente flirter med deg - 18 telltale tegn]

# 16 Hun hint på å henge ut en-mot-en. Hun kan foreslå at det er litt ny film som hun ønsker å se, eller at hun elsker å gå til stranden. Det er din inn. Det er øyeblikket du må ta tak i muligheten. Så, hvis hun sier ting som det, så foreslå de to av dere å gå og se hennes reaksjon. [Les: Skal jeg spørre henne ut? 30 måter å vite om hun vil at du skal]

# 17 Hun avviser ikke noe seksuelt. Vel, dette er et solidt tegn. Hvis du går og kysser henne og hun ikke unngår deg … så gå for det. Hvis hun kysser deg tilbake, så er det et flott tegn. Hvis hun ikke slår ned noen seksuelle trekk på slutten, så åpenbart, bør du ikke være bekymret.

[Les: Hvordan få en jente til å kysse deg ved å subtilt vekke henne]

Nå som du kjenner skiltene, spørsmålet "liker hun meg?" Kan endelig bli besvart. Hvis hun viser mer enn tre av disse tegnene, er det en ganske god sjanse for at hun er i deg.

Anbefalt: