Hver jentes svakhet: Det hun virkelig ønsker og hvordan blir det

Innholdsfortegnelse:

Hver jentes svakhet: Det hun virkelig ønsker og hvordan blir det
Hver jentes svakhet: Det hun virkelig ønsker og hvordan blir det

Video: Hver jentes svakhet: Det hun virkelig ønsker og hvordan blir det

Video: Hver jentes svakhet: Det hun virkelig ønsker og hvordan blir det
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2023, Desember
Anonim

Når det gjelder hver jentes svakhet, er det noen som skiller seg ut enn resten. Her er hva de er og hvordan du kan være det hun ønsker.

La oss bare starte med å påpeke at alle jentene er forskjellige. Ikke alle kvinner vil ha det samme i en mann. Imidlertid er det definitivt noen få ting som topplisten over hver jentes svakhet. Hvis gutta gjør ting på den riktige måten, er det nesten uimotståelig for en jente.

Mye som tiltrekker kvinner til bestemte menn har mer å gjøre med deres oppførsel enn en viss funksjon. Betydningen, hver jentes svakhet er sentralisert mer rundt visse ting folk gjør, mot hva de ser ut.

Hvorfor du bør sikte på å ha den følelsesmessige forbindelsen

Denne attraksjonen til andres oppførsel er faktisk en følelsesmessig tiltrekning. Jo, kvinner kan ha svakheter for et bestemt hår eller øyenfarge, men det endres fra person til person. Den virkelige tingen du vil ha i et forhold er å ha den følelsesmessige forbindelsen.

Den følelsesmessige attraksjonen du har med noen er så mye sterkere enn bare en fysisk. Det vil vare lenger, og det er det som gjør at noen kommer tilbake for mer. Et pent ansikt varer bare så lenge. Folk - spesielt kvinner - krever den følelsesmessige attraksjonen, og det er hver jentes svakhet når de faktisk får det. [Les: Bygg en følelsesmessig forbindelse med disse 8 trinnene]

Hvordan bli hver jentes svakhet

Hvis du virkelig ønsker å tiltrekke seg en jente, må du bli hennes svakhet. Hvis hun ikke kan hjelpe, men bli tiltrukket av deg, vil det bare hjelpe din innsats for å vinne hjertet hennes. Men først må du forstå hva hver jentes svakhet virkelig er. Her er hva hver jente ikke kan hjelpe, men faller for.

# 1 Ekte vennlighet. Du kan ikke falle dette. Jente er definitivt trukket til de som er hyggelige. Og det betyr at du må gjøre den ekte. Når du er snill mot andre - uansett hvordan de behandler deg - det viser en jente hva du vil være som henne. Det er en stor svakhet av jenter overalt. [Les: 15 tips for å være snill naturlig]

# 2 Generøsitet. Dette er ikke bare generøsitet med pengene dine eller med gaver, heller. Dette handler om å være sjenerøs som helhet.

Du gir villig opp din tid, oppmerksomhet og kjærlighet til de du er i nærheten av. Denne generøsiteten er noe mange kvinner søker og til og med trenger i et sunt forhold.

# 3 Støttende oppførsel. Hver jentes svakhet har en støttende partner. Når de blir cheered av noen, blir de automatisk mer tiltrukket av den personen. Det er bare noe om å ha noen tro på deg som gjør at du føler deg virkelig knyttet til dem. [Les: 15 tegn på at partneren din er virkelig støttende til dine mål]

# 4 Enthusiasme for hennes prestasjoner. I tillegg til å være støttende, elsker jenter noen som kan være begeistret og glad når det gjelder deres prestasjoner. Når de får en kampanje eller til og med fullfører et stort prosjekt, har noen det å være begeistret for deres suksess, er noe alle jenter ønsker.

# 5 Interesse i hennes lidenskaper. Dette betyr ikke at alle jentas svakhet er når en fyr forvandler alle sine hobbyer for å matche henne. Dette er når noen blir interessert i tingene hun er mest lidenskapelig om. Når noen ser hennes lidenskap for disse tingene og ønsker å lære mer om dem, smelter det henne.

Hvordan bli hver jentes svakhet og vinn hjertet hennes

Det kan virke som om det er enkle ting å være, men de er mye vanskeligere enn du kan tenke deg. Jo, du kan hoppe inn i ting ved å tro at du kan gjøre disse tingene, men du finner raskt at du er i over hodet ditt. Derfor er vi her for å hjelpe. Slik kan du bli jentens svakhet. [Les: Hvordan vinne en jentes hjerte og imponere henne uten problemer]

# 1 Vær oppmerksom. Dette er noe som ikke synes vanskelig å gjøre, men av en eller annen grunn kan menn overalt bare ikke gjøre det. Vær oppmerksom på henne! Dette betyr ikke at du må legge merke til hver eneste liten ting, og det betyr heller ikke at du bare stirrer på henne og legger merke til de fysiske tingene.

Vær oppmerksom på hvordan hun føler og virker i visse situasjoner. Vær tilstede når hun snakker til deg om noe hun er interessert i. Dette kan hjelpe deg med å legge merke til de små tingene som kan bety mye for henne.

# 2 Lytt til hennes bekymringer og usikkerhet. Dette er vanligvis en gang mange gutter vil i utgangspunktet slå av deres lytting og nikk sammen med en jentes rambling. Det er fryktelig å gjøre og definitivt ikke det hun vil. Du må lytte til henne. Ikke bare er disse tingene gir deg mye trengte opplysninger i livet hennes, du kan også bruke det du lærer å få henne til å falle for deg vanskeligere.

Hvis hun føler seg om seg selv, kan du si og gjøre ting for å løfte hennes ånder. De små tingene du gjør, vil være hennes svakhet, og du vil definitivt vinne hjertet hennes. [Les: 10 måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 3 Støt henne uansett hva. Hun kan være litt for ambisiøs og sette mål du ikke tror hun er i stand til å nå. Hvis det er tilfelle, hold kjeften stengt. Du må støtte hva det er hun gjør. Det spiller ingen rolle om du ikke forstår det, du må fortsatt støtte henne.Så lenge hennes bestrebelser ikke skader henne eller noen andre, bør du være hennes personlige cheerleader.

# 4 Still spørsmål ofte. Du kan ikke se hvorfor dette er nyttig først, men gjør det uansett. Når du stiller spørsmål om dagen eller prosjektene hennes, lærer du mye. Ikke bare det, men jenter er ikke så store til å tilstå når noe er galt.

På denne måten kan du få det ut av henne slik at du kan få henne til å føle seg bedre. Den godheten vil fungere underverk for å vinne hjertet hennes. [Les: 20 dype spørsmål for å spørre en jente for å avsløre sitt sanne selv]

# 5 Vær snill mot andre - ikke bare henne. Å være hyggelig og veldig snill mot henne, vil bare få deg så langt. Hvis hun ser deg uhøflig og motbydelig mot andre, vil den legge en dårlig smak i munnen om deg. Så vær snill mot alle. Uansett hvordan de behandler deg, å være snill er den riktige tingen å gjøre, og hun vil elske den modenheten.

# 6 Vær sjenerøs med din kjærlighet og oppmerksomhet. Og til og med din tid. Det er ikke så mye om shelling ut en pen penny bare for å kjøpe henne en gave. Å være sjenerøs handler også om å dusje henne med kjærlighet, oppmerksomhet og kjærlighet. Vær sjenerøs med disse tingene, og du vil definitivt bli hennes svakhet. [Les: 20 små måter å gjøre jenta din glad]

# 7 Feire sine seire - uansett hvor liten. Det spiller ingen rolle om hun bare fikk en ny jobb, eller hvis hun vellykket fikk flekken ut av teppet, feirer de seier. Å ha deg i hennes hjørne vil vise henne hvor heldig hun ville være å ha deg. Så gjør en stor del av disse seirene. Vis henne at du vil være der for å feire alt hun gjør.

# 8 Bli interessert i hobbyer og fritidsaktiviteter. Du trenger ikke å vedta dem på noen måte. Bare vis henne at du er interessert i det hun gjør. Still spørsmål om hennes hobbyer.

Finn ut hvorfor hun er så investert i visse ting, og du vil lære mye mer om henne. Hun vil også elske at du finner viktighet i ting som gjør henne lykkelig. [Les: 15 søte bevegelser for å vise kjærligheten]

# 9 Vis henne din myke side. Vi vet alle at du har en. Fungerer som en tøff macho mann vil ikke få deg hvor som helst. Hver jentes svakhet er en fyr som kan være omsorgsfull og søt. Så vis henne de tingene, og hun vil bli vanskelig for deg.

# 10 Setter pris på henne. Dette er en stor en. Du kan sette pris på henne ved å fortelle henne at du gjør eller ved å gjøre ting som viser henne hvor mye du setter pris på de tingene hun gjør. Det er noe veldig enkelt at mange glemmer er hver jentes svakhet.

[Les: 15 ting alle kvinner ser etter i en mann før de faller for ham]

Å bli hver jentes svakhet er ikke noe som kommer lett. Men hvis du mestrer det, vil du få jenter til å krype etter deg hver dag.

Anbefalt: