12 Essential Manly Drinks og typer menn som drikker dem

Innholdsfortegnelse:

12 Essential Manly Drinks og typer menn som drikker dem
12 Essential Manly Drinks og typer menn som drikker dem

Video: 12 Essential Manly Drinks og typer menn som drikker dem

Video: 12 Essential Manly Drinks og typer menn som drikker dem
Video: Top 10 Drinks You Should NEVER Have Again! 2023, November
Anonim

Det er noen ting som ingen kortbærende mann burde bestille fra bartenderen. Ekte menn bestiller de manlige drikkene i den hemmelige menyen.

Men hva er det som gjør manlige drikker? Er det det opprørende navnet? Mangelen på pretensiøs smak? Eller er det i drikkens rike evne til å slå drikkeren til en krypende, usammenhengende haug etter første skudd? De fleste ville være enige om sistnevnte, men hver mann har rett til sitt eget gift.

De 12 mest manlige drikker hver mann trenger å huske

Mens noen foretrekker den raske punchen av unadulterated alkohol, får andre litt fancy og vil ha en liten, manlig garnering til deres drikke. Her er en liste over manlige drinker til forskjellige typer menn.

Strålende drinker for stilige menn

Bestilling av disse drinker utstråler klasse og smak. Dette er typer manlige drikker for menn som vet hva de vil. Best imbibed mens du har på seg en drakt og røyker en sigar.

# 1 Whisky. Whisky er den endelige mannlige drikken. Enten servert pent eller på steinene, er dette flytende gullet så menneskelig at de gjør menns parfyme som lukter som det. En berømt type whisky er Scotch, laget av malt malt. Mens over dammen, er de amerikanske laget av ulike kombinasjoner av andre korn, inkludert mais.

Det finnes andre drinker der ute som bruker whisky som en cocktailbase. Reelle menn vet hvordan de skal sette pris på det som det er. [Les: Alkoholens effekter på sexlivet ditt og libido]

# 2 Martini. I sin reneste form er en martini en kald blanding av gin og vermouth garnert med enten oliven eller en sitron twist. En komplisert drink, en martini har forskjellige former. Å spørre bartenderen for "tørr" martini gir deg en versjon uten vermouth.

Bestilling vodka martini får deg en blanding med vodka i stedet for gin. Å si bartenderen "rett opp" ville utelate isen. Og selvfølgelig er vi alle kjent med "rystet, ikke rørt." [Les: Hva din favorittdrink sier om deg]

# 3 gammeldags. En dapper drink for den som Don Draper fra Mad Men, Old Fashioned består av to unser Bourbon eller Rye whisky helles sakte over et glass med en sukkerbit og sprutet med litt vann og bitter. Deretter garnert med noen isterninger og et stykke appelsin. Drikke kan høres fint ut, men det er sikkert en pakke.

# 4 Classic Manhattan. Denne drinken var ganske populær under forbudtiden og er også kjent for å være Frank Sinatras favoritt. Hver bar har sin egen versjon av Manhattan, men det inneholder i hovedsak to gram Rye whisky og en halv ounce vermouth med en dash bitter og valgfri kirsebær.

Si hva du vil ha på hvor unmanly garneringen er, men denne drinken kan få deg i trøbbel hvis du ikke er for forsiktig. [Les: Hva skal du snakke om når du er full på en date]

# 5 Rusty Nail.Rusty Nail er en av de drikkene som passerer seg selv som en cocktail, men smaker mer som en nistekamp etter den første nippen. For dette tar du en og en halv unse skotsk whisky og fortynner den med tre fjerdedeler av Drambuie. Tørk deretter av med litt is og en sitronskall.

Blandingen kan høres fint ut, men legenden har det at drikken har fått navnet sitt fra tradisjonen til noen bølle skottmenn, som rører denne sammenblandingen med en rusten negl. Hvis det ikke er menneskelig for deg så vet vi ikke hva som er.

No-nonsense drinker for den kvintessige mannen

For rasen menn som abhors fancy cocktailer servert i fancy krystallvarer. Den kvintessige mannens drikk er alt med etanol i den. Han vil ikke ha noe imot om han drikker det fra en opptørket blikkskinne eller fra hans fiender

# 6 øl. Den eldste og mest livlige drikke av alle og nytes av alle sosiale klasser. Øl er grusomt referert til som et "flytende måltid" av sine mest hengivne drikkere. Den inneholder både alkohol og en god mengde karbohydrater. Ingen rødblodig mann burde aldri frykte å chug. [Les: 12 raske måter å gå fra sløste til å varsle]

# 7 Gin og Tonic. En klassisk drink som krever 1: 1 forholdet mellom gin og tonic vann ferdig med en kalkskive. Denne drinken ble opprinnelig innført av britiske soldater i India som en måte å maskere den bitte smaken av kinin i tonisk vann de drukket for å forhindre malaria. Høres unmanly, men vi tror de bare ville ha en unnskyldning for å bli full, mens de tok medisinen.

# 8 Rom og cola. Så enkelt som navnet antyder, krever denne samlingen en kombinasjon av cola og infamously høyt bevisst karibisk rom. Denne drikken serveres ofte over is og toppet med et stykke kalk for å gi en sur aksent til den mørke, bittere og skarpe blandingen som virvler under. En mannlig drink som er sikker på å gi deg en barytonstemme hvis du er nøktern nok til å snakke etter det første glasset.

# 9 Mojito. Denne drikken får sin manlighet fra å være favorittdrinken til Pulitzer-vinnende forfatter Ernest Hemingway. Den Mojito kaller for to deler krydret rom, en del brus, sammen med en garnering av mynteblader, litt limejuice og knust is. Vi tror sikkert at drikken påvirket ham for å si det berømte sitatet "skrive full, rediger edru." [Les: De fem største faktorene som øker en manns seksuelle markedsverdi]

Crazy drinker for de galeste mennene

Dette er drikker født i desperate tider og oftere en helserisiko enn en behagelig slurk. Å ta et skudd er som å spille et spill med russisk roulette med leveren. Bare de manligste kommer gjennom et glass og står fortsatt på føttene.

# 10 Naga Chili Vodka. Hvis vodka i seg selv ikke er mannlig nok, hvorfor ikke legge til en annen dash av manliness ved å plukke Naga chili peppers i den? Bare så du vet, Naga peppers rangerer opp på 250.000 enheter på Scoville-varmen. Dette betyr at hver flaske trenger en FDA-advarselsklistre som leser "drikke på egen risiko".

# 11 Moonshine. Moonshine er rett og slett whisky som utelater fatning og helsestandarder involvert i normal whiskyproduksjon. Det ble gjort populært av bootleggers i løpet av forbudtiden ved hjelp av hjemmelagde stillbilder bygget fra bilstrålere. De ble brukt til å destillere alkohol fra kornmose.

Den resulterende drikke kan være klar eller overskyet med forventet høyt alkoholinnhold og noen additiv biprodukter som noen ganger dreper drinker. Det er fortsatt noen håndverksdestillere som produserer denne alkoholholdige drikke som følger sikkerhetsstandarder. Men bare en sann mann drikker noe ellers brukt som en firebomb. [Les: Hvordan frigjøre din indre alfamann]

# 12 Everclear. Hvis moonshine ikke er nok til å skremme deg, prøv Everclear med sitt 190 alkoholinnhold. Hva betyr 190 bevis? Det betyr at når du åpner flasken, kan du ikke (1) legge øyet nær munnen av flasken, med mindre du vil gå blind, og (2) du kan ikke tenne en sigarett noen minutter etter at du har åpnet en flaske.

Alvorlig sier etiketten på denne drinken "ikke konsumere på egenhånd." Så, hvis du vil bevise noe, fortynn dette først med en liter vann før du spiser eller ellers blir du som Jesus dør i tre dager før våkne opp med en dårlig bakrus.

[Les: Girly drikker i stor grad! 24 girly drinker som hjelper deg med å bestille den rette for en jente]

Når det gjelder alkohol, ville ekte menn heller ta et skudd i stedet for å argumentere for at de er manlige drikker eller ikke. Tross alt, ekte menn drikker hva de vil!

Anbefalt:

Ny