7 dumbest forhold feil som menn ofte gjør

Innholdsfortegnelse:

7 dumbest forhold feil som menn ofte gjør
7 dumbest forhold feil som menn ofte gjør

Video: 7 dumbest forhold feil som menn ofte gjør

Video: 7 dumbest forhold feil som menn ofte gjør
Video: По следам древней цивилизации? 🗿 Что, если мы ошиблись в своем прошлом? 2023, Desember
Anonim

Har du noen gang lurt på hva du kan gjøre for å få med deg om ditt forhold? Her er noen vanlige relasjonsfeil som menn ofte overser.

Hva jeg har skrevet i denne artikkelen kan berøre en nerve eller to. Jeg har en tendens til å være helt opinionated om disse tingene, og hvis det virkelig gjør at du blir irritert eller irritert, er det sannsynligvis akkurat det du trenger å høre.

Kvinner har bare en viss grad av toleranse for at partneren gjør feil og gjør forskjellige ting som de finner irriterende eller uattraktivt. Dessverre, noen menn får ikke hintene kvinnene faller når hun vil at de feilene skal løses. I stedet for å stole på disse hintene, kan det være på tide å gå tilbake og ta en titt på hva du gjør i ditt forhold.

I denne listen vil jeg vende seg bort fra de mer åpenbare feilene som å være fornærmende eller å være en reell jerk. I stedet skal jeg diskutere noen tilsynelatende normale ting som menn gjør som til slutt kjører en kvinne unna.

Feil menn gjør ofte i relasjoner

Hvis forholdet ditt ikke går så jevnt som du hadde håpet, kan det skyldes at du begår en av disse 7 felles forholdsfeilene.

# 1 Å være en mann-baby. Hun ønsker ikke å være i et forhold med et vokst barn. Hun vil ha noen som kan ta avgjørelser, ta initiativet og være i kontroll. Vi ser mer og mer at den moderne mannen blir svak, passiv og usikre. Hvis du alltid prøver å tilfredsstille henne, spør alltid hva hun vil gjøre, og legger henne generelt på en piedestal for å tilbe henne, har jeg nyheter for deg. Hun forstyrrer det!

Det er det nesten enhver fyr som prøver å komme inn i buksene sine gjør. Han kysser rumpa og lider som han bare prøver å være snill mot henne. Selvfølgelig vet vi alle hva han vil, og han vil aldri få det ved å være hennes tjener.

Kvinner vil ikke ha en følelsesmessig ustabil svekkelse av en kjæreste. De ønsker å være med noen som de respekterer, er lik med * ikke barnevakt *, og har en ryggrad. Det er viktig å ha et eget synspunkt. Det er greit å noen ganger være uenig om visse ting, og å ha dine egne interesser og ønsker. Du trenger ikke kjæresten din tillatelse til å tenke.

Du bør være din egen mann først, og kjæresten hennes andre. Ikke omvendt!

# 2 Forsinker personlig vekst. For mange gutter gir opp seg selv så snart de kommer inn i et langsiktig forhold. De slutter å prøve å bli bedre, slutte å se etter seg selv og bosette seg i et middelmådighet og trøst fordi de allerede har funnet noen som vil akseptere dem for hvem de er.

Du ser ikke etter deg selv og vokser som en person for å møte kvinner. Du gjør det selv. Du bør ha nok selvrespekt til å gi en drøm om hvordan du presenterer deg selv for verden. Manglende vekst, drivkraft og fokus i en manns liv vil snart føre til ulykke, og mer sannsynlig, selvmedisinerende med alkohol og galskap.

Selvforbedring er en pågående personlig utfordring. Ikke la komforten i å være i et forhold stoppe deg fra å vokse til en bedre person. [Les: 25 ting som gjør en mann attraktiv for kvinner]

# 3 Glemmer vennene dine. Selvfølgelig vil du bruke mindre tid med dem, og du vil sannsynligvis ikke gå gjennom barene som prøver å hente kvinner, men det bør ikke fundamentalt endre hvem du er. Dine venner er fortsatt vennene dine, og hvis du ikke har et liv utenfor forholdet ditt, holder du bare deg inn med kjæresten din.

Dine venner var der for deg i begynnelsen, og hvis ting går i magen, vil de være der for deg på slutten, så lenge du ikke har presset dem alle sammen! Det kan virke som en altfor pragmatisk utsikt, men det er virkeligheten. Flertallet av relasjoner du kommer inn ser ikke gjennom til lykkelig etterpå. Derfor er det viktig å opprettholde en sosial sirkel utenom forholdet ditt.

Fange spillet eller ha et par øl med venner er en god måte å komme seg ut av huset og ha en mannlig vennskapsgruppe. Det er visse ting som, som en fyr, du vil være i stand til å snakke med andre gutter om, for ikke å nevne de generelle fordelene med mannlig bonding og vennskap.

La oss være ærlige, du liker ikke det når vennene dine bytter for et nytt forhold og forlater sine venner, så gjør det heller ikke med dem!

# 4 Å gi opp drømmene dine. Som nevnt i punkt 2, må livet ikke * eller i det minste ikke * ende så snart du kommer inn i et seriøst forhold. Du bør være glad inne og utenfor forholdet ditt. Begge parter burde ha mening i livet deres som strekker seg utover hverandre. Dette betyr å jakte på dine drømmer og leve livet ditt.

Uansett hvor dedikert du er til partneren din, bør du likevel ha et mål som strekker seg utover det begrensede forholdet ditt. Berike ditt eget liv bidrar også til å berike forholdet du har med kjæresten din, da det er en måte å dele ny kunnskap og erfaringer med hverandre.

Bare tenk på det: Ville ikke kjæresten din være så mye lykkeligere å være med en mann som arbeider for å nå sin drøm, i motsetning til en mann som bare synes å leve livet for henne?

# 5 Obsessing over henne. Det var liv før kjæresten din, og det er liv utenfor kjæresten din. Jeg er sikker på at hun er flott og herlig og søt og alle de gode greiene.Det er derfor du er med henne, ikke sant? Men uansett hvor fristende det er å tilbringe hele tiden med henne, bør du ta et skritt tilbake og se om du begynner å kvele henne med for mye oppmerksomhet.

Derailing hele livet for å imøtekomme henne kan virke søtt, men det er bare hvis du er tegn i et rom-com. Reelle kvinner vil begynne å fornærme det hvis du ikke lenger gir henne plass. Og hun vil tro at du er helt gal hvis du slipper alt du har i livet, bare for hennes skyld! [Les: 23 idiotsikkerhetstips for menn]

# 6 Å være altfor sjalu. En liten sjalusi fra tid til annen er faktisk sunn, men det er ikke romantisk eller ønskelig å være untrusting og kontrollere. Hvis du alltid vil lese telefonen eller følge henne rundt for frykt for at hun betaler oppmerksomhet til en annen fyr, er dette et tegn på et dypt tillitsspørsmål. Kjæresten din kan da begynne å lure på hva hun kunne ha gjort for å fortjener din obsessive sjalusi.

Usikkerhet er en vanlig synder i menn som er veldig sjalu. Når du er usikker, føler du at denne fantastiske kvinnen, som du elsker og ønsker, kanskje bare finner noen som er bedre enn deg. Du må innse at hun valgte deg, og med mindre hun gir deg grunn til å tvile på hennes troskap, må du ikke la din usikkerhet og sjalusi bli bedre av deg. [Les: 25 største dating avbryter for kvinner]

# 7 Sitter fast i en romantisk rut. Mens du ikke alltid kan opprettholde det samme spenningen som du hadde i begynnelsen av ditt forhold, er det fortsatt viktig å prøve å blande opp ting og gjøre nye ting sammen. Hvis du i det minste ikke prøver, vil du bare ende opp med å fokusere på dagligdagse rutiner som går for en god tid sammen. Kjønn kan bli ensformig, datoen netter kan føles som et arbeid, og selv din favorittaktivitet sammen kan miste kanten. Til slutt kan dette få kjæresten din til å føle at hun er fast i et forhold som har mistet sin gnist. [Les: 9 mest effektive måter å være en mer romantisk fyr]

Selv om du som en mann ikke er alene ansvarlig for å holde spenningen levende i forholdet ditt, kan kjæresten din hemmelighet håpe at du plutselig pisker henne bort på en overraskende kjøretur eller bærer henne til en romantisk hjemmelaget middag, komplett med stearinlys og jazz melodier. En liten smule spontanitet vil gjøre underverk for forholdet ditt, så aldri hopp over muligheten til å sette den inn i livet ditt!

[Les: 12 tips for å forvandle deg fra en fin fyr til en ekte mann]

Disse 7 feilene er langt fra de eneste menneskene gjør i relasjoner, men de er noen av de største og viktigste. Hvis du ikke begynner å jobbe med å rette opp disse feilene, kan du snart finne deg alene og singel!

Anbefalt: