Gethin Jones Six-Week Swim Transformation

Innholdsfortegnelse:

Gethin Jones Six-Week Swim Transformation
Gethin Jones Six-Week Swim Transformation

Video: Gethin Jones Six-Week Swim Transformation

Video: Gethin Jones Six-Week Swim Transformation
Video: Обертывание боковой части головы ладонью в течение 1 минуты подтягивает все лицо 2023, Desember
Anonim

Hvor revet kan du komme i svømmebassenget? TV-presentatør Gethin Jones foretok et skreddersydd seks-ukers trenings treningsprogram, skrevet og instruert av Speedo instruktør Dan Bullock, som en del av Get Speedo Fit-kampanjen. Ved slutten hadde hans VO2 Max økt med 13%, kroppsfettprosenten hans hadde falt 1% og beinstyrken hadde økt med 8%. Vi fanget opp med ham for å finne ut hvordan han kom på.

Hva fikk deg til å gjøre utfordringen?

Det var bare virkelig appellert til meg siden det var noe jeg ikke har gjort i årevis, du vet at jeg har svømmet som en gutt, men jeg tenkte aldri på det som en treningsøkt. Jeg var glad for å være marsvinet, og som du sikkert har sett fra resultatene, har det vært ganske utrolig.

Var den første sesjonen et sjokk for systemet ditt eller gjorde de med vilje startet deg lett?

Du vet at jeg ikke var i dårlig form da jeg startet, og gutta på Speedo visste det også, men det var fortsatt mange giggles på min første sesong, jeg kommer ikke til å lyve for deg. Jeg tok litt tid for å finne mine føtter. Vi brukte to uker på teknikker. Jeg ville bruke dragkassen og det ville fungere på armene mine, padlene ville hjelpe med teknikken min, og den sentrale snorkelen ville bare justere kroppen min.

Image
Image

Og hvor lenge var det før du følte at du begynte å se resultatene?

Jeg antar at det er da jeg fant at jeg kunne gjøre 1km-øktene! Først var de en alvorlig kamp for å fullføre, og en dag var de plutselig ikke så slemme.

Hva ville en typisk økt se ut?

Vi vil starte med en 200m oppvarming, og da vil jeg gjøre en 400m svømmetur med håndputer uten å sparke og deretter fire 200m svømmer med finnene [sparker], bare sparker, for å sikre at jeg jobbet fra hoftene. Deretter en annen 400m med padler og en annen 400m svømme med den sentrale snorkelen bare for å sikre at kroppen ble justert. På slutten ville vi avslutte med en vanlig 1 km svømmetur for å prøve å innlemme alle disse teknikkene. Det var ganske mye det for hele programmet. Det var blitt litt lettere og jeg ble effektivere i vannet og dekket en lengre avstand.

Høres ut som om du har brukt mye tid i vannet. Har noen av treningen skjedd borte fra bassenget?

Det var noen tørrøvelser - jeg ble oppfordret til å gjøre planken - men det var egentlig det.

Tror du at du ville ha vært i god form hvis du bare gjorde en vanlig treningsrutine?

Jeg skal være ærlig og si at jeg egentlig ikke vet. Jeg endret ikke kostholdet mitt massivt, jeg hadde definitivt et par drinker og jeg spiste fortsatt hva jeg spiste. Da jeg kom tilbake for å gjøre VO2 max var jeg langt mer overlegen når det gjaldt kondisjon enn jeg var seks uker før uten å gjøre noen form for kjøring.

Tror du at med flere diettjusteringer kan du ha tatt det enda lenger?

Ja, helt, men med Speedo var det ikke, "pass på at du slo det neste målet", det var mer, "her er din ernæringsfysiolog, vær så snill å svømme fire eller fem ganger i uken om Daniels instruksjon". Det var det jeg gjorde. Jeg er ikke en massiv drinker, og jeg prøver å spise godt uansett … men du vet, det var et par pannekaker underveis. Det som overrasket meg var at jeg ikke gjorde noe annet, jeg løftet ikke en vekt om seks uker, men jeg satte muskelmasse på og jeg reduserte kroppsfettet min. Det jeg er overrasket over, er muskler fordi jeg er 37 og å sette muskelmasse på uten å gå på treningsstudioet er ganske kult.

Se relaterte Fordelene med svømming vil overbevise deg om å grave ut de trunksSwimming treningsøktene: Interval og hjertefrekvens økter for PoolFour svømmeborene for å øke din tid i bassenget

Nå er du ferdig, hvor mye har du holdt opp med svømmingen?

Det har ikke vært det samme på grunn av arbeidsforpliktelser, men det er hele poenget med det. Jeg har vært i gjennomsnitt to ganger i uken, men det er vanskelig å gjøre det med live tapings av Danser med stjernene [Jones presenterer Danse med stjernene: All Access på amerikansk TV] hver kveld. Jeg kommer faktisk til å gjøre en QuadRac løp i juli fordi det er en lang svømmetur i åpent vann, bare for å sette mine ferdigheter til å teste.

Hva er du mest stolt av?

Sannsynligvis muskelmassen. Mange gutter vil gå på treningsstudioet og gjøre sine biceps for sommeren, og jeg føler at jeg har gjort det i svømmebassenget. Jeg tror du virkelig kan se det i før og etter bildene, er det ganske tydelig. Oh, og en solbrun hjelper også - la oss ikke lyve.

Image
Image

For mer informasjon om Speedo Swim Fitness-serien, gå til speedo.co.uk

Anbefalt: