Fellas, dette er hvorfor du har aldri hatt en kjæreste

Innholdsfortegnelse:

Fellas, dette er hvorfor du har aldri hatt en kjæreste
Fellas, dette er hvorfor du har aldri hatt en kjæreste

Video: Fellas, dette er hvorfor du har aldri hatt en kjæreste

Video: Fellas, dette er hvorfor du har aldri hatt en kjæreste
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Desember
Anonim

Noen gutter kan bare ikke få en kjæreste for livet til dem. Hvis du ser bra ut, men kan ikke hakke en gal, kan du lide av disse 11 fatale feilene.

Det er massevis av gutter der ute som aldri har hatt en kjæreste. De går rundt med alle vennene sine som ser ut til å sjekke inn med vennene sine dame, og blir igjen til å stille spørsmål til hvorfor det ikke er dem.

Noen kan fungere som de ikke bryr seg om, eller vil ikke engang ha en kjæreste. Men sannheten er at mange gutter som ikke har vært heldige nok til å score en fantastisk gal, tror at det er noe galt med dem. De sitter der og lurer på hva de gjør feil.

Gjør du noe galt?

Nylig våknet jeg opp til noen tilfeldige fyr som sov på sofaen min. Ingen bekymringer! Det var bare min kameratkameras venn, som trengte et sted å krasje etter en natt ute. Men siden jeg var oppe tidlig og tilberede frokost, vek han seg selv, og vi ble kjent veldig fort.

Nå, til tross for at jeg aldri hadde møtt denne fyren før, var en av de første biter av informasjon han viste seg for meg at han aldri hadde en kjæreste. Bare kunne ikke finne den. Og det fikk meg til å tenke: Hvorfor er det at noen gutter som synes å være helt fine, attraktive og vellykkede aldri har hatt en kjæreste?

Å være godt over passende datingalder, var han definitivt en av de mange mennene som spurte grunnene til hvorfor. Han spurte meg selv hva jeg tenkte på det. Jeg kjente ham ikke godt nok til å fortelle ham hvorfor. Men basert på mitt første inntrykk, mistenkte jeg noen grunner. [Les: De 10 største dating turn offs for kvinner]

Hvorfor har du aldri hatt en kjæreste

Selv om jeg ikke kan finne ut nøyaktig grunnen til at du aldri har hatt en kjæreste, kan jeg helt sikkert komme med noen grunner til hvorfor noe er av. Kommer fra en jente, her er de faktorene som kan hemme kjærlighetsfangstene dine.

# 1 Du snakker om hvordan du aldri har hatt en kjæreste. Beklager, fyr fra sofaen min! Men hvis du forteller meg at du aldri har hatt en kjæreste, begynner jeg umiddelbart å finne ut hva som er galt med deg. Det er ufrivillig. Den andre jeg hører det, begynner mitt sinn å snurre, og det er en avslag.

Det er helt greit å aldri hatt en kjæreste. Bare ikke gå rundt og fortelle søte jenter dette, med mindre du forsøker å forsøke å unngå sin interesse. En kvinnes fantasi er din verste fiende.

# 2 Ingen tillit. Tillit er enorm når det gjelder kvinner som finner noen attraktive. Og ved å fortelle meg at du aldri har hatt en kjæreste, og bare "kan ikke finne ut hvorfor" Jeg kan fortell at du allerede har mistet tilliten til din evne til å få en, og det Er ikke bare attraktivt. Du trenger tillit til selv å spørre en jente ut i utgangspunktet. Så plukk opp motet og prøv! Igjen og igjen, om nødvendig. [Les: 9 subtile forskjeller mellom en trygg og arrogant mann]

# 3 Du gir bort for mye informasjon. Kjære fyr på sofaen, jeg trengte ikke å vite din livshistorie den første dagen jeg møtte deg, og spesielt ikke klokka 7:30 om morgenen, før jeg selv hadde min morgente. Kvinner som mysterium! Ved å avsløre hele barndommen og livsproblemer med en gang, tar du bort spenningen for å bli kjent med deg.

# 4 Du gir ikke nok informasjon. På den annen side kan du ikke gi bort nok informasjon. Jo, jeg kjenner navnet på ditt første kjæledyr, og at hun ble spilt over av naboen, som da løy om det, men jeg vet ikke dine mål. Jeg vet ikke hva dine hobbyer er.

Dette er virkelig viktige faktorer som kvinner vil vite før du gjør kjæresten din. Her finner du likheter mellom dere to. Den andre tilfeldige informasjonen kan vente til du har fått henne. [Les: 18 dårlige måter å få en jente forelsket i deg selv før du spør henne ut]

# 5 Du har ingen anelse om hva kvinner liker. Kanskje du bare er helt clueless. Dette er en veldig reell mulighet. Du kan bare ikke ane hva kvinner liker, og det hindrer deg i å få en. Å vite hva kvinner liker kan hjelpe deg med å ta en gal og holde henne! Les om kvinner, eller lytt virkelig når dine kvinnelige venner snakker. Lære!

# 6 Du gjør ikke deg selv kjæreste materiale. Hei vennsone! Du kan like godt være konge der. Kvinner ser kanskje ikke deg som en kjæreste fordi du ikke gjør deg til å virke som en. Å la en jente parabolen om hennes siste crush og deretter gi henne råd er ikke veien å gå.

Hvis hun begynner å klage eller snakke om en annen fyr, svarer han ikke. Eller enda bedre, fortell henne at han er en idiot, og du vil aldri behandle en jente på den måten. Dette gjør at hun begynner å tegne deg med en kjæreste, og hvordan du vil opptre som en kjæreste. En kvinnes fantasi kan også være din beste venn. [Les: Hvordan unngå en vennes vennesone og få henne til å ønske deg i stedet]

# 7 Du er altfor kresen. Et problem du måtte ha, er å være altfor kresen når det gjelder jentene du vil date. Du kan ha dine standarder satt altfor høyt, og det er derfor du ikke kan finne den. Hvis du tenker på at det er noen der ute som er 100% alt du vil ha, så bør du bare gi opp.

Det er ikke ekte.Det er så mange fantastiske kvinner der ute som du er blind for, bare fordi hun kanskje liker havremel og du tror det ser ut som oppkast. Kom igjen. Utvid dine horisonter, fyr.

# 8 Du donâ € ™ t date. Hvordan kan du få en kjæreste hvis du ikke tar en jente ut på en date? Hvis du tror teksting og Facebooking er en kvinne alt du trenger å gjøre for å gjøre deg tilgjengelig, er det åpenbart hvorfor du ikke har en kjæreste.

Dating er en viktig del av å starte et forhold. Det er hvor spenningen er. Det er hvor kjemi begynner. Du må gå på * faktisk, ikke cyber * datoer med kvinner.

# 9 Du er clueless når det gjelder flørting. Flørting er en rask måte å få en jente på, du er interessert i henne. Hvis du ikke kan flørt, hvordan kommer hun til å vite at du er interessert? Det er også en veldig morsom måte å bygge kjemi på med noen. Øvelsen gjør det perfekt, så praktiser flørting! [Les: 12 viktige flørtende tips hver mann trenger å vite]

# 10 Du kan ikke lese tegn. Kanskje du bare ikke aner når en kvinne er interessert i deg, og det hemmer din evne til å spørre henne og potensielt gjøre henne til din dame. Latter mye rundt deg er definitivt et tegn hun er interessert i. Du kan også spørre noen nære jentevenner hvordan du kan fortelle om hun har interesse for deg. [Les: 12 tegn hun virkelig liker deg og vil at du skal spørre henne]

# 11 Du skylder kvinner. "De er alle bare gale." Ahem! Unnskyld meg? Nei! Kvinner er ikke problemet - spesielt hvis du er den som ikke har hatt en kjæreste, men de har hatt kjærester før. Hvis du begynner å skylde på kvinner for din manglende evne til å plukke opp en jente, vil du stadig holde vred mot dem.

Dette vil overføre fra kvinne til kvinne, og du vil ubevisst være ute av spillet før den selv starter. Du vil umiddelbart ha en tankegang som sier at hun ikke vil presentere deg, og det vil forandre din personlighet og måten du behandler henne på. Slutt med det!

[Les: 10 klare tegn du må ta av når du er på jakt etter en jente]

Fellas der ute som ikke har vært i stand til å hente en kjæreste, selv om du tror du er en fangst, her er noen grunner til at det kan være. Ta en side fra denne boken, kom deg ut og prøv igjen!

Anbefalt: