30 Fun First Date Ideas som vil forlate dem som ønsker så mye mer

Innholdsfortegnelse:

30 Fun First Date Ideas som vil forlate dem som ønsker så mye mer
30 Fun First Date Ideas som vil forlate dem som ønsker så mye mer

Video: 30 Fun First Date Ideas som vil forlate dem som ønsker så mye mer

Video: 30 Fun First Date Ideas som vil forlate dem som ønsker så mye mer
Video: Раки от Которых Можно Сойти с Ума. Липинские Раки. 54 Рецепта!! N1 в Мире 2023, Desember
Anonim

Din første gang ut med noen er alltid den viktigste. Her er de beste morsomme første date ideene som får dem til å ha mange flere.

Nervene går høyt. Du kan ikke synes å få ordene dine til å komme ut riktig. Personen du virkelig liker, sitter der uten en forferdelig ting å gjøre. Hvis det er slik dine første datoer vanligvis går, må du definitivt tenke på å bruke noen av disse morsomme første date ideene i stedet.

Å være ute med noen for første gang, er alltid litt nervøs. Du vil gjøre et godt førsteinntrykk, men noen ganger vil du ødelegge det med en kjedelig og kjedelig dato. For å rette opp dette, sørg for at du tar noen på en veldig morsom dato, for å balansere nervene og sikre at de har det bra.

Hvorfor middag og en filmdato bør være over

Den mest klassiske første datoen går til en middag og en film. Jeg tror det handler om jævla tiden, denne datoen blir avskaffet. Jo, filmer er underholdende og middag er alltid bra, men det er kjedelig. Det er overdrevet. Det er ikke unikt.

Ikke bare viser du noen med en gang at du ikke engang vil sette krefter på å tenke på noe interessant å gjøre, du setter deg også opp for feil. Ja, du kan diskutere filmen over middagen, men i første halvdel av datoen sitter du i stillhet og i andre halvdel fyller du munnen din. [Les: 14 måter å berolige henne på din første date]

Moro første date ideer som vil skille deg fra resten

For å få inntrykk på noen, må du gi dem en morsom tid. Jo mer gøy de har, jo mer sannsynlig er det at de vil gå ut med deg igjen. Hvorfor? Fordi folk liker å le og grille og virkelig nyte seg selv.

Ikke bare det, men hvis du er personen for å sikre at de har det bra, vil de fortsette å komme tilbake til deg. Det er avhengighetsskapende. Hvis du ikke akkurat er typen som kan tenke utenfor boksen når det gjelder morsomme første date ideer, ikke bekymre deg. Vi har det du trenger. [Les: 18 tegn på datoen din liker deg virkelig på en første date]

# 1 Rulleskøyter eller skøyter. Disse kan også være en klassisk dato, men det er ikke brukt nesten nok til hvor morsomt det er. Avhengig av om en av dere faktisk kan rulleskøyter eller isskøyter, er dette en veldig morsom første date. Du kan snakke, le og hjelpe hverandre til å holde balansen. Det er flott å bli kjent med hverandre.

# 2 Laser tag. Hvis du pleier å være veldig nervøs for datoer, så velg dette. Det vil gi deg tid til å skille deg selv og puste, men det vil også gi deg mulighet til å jobbe av alle nervene som kan skade sjansene dine med dem.

# 3 Gå til en bokhandel. Elsker de bøker og lesing? Da ville det beste av disse morsomme første date ideene være å ta dem til en bokhandel. Du kan til og med kjøpe dem en bok de vil ha i stedet for middag. Stol på meg når jeg sier det er verdsatt mer enn mat. [Les: 15 grunner vil du ønske å danse en smart og sexy jente]

# 4 Utforsk byen og stopp på små butikker og kaffebarer. Små butikker er alltid søte, koselige og til og med romantiske. Å besøke et antall av dem vil tillate deg å bli kjent med dem mens du har det gøy.

# 5 Gå til parken med hunden din. Har dere begge hunder? Ta dem sammen på en park og gå en tur. Bonuspoeng hvis du kan dele en iskrem sammen mens du går.

# 6 Shop for goofy antrekk å ha på seg for natten. Før du tar dem med på datoen, bringer du dem til en butikk og legger sammen de galeste antrekkene - for hverandre. Avtalen er at dere begge må ha på seg hva den andre plukker ut for resten av datoen. [Les: 20 morsomme og ukonvensjonelle dato ideer som vil imponere dagen din]

# 7 Søk i lokale livemusikkledd. Levende musikk er over alt, og det er veldig morsomt å sitte og høre på. Trekk opp noen få steder hvor du vet at det vil være noen og nyte melodiene sammen.

# 8 Besøk en arkade og spill spill hele natten. Spillene er alltid morsomme. Du kan til og med øke innsatsen og få vinneren til å kjøpe drinker etterpå.

# 9 Gå til en matlagingskurs. Det er mange gratis matlagingskurs der ute, og de er alle gøy. I tillegg får du måltidet du spiser, noe som er mye mer underholdende enn å kjøpe det.

# 10 Gå til et lokalt hus og lek med dyrene. Animal shelters er alltid ute etter frivillige å ha det gøy med sine dyr. Ta din dato der, og de vil ha tiden av livet deres. De får også se hvor bedårende du er med dyr - noe som alle elsker. [Les: 20 ting finner jenter attraktive på første date]

# 11 Ta et bryggeri eller destilleri tur. Hvis du er begge øl- eller brennevinere, slå opp en lokal tur og drikke natten bort. Det blir morsomt og det tar kanten av.

# 12 Besøk et bøndermarked. Du kan aldri forutsi hva som vil være på bøndemarkedet, og derfor er det alltid morsomt og spontant å ta en dato.

# 13 Spill minigolf. En annen av de beste morsomme første dagene ideene for deg å ta noen på er en tur til en minigolfbane. Se hvem som er bedre og nyt deg!

# 14 Gå på tur sammen og ta en piknik. Hvis de er utendørs, er dette et opplagt valg for en morsom første date som er rimelig og også veldig romantisk.

# 15 Sjekk ut et lokalt museum. Å gå på museum kan du snakke, bli kjent med dem og lære noe nytt i prosessen.

# 16 Gå til en komedieklubb. Å gi dem sjansen til å le av sin rumpe er alltid bra for å vinne dem over. Komedieklubber er alltid gøy, og de vil ha det bra. [Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

# 17 Hodet til en travel park og folk ser - med iskrem. Folk som ser på kan være mer moro enn du tror. Du kan til og med gjøre opp samtalene andre har og ler sammen.

# 18 Bli sliten sammen. Hvis du vet at de er den smarte typen, setter du opp en armbåndstasjon og lager noe vakkert sammen. Du kan da gi det til dem når du er ferdig.

# 19 Har en brettspill natt. Hvem sier brettspill er for barn? Ikke meg! De er veldig morsomme og kan bringe tilbake alle de glede barndommens minner.

# 20 Ta en lang tur uten å vite hvor du skal. Bare gå hvor som helst. Hvis alt går bra, vil du tilbringe natten chatting og sightseeing.

# 21 Lei en tandem sykkel og ta en tur. Det er egentlig ikke mye morsommere enn å ta en tandem sykkeltur. Du får sjansen til å snakke med dem, men du vil også ha det gøy samtidig. [Les: Koselige dato ideer når du går utendørs er ikke et alternativ]

# 22 Gå spille trivia på en lokal bar. Se bare hvor smart de er ved å spille mot dem i trivia. Loser betaler for drinker og forretter!

# 23 Lei kajakker eller kanoer og ha det gøy på vannet. Å være ute og være aktiv, har en måte å få noen til å føle seg bra på. Å kajakk eller kanopadling vil definitivt hjelpe dine sjanser for en annen dato.

# 24 Besøk en dyrehage eller akvarium. Zoologiske hager er ikke bare for barn lenger. De er veldig gøy for voksne å besøke og mene om alle de flotte tider de hadde som barn også.

# 25 Har bål og stek marshmallows. Hvis du leter etter en mer romantisk morsom datidé, er dette den. Få en brann brøl, ta en flaske vin, og gjør noen s'mores.

# 26 Har en forrett på hver av dine favorittrestauranter. Først vil du gå til deres og ha en deilig forrett. Når du er ferdig, går du til din og har en annen. Det er et fullt måltid, men du lærer mer om dem og slår på miljøet samtidig. [Les: 15 trendy middag dateres ideer for matelskere]

# 27 Besøk en lokal festival eller messe. Dette er lett en flott tid hvor du kan bli kjent med noen bedre mens du har det gøy.

# 28 Sett opp en scavenger jakt separat og finn ting. Hver av dere lager en scavenger jakt og sender den andre for å fullføre den. Den som tar lengst tid for å fullføre den, må kjøpe middag.

# 29 Gå til en maleriklasse. Det er tonnevis av malerklasser der ute der du kan komme sammen og forsøke å male det samme. Du kan til og med le av hvor bra eller dårlig de er. [Les: Hvordan bli heldig på første date - 15 hemmeligheter for å bli lagt]

# 30 Gå synge karaoke sammen. Dette er en for de modige. Hvis du er ballsy nok, skal du synge litt karaoke og le av hvor fryktelig du er.

[Les: 15 hemmeligheter for å gjøre ditt første kyss virkelig minneverdig]

Første datoer er avgjørende for landing et sekund og til og med en tredjedel. Det er derfor du trenger noen morsomme første date ideer som vil la dem ønske mer fra deg.

Anbefalt: