Bli aktiv i november med Movember Move-kampanjen

Innholdsfortegnelse:

Bli aktiv i november med Movember Move-kampanjen
Bli aktiv i november med Movember Move-kampanjen

Video: Bli aktiv i november med Movember Move-kampanjen

Video: Bli aktiv i november med Movember Move-kampanjen
Video: Belly Fat Burning Barbell HIIT Workout | Faster Fat Loss™ 2023, Desember
Anonim

Hvis du alltid har ønsket å gjøre noe for Movember, den årlige månedlige veldedighetskampanjen for å skaffe midler til menns helseproblemer, men har mislyktes på grunn av manglende evne til å bli bart (og, du visste ikke om 10K MoRun-serien), tilbyr dette året en ny måte å bli involvert i.

Movember Move-kampanjen oppfordrer folk til å velge et avstandsmål, enten solo eller som en del av et lag, og deretter forsøke å nå målet i løpet av måneden. Du kan gjøre dette ved å gå, løpe, sykle, roe eller svømme, og målet kan være alt du vil. Det handler ikke nødvendigvis om å ødelegge en Lejog's verdi på kilometer (det er Landets End til John o 'Groats) rundt din lokale park i måneden - det handler om å ha det gøy og å skaffe penger for en god sak underveis.

Å samarbeide med kolleger og venner, og kanskje skape et konkurransedyktig element med andre Movember Move-squads, vil bare hjelpe deg med å slå målene dine og nyte arrangementet mer, så vi foreslår at du begynner å engasjere medspillere og potensielle rivaler med en gang.

Hvis du lurer på hva slags mål å sette, foreslår Movember 338 km (210 miles) for en person hvis du går, løper eller sykler - det går ut på syv miles om dagen, noe som er vanskelig, men oppnåelig hvis du legger til en kort eller sykkeltur til din daglige trinntelling. Movember foreslår at målet skal være litt lavere hvis du svømmer eller roar - 50 km (31 miles) i måneden, som er 1.000 runder av et olympisk svømmebasseng.

Ingen av disse målene flyter båten din? Her er seks flere mulige individuelle og lagsmål for Movember.

1. Svøm eller rad Panama-kanalen

Vannveien som forbinder Atlanterhavet og Stillehavet er 77km, et dristig mål for en solo svømmer eller rover, eller et oppnåelig mål for et team av nybegynnere.

2. Gå eller kjøre Hadrians mur

Hvis du regner med det 338km målet som foreslås av Movember, er det litt for tøft, hvorfor ikke prøve å løpe eller gå lengden på Hadrians Wall - 135km (84 miles) - i løpet av måneden i stedet.

3. Syklus En LEJOG

Den klassiske britiske langdistanse sykkelutfordringen. Den tradisjonelle Land's End til John o 'Groats-ruten er 1,407 km, så dette er et å gjøre som en lagbegivenhet med mindre du er svært forpliktet til å sykle.

4. Row The Atlantic

Du skal trenge et stort lag for dette, siden den transatlantiske røyfjellruten er 4700 km (2.930 miles). Selv med et 20-personers lag som fremdeles er under 8 km hver dag, så prøv å oppnå alle i bedriften din hvis du ikke vil bruke hele måneden på robotten.

5. sykle rundt om i verden

Mark Beaumont har nylig fullført en rundtur i verden på 29 020 km (18 032 miles) i 78 dager, 14 timer og 40 minutter. Han gjorde det alene, så det burde være enkelt for deg og hele din sykkelklubb å slå målet innen 30 dager, ikke sant?

6. Skyt mot månen

Tid til å sette ditt massive Facebook venner nettverk til god bruk. Ta kontakt med dem alle, legg opp bannere i nabolaget ditt, og tilbringer hele dagen på kontorkjøkkenet, som har mange folk til å melde deg på din mega Movember-utfordring - en tur på 384 400 km til månen.

Anbefalt: