12 Essential Flirting Tips Hver fyr trenger å vite!

Innholdsfortegnelse:

12 Essential Flirting Tips Hver fyr trenger å vite!
12 Essential Flirting Tips Hver fyr trenger å vite!

Video: 12 Essential Flirting Tips Hver fyr trenger å vite!

Video: 12 Essential Flirting Tips Hver fyr trenger å vite!
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2023, September
Anonim

Måten du bærer, betyr mer for en kvinne enn noe annet. Master disse 12 flørtende tips og hemmeligheter, og lær verdens beste pickup-linje.

De fleste kvinner vil at gutta skal nærme seg dem og flørt med dem. Samtidig er de syk av så mange menn som nærmer seg dem. Hvis dette virker motstridende, er det fordi de fleste menn gjør det galt. De er enten respektløs for kvinnene, eller de er for kåte og egoistiske.

Ikke forveksle hva disse gutta gjør med gentlemanly flørting. Det er en stor forskjell mellom å rope "de babyen" eller prøve en skitten pickup linje og slå opp en samtale.

Behandle en kvinne med respekt, og hun vil være mye mer åpen for å bli bedre kjent med deg. Det er ganske logisk og lett å forstå, men likevel får de fleste gutter ikke det.

12 flørtende tips til den ekte gentleman

Uansett innstillingen har god flørting de samme grunnleggende elementene. Forstå og følg disse 12 tipsene, og du vil finne at de fleste kvinner vil være åpne og mottakelige for deg.

# 1 Du kan ikke vinne hvis du ikke spiller. De fleste gutta har noe synder når det gjelder å nærme seg kvinner. Frykt for avvisning er en kraftig følelse, det er viktig å lære å overvinne det. Hvis du nærmer deg en kvinne på en høflig og respektfull måte, er det ikke mye sjanse for en direkte avvisning. Du har bare å bygge opp litt mot og gå for det.

Hun er hennes egen person og har rett til å snakke med deg eller ikke. Ikke føler at du har rett til sin tid. Hun kan ikke være interessert, eller kanskje hun bare hadde en dårlig dag. Hvis du blir avvist, vær høflig om det. En ekte mann kan takle avslag uten å bli sint eller bitter. Hvis du nærmer deg henne med riktig holdning, vil sjansene hun vil engasjere deg, bare gå opp. [Les: Den riktige måten å nærme seg en jente og imponere henne umiddelbart]

# 2 Øyekontakt. Den beste måten å fange en kvinnes oppmerksomhet på og finne ut om hun er interessert er med øyekontakt. Ikke stirre for lenge, og etter noen ønmålinger er det på tide å stoppe ogling og begynne å snakke. Det er en fin linje her mellom glatt og grusomt. For å være på høyre side av den linjen, smil når øynene dine møtes. [Les: 10 diskrete øyekontaktflirtebevegelser du kan bruke lett]

# 3 Master smilet. Det er ikke noe galt med å praktisere smilet ditt i speilet. Det er mye subtilitet i smilende, og hvis du kan få noen forskjellige smil, vil du gjøre det bra for deg selv. Det er ingen riktig måte å gjøre det på. Ditt smil kan være sjenert, trygg, mystisk eller noen andre stilarter. Finn ut hva som fungerer for deg i en gitt situasjon og bruk den.

# 4 Tilnærmingen. Etter utveksling av smil eller gjentatt øyekontakt er det på tide å gjøre tilnærming. Donâ € ™ t gjøre en stor avtale om det. Livet er ikke en film, det blir ingen sangspilling, ingen slow motion, og ingen stirrer på deg. Bare gjør det. Oh, og den verdens beste pickup line som du ble lovet? Er du klar for det? Her er det: "Hei". [Les: Hvordan snakke med jenter og la dem swooning over deg!]

# 5 Lær å høre. Den største feilen som menn gjør når de snakker med kvinner snakker for mye, spesielt om seg selv. Vis interesse for henne, still spørsmål og lytt til svarene hennes.

Deretter spørre oppfølgingsspørsmål. Henvis til hva hun sa tidligere for å vise at du lyttet. Dette burde være åpenbart, men altfor mange gutter bare får det ikke. Ikke gjør mer enn halvparten av snakkene.

# 6 Nå ut og berør. På alle måter bør du røre henne. Selvfølgelig må dette gjøres på en passende og respektfull måte. Spør om en ring eller et armbånd og berør hånden hennes. Hvis hun har på seg interessant neglelakk, er det en perfekt åpning. Hvis du sitter ved siden av hverandre, la bena berøre *, men ikke gni dem sammen *. Hvis du går, prøv å ta armen når du krysser en gate. Hvis du er i en bar eller klubb og må flytte gjennom en mengde, ta hånden og ta veien. [Les: Hvordan sjarmere en jente og smigre henne inn i å like deg]

# 7 Vis interesse. Dette er en av de viktigste delene av flørting, men en som de fleste gutta får feil. Det handler ikke bare om å lytte til henne, du må forbli. Opprettholde øyekontakt og ikke avbryt. Unngå å se bort fra TV, telefon eller andre. Hold fokus på henne, og hun vil være fokusert på deg.

# 8 Forslag til vitser. Humor gjør at du kan være mer modig eller fremover enn du ellers kunne. Litt suggestive vitser er gode så lenge de ikke er skumle. Det vil avhenge av din kultur om hvor langt du kan ta det, men det skal være ganske mildt uansett hva. [Les: Hvordan lage en jente smiler, ler og liker deg umiddelbart]

# 9 Sett opp oppfølgingen. Du vet vanligvis ikke når en av dere plutselig må gå. Det er ikke noe verre enn å koble til noen, da drar vennene hennes bort, og du har ikke en åpning for å spørre henne eller for et telefonnummer. Finn noe du har til felles tidlig, og du vil være klar til å bruke den senere.

Det er noen enkle måter å gjøre dette på. Du kan invitere henne til et arrangement som dere begge er interessert i som en konsert. Du kan hente en felles interesse som en bok du både likte og spørre om hun vil snakke mer om det en gang.Eller hvis du snakket om et kjøkken, begge liker deg, fortell henne at du vet en flott restaurant for det og spør om hun vil gjerne gå med deg.

# 10 Fortsett å smile. Smilet før du nærmer deg er viktig, men enda mer er å holde smilende når du snakker. Ingenting dreper en flørtende samtale raskere enn å se seriøst eller kjedelig ut. Hold deg forlovet, hold det lys og smil. [Les: Hvordan få en jente til å legge merke til deg og liker deg selv før du snakker med henne]

# 11 Ta ledelsen ved å lage planer. Når du prøver å planlegge en dato, vær ikke våken eller be henne om å bestemme hvor du skal dra. De fleste kvinner liker en mann som er avgjørende for ting som dette. Du bør alltid ha noen barer eller restauranter, eller andre date ideer opp i ermet og klar til bruk.

Å plukke noe som er annerledes enn hvor de fleste andre gutta ville ta henne, er alltid et godt trekk. Men det viktigste er å foreslå et bestemt sted. Spør om hun ønsker å gå for meksikansk mat en gang er mindre effektiv enn å invitere henne til det store taco-stedet du vet.

# 12 Vær trygg og resten vil følge. Dette kan være den viktigste delen av flørting, men det er lettere sagt enn gjort. Ikke alle bærer selv seg selv med selvtillit, og det kan være bra så lenge du ikke er negativ eller pessimistisk. Den største feilen gutta gjør er forvirrende cockiness for selvtillit. Å være kåt er ikke en god kvalitet og vil slå flere kvinner bort enn det vil imponere.

Bare gjør det!

Flørting er egentlig ikke så vanskelig. Når du overvinne frykten for avvisning, er du mest av veien der. Vær høflig, vær respektfull, og det vil alle falle på plass. Og viktigst, ha det gøy. Hvis du liker deg selv under samtalen, så vil hun også.

[Les: 15 trekk kvinner ser etter i en mann å bli vanskelig for ham]

Bare hold disse 12 flørtende tipsene i bakhodet, og begynn å snakke, og enda viktigere, å lytte. Du finner at kvinner er mottakelige. Best av alt, vil du se at når din selvtillit bygger, blir det bare enklere!

Anbefalt: