35 Flørtende ting å si til en jente å vite om hun liker deg tilbake

Innholdsfortegnelse:

35 Flørtende ting å si til en jente å vite om hun liker deg tilbake
35 Flørtende ting å si til en jente å vite om hun liker deg tilbake

Video: 35 Flørtende ting å si til en jente å vite om hun liker deg tilbake

Video: 35 Flørtende ting å si til en jente å vite om hun liker deg tilbake
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Hvis du ikke er sikker på at objektet til ditt ønske returnerer følelsene, prøv disse flørtende tingene å si til en jente og se hva svaret hennes er å stoppe eller fortsette.

Det er en stor forskjell mellom å være skumle og flørtende. Dessverre kjenner gutta ikke alltid forskjellen, og enten blir det for sterk eller sier ting ut av nervøsitet som kommer over feil måte. Hvis du vil vite noen gode flørtende ting å si til en jente, er det bare ett råd å gi - hold det enkelt, dumt.

Prøv en av disse 35 flørtende tingene å si til en jente for å teste vannet

Flørting er ikke alltid seksuell. Noen ganger innebærer det bare å gi henne et kompliment og få henne til å føle seg bra om seg selv. Det avhenger av hvilken type forhold du allerede har, hva ditt komfortnivå er, og om du er åpen for avvisning. Nøkkelen er å starte liten, og hvis den er godt mottatt, fortsett litt sterkere og se hva som skjer.

# 1 Ble du kledd på meg eller ser du alltid dette bra ut? En kompliment innpakket i et spørsmål er den beste måten å få henne til å tenke på potensialet for deg å bli en "ting." Hold det enkelt og ikke-seksuelt å holde seg borte fra den skumle sonen. [Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne]

# 2 Du har et vakkert smil. En enkel setning er alt du trenger å flørt med en jente. Denne en setningen replays i hodet hennes hele dagen lang.

# 3 Hvordan er en jente som deg, singel? Gi henne beskjed om at du vil kaste henne opp i hjertet hvis hjertet hennes slår for deg. [Les: Søte måter å spørre en jente på og få et "ja"]

# 4 Ser du dette bra om morgenen? Noen ganger vil jeg gjerne finne ut første hånd. Jo, dette er en ganske enkel "Jeg vil sove med deg" kommentar. Men hvis du sier det på den riktige måten, myk og søt, får det henne til å tenke på sex med deg, uten å bli for sterk.

# 5 Hva tenker kjæresten din på om du snakker med meg? Hvis du vil vite om hun er singel eller ser, er dette den perfekte måten å åpne samtalen om hva hennes forholdsstatus er, og la henne få vite at du er interessert.

# 6 Vakker og vittig, du er den totale pakken. Komplimenter er en av de beste måtene å flørt med en jente. Hver jente vil høre at de er vakre, men den ekstra komponenten av vittig, lar henne vite at du liker henne både innvendig og utvendig, noe som er super attraktivt for jenter.

# 7 Hva er planen din i helgen, i tillegg til at du forsøker å vinne deg? Gi henne beskjed om at du vet at hun er en varmvare. Et flørtespørsmål, avhengig av svaret hennes, følger du opp med en setning om hvordan du vil være i løp for å vinne.

# 8 Du må være ganske rask til å løpe ut alle gutta som må jage deg. Igjen, få henne til å føle seg spesiell ved å påpeke at hun er ønskelig, ikke bare for deg, men for alle fyrene hun møter. [Les: 30 subtile, åpenbare og veldig sexy flørtende tips]

# 9 Hvordan får en fyr som meg meg til å få en jente som deg å gå ut med meg? Ikke spør henne direkte, men hun får hinten du vil.

# 10 Hva er ditt tegn, åpent for et forhold eller allerede tatt? En vri på en gammel pickup-linje, slå den opp med å spørre henne om hun allerede er tatt eller vil at du skal ta henne.

# 11 Hva er din favorittmat og hvor skal vi spise den? Morsomt og engasjerende, dette flørtespørsmålet er nært nok til å spørre henne til middag, men vil ikke komme med det samme avslaget hvis hun ikke er i deg.

# 12 Har du noen gang et dårlig hår eller en dårlig noe dag? La henne få vite at du tror hun er perfekt på alle måter og perfekt for deg.

# 13 Jeg kan ikke bestemme hva som er mer moro, hengende med deg på jobb eller tenker på deg etter jobb. Arbeidsforhold blir ganske inntrappet, men hvis du har en kollega som du ikke bare kan tenke på å slutte å tenke på, er dette den perfekte flørtende utsagnet som forhåpentligvis ikke vil lande deg i HR. [Les: 10 måter å holde flørting på jobb morsomt og uskyldig]

# 14 Du bør bruke mindre tid på treningsstudioet og mer tid med meg, du er allerede perfekt. For jenta som tilbringer alle hennes ettermiddager og tidlig morgen i treningsstudioet i stedet for hvor du vil ha henne, vær fyren som forteller henne at hun er perfekt uten alt det harde arbeidet.

# 15 Du liker å spise, jeg liker å spise. La oss prøve det sammen. Ikke helt en date, med mindre hun vil at den skal være.

# 16 Jeg hører at blondiner har mer moro, men de kan ikke være mer moro enn deg! For brunette av drømmene dine, vil jeg gjerne at en fyr skal si det til meg.

# 17 Du får meg til å le, vet du det? Jenter liker å føle at de er mer enn bare noe å se på. Flørt med henne ved å la henne få vite at du liker å tilbringe tid med henne og vil ha mer.

# 18 Smilet ditt er som solskinnet, jeg vil se på det, men det er bare for sterkt å stirre på. En liten oste, men hvis den er den riktige måten, kommer den over super søt. [Les: Hvordan holde en jente interessert - 13 spennende måter å holde henne glad for]

# 19 Hvis jeg hadde en krone for hver gang du lyste dagen, ville jeg ikke måtte jobbe her lenger. En subtil måte å fortelle en kollega at hun gjør livet ditt morsomt og du vil ha mer av det morsomme utenom kontoret

# 20 Jeg er redd hvis jeg venter lenger for å gjøre mitt trekk noen andre vil. Vil du henge ut? Hvis du ventet i vingene for lenge, er det på tide å komme opp med dette flørtespørsmålet.

# 21 Du er så varm, få folk til å varme, står bare ved deg? I nærheten av en pick-up-linje, kan dette flørtespørsmålet få henne til å rødme. Men det er greit, vi liker alle å rødme en gang om gangen.

# 22 Hvis jeg hadde tre ønsker, ville det være å ta deg ut, to ville være å ta deg hjem, tre ville være å aldri la deg gå. Flirty og endearing, dette kan gjøre deg trippel trusselen.

# 23 Er det irriterende å få folk til å stirre på skjønnheten din hele tiden? Hvis du måler motet, er dette spørsmålet om å la henne få vite at du synes hun er vakker. [Les: 100 av de søteste tingene å si og la en jentes hjerte sveve]

# 24 Du vet alltid det riktige å si for å få meg til å le. Hvis du er i vennssonen og vil ta den utenfor, er dette en flott uttalelse for å gi henne beskjed om at du tror at hun er noe spesielt.

# 25 Du vet hva som ville se så fantastisk ut i leiligheten min? Du. Søt og sjarmerende, dette er den perfekte tingen å si til en jente du prøver å lage din.

# 26 Du ser vakker ut i dag, men igjen ser du vakker hver dag. Hvilke kvinner elsker mest er en fyr som ikke er redd for å snakke og si hva han virkelig mener.

# 27 Som en dag vil en fyr fange ditt hjerte, jeg vil sørge for at fyren er meg. Få henne til å tenke på potensialet for et forhold med deg.

# 28 Jeg er aldri lei av å se på deg. Når du fanger blikket hennes, og det føles bare riktig, er dette den beste flørtende tingen å si til en jente.

# 29 Hva ville være din drøm første date, og når skal jeg plukke deg opp for det? Dette er den beste måten å flørt med henne og finne ut to ting. Hva hennes drømmer er, og hvis du kan bli med i dem. [Les: 14 trinn hver Prins Sjarmerende skal følge]

# 30 Vi er allerede venner, så kanskje bør vi prøve fordelene? Litt på den seksuelle siden, men noen ganger må du bare gå for det.

# 31 Hvordan unnslipper en fyr vennsonen med deg? Hvis du føler deg fanget i vennssonen, gi henne beskjed om at det ikke er hvor du vil være ved å spørre henne om at det er tomt hvordan du kan bryte ut. [Les: 13 stygg måter å komme seg ut av vennssonen på kort tid]

# 32 Ditt smil er som solskinn, det er utrolig lyst og får meg til å føle seg varm. Bare en søt liten setning for å få henne til å smile litt mer.

# 33 Hva ville du si hvis noen som meg skulle spørre noen som deg? Et flørtespørsmål som forteller deg umiddelbart hvis du skal spørre henne eller spille det kult.

# 34 Du er vakker når du ler, og hver andre sekund av dagen. Gjør dagen med henne ved å la henne få vite at du tenker på henne alle gjennom deg. [Les: 20 beveger seg for å plukke opp jenta du liker]

# 35 Jeg tror vi ville være helt gode sammen. Denne enkle setningen kan fange henne, men det vil definitivt få henne til å tenke …

Å bruke disse flørtende tingene til å si til en jente du drømmer om, kan være omtrent den mest skremmende tingen du kan tenke på. La oss innse det, ingen liker å bli avvist. Men hvis du aldri setter deg der ute, vil du aldri få henne til å falle hodet over kjærligheten i kjærlighet. Hvis du vil fortelle henne hvordan du føler deg uten å høres skummel, bare hold den lys. Hold deg unna å si ting åpenbart seksuelt. Når du sier det, smil, hush og vent på et svar.

Du vet ganske øyeblikkelig hvordan hun føler seg ved svaret du får, bare hold det enkelt og ikke kom for sterkt.

[Lest: 70 sjarmerende oksehakk opp linjer for å få en jente å le]

Gjør dine følelser ganske opplagte med disse flørtende tingene å si til en jente, slik at du får svaret som forteller deg hva du skal gjøre neste.

Anbefalt: