Doner en baby-teppeappell med Dettol og Rachel Stevens

Doner en baby-teppeappell med Dettol og Rachel Stevens
Doner en baby-teppeappell med Dettol og Rachel Stevens

Video: Doner en baby-teppeappell med Dettol og Rachel Stevens

Video: Doner en baby-teppeappell med Dettol og Rachel Stevens
Video: How to Make Turkish DÖNER KEBAB At Home? Both the Traditional and the German-Turkish Way! 🥙 2023, Desember
Anonim

Finn ut hvordan du donerer til Dettols babyskjema for donasjon, og hvordan du kan vinne en flaske Dettol Anti-Bacterial Laundry Cleanser.

Det er fortsatt tid til å donere til Dettols Baby Blanket Donation Campaign, fronted av kjendis mor til to Rachel Stevens.

Donasjonens klage har til hensikt å øke bevisstheten om farene ved bakterier på baby-tepper, spesielt i løpet av kulde- og influensasesongen, samtidig som det fremheves mangelen på babytepper tilgjengelig for spedbarn født til familier i nød.

Laboratorietester på oppdrag av Dettol - på vasket tepper donert av frivillige mødre - viser at babyens "blankies" bærer en rekke bakterier selv etter 40 ° C vask, med en tredjedel av de vasket teppene som inneholder coliforms - en gruppe bakterier knyttet til avføring.

Når du er samlet, vil babyteppetene du donerer, vaskes hygienisk med Dettol Anti-bacterial Laundry Cleanser - et additiv som dreper 99,9% av bakteriene selv i temperaturer så lave som 15 ° C - før de blir distribuert til familier i nød. Dettol har også lovet å donere £ 1 for hvert teppe samlet til barns medisinske forskning veldedighet Sparks, for å heve mye trengte midler for britiske familier med barn som er rammet av alvorlig sykdom eller funksjonshemning.

Rachel kommenterte: "Dettol Baby Blanket Donation virkelig resonated med meg som en mamma. Jeg husker å bringe jentene hjem for første gang i deres og hva en spesiell tid det var. Mange babyer over hele verden vil aldri få sjansen til å oppleve komforten i et varmt, rent teppe. Det er derfor jeg støtter kampanjen, spør mødre å donere tepper til de som trenger det, slik at de ikke går glipp av det."

Se på Dettols bak-scenen video med Rachel nedenfor.

Dyner kan doneres via Freepost (ingen stempel kreves) til: Dettol Baby Blanket Donation FREEPOST RTKJ-YSGS-SSHR The Hay Loft Balcombe Place Stables Balcombe RH17 6AZ

£ 1 donert av Dettol til Sparks for hvert teppe mottatt opp til 5000 tepper.

Dettol Baby Blanket Donation er oppmuntrende foreldre over hele Storbritannia til å dele dyrebare babyenhetens minner på Twitter @DettolBlanket #sharethememories eller på Dettols Mission for Health Facebook-side.

For full informasjon om hvordan du donerer besøk www.dettol.co.uk/donate

Image
Image

Anbefalt: