Bruk humor til å vinne henne over: morsomme ting å si til en jente

Innholdsfortegnelse:

Bruk humor til å vinne henne over: morsomme ting å si til en jente
Bruk humor til å vinne henne over: morsomme ting å si til en jente

Video: Bruk humor til å vinne henne over: morsomme ting å si til en jente

Video: Bruk humor til å vinne henne over: morsomme ting å si til en jente
Video: Ting alle jenter gjør 2023, September
Anonim

Glem mystisk fyr, den typen blir gammel rask. Jenter som en fyr som får dem til å le, så her er noen morsomme ting å si til en jente for å få henne inn i deg.

Når du prøver å få en jente nummer eller du er på en date med en jente, vil du få henne til å le. Når du får noen til å le, føler du deg godt om deg selv. I sin tur føler de seg bra om deg. Så vi legger sammen en opplæring for deg på morsomme ting å si til en jente og vinne henne over.

Ikke bare det, ler viser et tegn på tilkobling, og det er til slutt det du vil gjøre med henne-tilkobling. Forhold starter i disse små øyeblikkene av tilkobling.

Hvordan bruke humor til å få en jente

Men før du begynner med toalettet vitser, slapp litt opp. Hvis du ikke kjenner jenta, vil du ikke starte med toalett eller seksuell humor, det kan hun ikke sette pris på. Det kan komme litt tøff, så pass opp for publikum. Så her er noen av de morsomme tingene du kan si til jenter.

# 1 En liners. En liners er flott og en klassiker. De kan brukes i nesten alle situasjoner. Jo, du kan fortelle en faktisk vits, men ærlig talt er det sannsynligvis ikke så morsomt som du tror det er. En liners er øyeblikkelige vitser som krever vits og hastighet. [Les: 20 morsomme spørsmål å spørre en jente og forlate henne ROFL]

I tillegg må du bruke en liner i enhver situasjon. Enten du er på en date eller bare bli kjent med henne. Forbered noen linjer å bruke når det perfekte øyeblikket oppstår. Du vet, bare hvis du fryser opp. Prøv disse linjene ut på vennene dine og se hvilke som kommer ut mest naturlig når du sier dem. Det verste som kan skje er at hun ikke ler. I så fall fortsett å fortsette i samtalen og opptre naturlig. [Les: 30 idiotsikker plukker og 10 du burde aldri bruke]

Prøv disse ene linjene:

"Unnskyld, kan jeg få tid? Jeg vil sjekke klokken min, men jeg kan ikke ta øynene av deg."

"Hvordan på jorden gjør du det?" (Jente - hva?) "Se så jævla bra!"

"Er din far Liam Neeson? Fordi jeg er tatt med deg."

"Tror du på kjærlighet ved første øyekast, eller skal jeg passere deg igjen?"

"Har du en Band-Aid? Jeg har bare skrapt knæret mitt for deg."

"Jeg er ikke en fotograf, men jeg kan vise oss sammen."

"Du er så fantastisk, jeg har nettopp glemt min pickup-linje."

Kan du reparere mobiltelefonen min? (Jente - hva er det galt med det?) Av en eller annen grunn er nummeret ditt ikke i det.

Jeg skal gjøre deg en avtale (Jente - hva?) Jeg gir deg et kyss, og hvis du ikke liker det, kan du returnere det.

Min neste drink er på deg! (Jente - hvorfor?) Jeg så deg og droppet min.

Mens du holder ut hånden din, si, "Ville du være snill nok til å holde dette mens jeg går en tur?"

"Er jeg søt nok ennå? Eller trenger du mer av denne vodkaen?"

Si det i en tilfeldig tone, "Lady, du kan bedre lede den skjønnheten et annet sted, eller du vil sette baren i brann."

"Beklager at jeg ikke var en del av fortiden din, kan jeg gjøre det ved å være i fremtiden din?"

Pass på at du husker et par av disse linjene, slik at du har dem i baklommen, klar til å gå. Jeg anbefaler ikke å bruke disse ene liners hvis du ser en søt jente på et marked eller mens du besøker sin bestemor i sykehjemmet. [Les: 70 sjarmerende osteiske plukker for å få noen jenter til å le]

Også, hvis du er veldig full, unngå helt å bruke en liners, det vil bare få deg til å se ut som en slob. Disse en liners kan være veldig morsomt. Sørg imidlertid for at de brukes i riktig miljø.

# 2 sarkasme. Hvis du er naturlig sarkastisk, har du ikke noe problem å bruke dette som en måte å få en jente på å le. Faktisk er dette trolig din beste taktikk. Men ikke alle kan bruke sarkasme og lykkes med å trekke den av. Så bruk dette nøye. [Les: 12 typer humor og hvordan det påvirker relasjoner]

Du trenger matchende ansiktsuttrykk og tone for å få jenta til å hule. Noen mennesker finner sarkasme som negativ, avhengig av hvordan den brukes. Imidlertid er jeg partisk og finner den å være svært attraktiv.

Jo, du er litt bitter og skarp lyd, men det er det som gjør det morsomt. Her er noen sarkastiske en liners å virkelig få samtalen å gå.

"Jeg hater når jeg skal kramme noen veldig sexy og ansiktet mitt treffer speilet."

"Hvis jeg noen gang trenger en hjerte transplantasjon, vil jeg ha min ex-s. Det har aldri blitt brukt."

"Forteller en jente for å roe ned arbeidene så vel som å prøve å døpe en katt."

"Jeg vil dø fredelig i søvn. Som min bestefar … ikke skrik og roper som passasjerene i bilen sin."

"Min jobb er sikker. Ingen andre vil ha det."

"Folk som skriver" deg "i stedet for" deg ". Hva gjør du med hele tiden du sparer?"

"Hvis jeg hadde en dollar for hver jente som fant meg uattraktiv, ville de til slutt finne meg attraktivt."

Bruk noen av disse sarkastiske en liners under samtalen med henne. Jeg ville ikke bruke disse linjene som åpenere skjønt.Men hvis du ønsker å få henne til å le under samtalen, gjør disse linjene absolutt trikset. [Les: Sukkersukker - Slik snakker du en jente og gjør henne smelter]

# 3 Mimicry. Hvis du ikke tror du er i stand til å trekke av en en liner, så er talentet ditt kanskje i etterligning. Mimicry er etterligning av noen eller noe * bare i tilfelle du ikke var sikker *. I utgangspunktet fungerer du som en imitator.

Alle elsker Charlie Chaplin eller Jim Carrey - disse gutta begge etterligner andre. En mer fysisk skuespiller, som virker noen ganger, men du kan ikke gjøre det overalt. Du må sørge for at du har dine impersonations ned til en kunstform. Ingenting er verre enn en fyr som gjør en halv-ekkelt etterligning. Det er ikke morsomt, det er mer cringe verdig. Ikke la henne knuse, få henne til å le. [Les: Veien til en kvinnes hjerte er gjennom hennes morsomme bein]

Videobånd deg selv og praktiser dine etterligninger på rommet ditt før du bringer dem ut i offentligheten. Kanskje prøv dem ut foran foreldrene dine, du vet, som en ekstra forholdsregel.

[Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

Hvis du er avslappet, har du ikke noe problem å levere en vits for å få magen skadet fra å le. Du vet noen linjer, nå må du bare gå ut og bruke dem.

Anbefalt: