Første dato flyttes som garanterer en annen dato

Innholdsfortegnelse:

Første dato flyttes som garanterer en annen dato
Første dato flyttes som garanterer en annen dato

Video: Første dato flyttes som garanterer en annen dato

Video: Første dato flyttes som garanterer en annen dato
Video: Уже не вымерший 2023, Desember
Anonim

Vanlige råd er å aldri sette baren for høy på en første date. Men hvis du virkelig vil score en ny dato, så er det hva du bør gjøre.

Din første date med en jente kan ganske mye hekle deg på de viktige tingene du trenger å vite om en person. Bortsett fra det, fungerer den også som en toveis audition for en potensiell livspartner. Det er derfor du trenger å være på sitt beste, eller så mye som du kan være på en konsistent basis.

Denne datoen definerer dynamikken i forholdet ditt fra det punktet fremover. Det du presenterer er hva datoen forventer til et punkt der du bestemmer deg for å avslutte forholdet. Dette er et problem, fordi innstillingen av høye forventninger kan være skadelig for et langvarig forhold.

Hvordan ha den første av mange vellykkede datoer

Skal ut for en første date kan være en forferdelig opplevelse, men det er tider når det er verdt det. Du kan bare være wooing kvinnen i drømmene dine eller forsegle avtalen på et meget lovende forhold. Hvis det er litt for stressende på bankkontoen din, er det andre måter å imponere på datoen din på et budsjett.

Hovedpunktet er at din første dato skal være minneverdig. Det må gjøre et varig inntrykk, uansett hvilken type dato det er. Nøkkelen til dette er originalitet, oppriktighet og mye tillit. Så hva kan du gjøre for å forberede en episk første date?

Finn ut hva du kan

Forutsatt at jenta du liker allerede var enige om å gå ut med deg, er det neste skritt å ta, å prep for datoen. Hvis du er en travel person, ikke gå ut av veien for å sette opp noe som tar for mye tid og krefter.

Hvis du vil spare deg selv for å måtte gjette hvilken type dato som er enkelt å sette opp â € "men vil fortsatt imponere piken du liker â €" utforsker du. Når du vet hva du har å gjøre med, vil det være lettere å planlegge datoen din.

Det er enkelt å finne noen Facebook eller Instagram-profiler i disse dager. Hvis du ser et gjentakende tema i sine profiler som musikk, kunst, internasjonal mat eller hva det er, er de lidenskapelige, planlegg datoen din rundt den.

Dette er det første skrittet for å forsegle avtalen. Datoen din vil sette pris på din tankevekkende eller "rent sammenfallende" tema for din dato. Du må vite hva som gjør at en person føler seg varm og lun på innsiden, slik at du kan utnytte den til et velmenende formål.

Vær original

Cookie-cutter datoer er bare effektive, hvis du kan bære en samtale godt og ha et arsenal av vittige quips å fylle de vanskelige stillhetene. Noen mennesker er komfortable og trygge nok til å trekke dette av, men de av dere som ikke har den typen personlighet, må gjøre noe med noe litt over toppen.

Først dateres ideer til å banke på hennes ordspråklige sokker

Det kan være vanskelig å ordne noe ut av det blå, spesielt når du ikke vet hvor du skal begynne. Du kan ikke komme opp med en fantastisk og unik ide ut av tynn luft, ikke sant? Noen ganger kan du, men for de av dere som trenger litt hjelp, har vi samlet en liste over forslag som vil fungere for deg:

# 1 Indie musikkopptredener. Du må velge en artist som hun liker, eller noen du kjenner er virkelig, veldig bra. Velg et band som har en pseudo-pop-stemning. Nesten alle liker et band som en dag kan ha en topp-topp.

Hvorfor det er en god ide: Det er bare noe om dimlys, god musikk og nærhet til en person til en annen. Hele følelsen av opplevelsen er som en liten gnist som bygger opp til en klimakseksplosjon på slutten av natten. Pluss, å gå til et mindre populært bandas show er mye mer billig enn å splurging på billetter til en stor konsert. [Les: 7 måter å lage dating en musikk elsker mer moro]

# 2 Romantiske restauranter i nærheten av vannkroker. Siden frou-frou-restaurantene blir overplayet, kan du velge et koselig og rolig kafé i nærheten av en elv, en innsjø eller havet. Date Hack: Sett datoen på fullmåne, og når været er behagelig.

Hvorfor det er en god ide: Atmosfæren på steder som disse vil kompensere for mangel på showboating. Det gir deg også muligheten til å be om en tur nedover vannet, noe som er en av de mest romantiske aktivitetene som nesten alle jenter ønsker. [Les: 13 romantisk middag dater ideer for to]

# 3 Pump opp adrenalin. Forskere foreslår å ta en dato til en fornøyelsespark for å simulere en følelse av eufori i hverandres nærvær. Det shtick har ganske mye dratt ut i 90-tallet, så hvorfor ikke velge noe i tråd med paintball, laser tag, surfing eller go-kart racing?

Hvorfor det er en god ide: Vitenskapen sier at par er mer sannsynlig å utvikle en attraksjon for hverandre når deres første date pumper opp adrenalin. Det er også mye morsommere enn en tur i parken. [Les: 10 morsomme og romantiske sommerdagsidéer]

# 4 Legg litt kultur og sosialisering i blandingen. Kunstgallerier er ikke gøy når ingen av dere er interessert. Likevel er det andre måter du kan smitte på en liten kultur i datoen. Registrer deg for en abstrakt kunstklasse eller bli med i et fargespørsmål.

Hvorfor det er en god ide: Abstrakt kunst er subjektiv, så ingen av dere vil føle seg skremt av din mangel på kunstferdigheter. The Color Run er et løp som ikke har noen vinnere eller premier.Hovedattraksjonen er at du og de andre deltakerne er dusjet med farget maisstivelse til du når slutten, hvor et stort parti venter! Det er i utgangspunktet en kunstinstallasjon og adrenalinpumpe dato, alle rullet inn i en.

# 5 Lag din egen mat. Eller til slutt registrere deg for en matlagingskurs som lar deg spise det endelige produktet. Det er best å velge en klasse som er utenom vanlige, som de som lærer deg hvordan du lager sushi, søte desserter eller noe som er enkelt. Unngå baking og fransk matlaging. Det er bare en oppskrift på skuffelse.

Hvorfor det er en god ide: Det er originalt. Det er søtt. Læringsdelen lar deg også binde seg til hverandre. Den enkle delen gjør at du kan spise god mat uten å risikere å gjøre et mislykket forsøk. De fleste byer tilbyr dato natt matlaging klasser, så du har massevis av alternativer i tilfelle du velger denne typen dato.

# 6 Scavenger jakt! Hvis du har tid, kan du sette opp en liten scavenger jakt som vil lede deg til ulike dato steder. Du kan starte med middag, deretter dessert og et alternativ mellom drikke og kaffe. Du kan også legge til små omveier, som steder hvor du kan kjøpe blomster og høre på musikk.

Du kan til og med justere stasjonene i henhold til deg og dine datters preferanser. Bare vær sikker på at ledetråder er åpenbare, og stedene er innen gangavstand eller pendlingsavstand.

Hvorfor det er en god ide: Mystiet om å ikke vite hvor neste plassering er, kan legge til spenningen. Det er trygt å anta at du ikke driver jakten midt i skogen, så din partner vil være alt for den. Selv om du gjør et sprø sett med ledetråder, kan du alltid le av det mens du forklarer hvordan du sølte opp.

Ting å huske om den første datoen

Selv om du trekker ut disse datoene helt, må du fortsatt jobbe med spillet ditt. Du kan ikke bare regne med at partneren din blir forvirret av logistikken din, og bare faller inn i armene dine i ekstase. Du må legge så mye innsats i å koble til din dato som du gjorde med forberedelsene dine. Dette er hvordan:

# 1 Se presentabel. Jeg kan ikke stresse dette nok. Dusj, barbere * eller brudgom ansiktsfuzzen * og bruk noe rent. Gjenta hver dag for resten av livet ditt.

# 2 Smil. Du overvunnet hindringen av å faktisk spørre datoen din ut. Det betyr at du har nok tillit til deg til å smile og le med datoen din så mye som mulig. Denne lille tingen er hva som gjør eller ødelegger rapporten.

# 3 Kommuniser. Lær så mye du kan om hverandre. Still spørsmål om åpne spørsmål. Fortell henne hva hun tenker på. Bare snakk og alt vil flyte derfra.

# 4 Gjør henne le. Hvis du ikke har en effektiv vits i lommen, fortell henne en morsom historie i stedet. [Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

# 5 Si noe personlig om deg selv. Det trenger ikke å være en hel liste over selvbiografiske godbidder. Du kan fortelle henne om ditt forhold til familien din eller en liten bakgrunn på hvordan du kom til dette punktet i livet ditt. Det behøver ikke å være noe livsforandrende. Det må bare være meningsfylt.

[Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

Når du planlegger en første date, husk alltid at målet ditt er å skape et varig og godt inntrykk. Det behøver ikke å overgå hendelsene på den første datoen, men du må være konsekvent i din hengivenhet og takknemlighet. Når din dato er trykt i partnerens sinn, vil hun være mer sannsynlig å godta den neste.

Anbefalt: