Komme tilbake med en eks til sex

Innholdsfortegnelse:

Komme tilbake med en eks til sex
Komme tilbake med en eks til sex

Video: Komme tilbake med en eks til sex

Video: Komme tilbake med en eks til sex
Video: Jeg har sex med, hvem jeg vil | Skamløs 2023, Desember
Anonim

Har du noen gang prøvd å komme tilbake med en eks, selv om det bare var å tilbringe en natt med dem? Finn ut hvorfor å sove med en eks er en slik fristelse. Av Huggable Understanding Girl

Å sove med en eks er utvilsomt en av de største fristelsene i menneskelig libido historie.

Mange menn og kvinner fantaserer om å sove med en eks og mulle over mulighetene de har i det rolige øyeblikket.

Noen skummer overflaten med føttene, mens andre vaser i knær dype vann for å se hvordan det føles.

På den annen side har vi noen som rush og dykker inn i den, og andre som sterkt tror at man aldri burde legge fot på stranden. Så hva er det for deg?

Har du noen gang prøvd å komme tilbake med en eks, bare for å ha sex enda en gang?

Sove med en eks

Det er ikke noe bra eller dårlig om å komme tilbake med en ex igjen, selv om det bare er for sex. Du har gjort det før, og nå som du har brutt opp, vil du gjøre det igjen. Men kan det påvirke livet ditt på flere måter enn bare en god natt med sex?

Glemmer fortiden

Å glemme fortiden er en av de vanskeligste tingene å gjøre. I de fleste tilfeller glemmer ingen egentlig aldri. Exes bare maskerer sine indre ønsker og fortsetter med sine nye elskere. Vi har alle hørt at det er rikelig med fisk i havet, og vi bør bare glemme den vi har mistet og gå videre. [Les: Ta kontakt med en eks]

Men kan du virkelig gjøre det? Uansett hvor du ser på det, er det alltid en fristelse å prøve å finne den samme ex-fisken igjen. Og det er vanskeligere å håndtere følelser hvis du og din ex deler samme arbeidsområde eller felles venner.

Du har kanskje vært i et forhold med din eks i en uke, en måned eller kanskje enda et år eller mer. Men det øyeblikket du ruller fiskelinjen tilbake i, i håp om å gå videre, må du glemme alt om din eks og se etter en annen fisk.

Det beste du kan gjøre på disse tider, er å stoppe med å fiske om en stund, eller du kan gå til en annen strand og prøve å fange en bedre fisk. [Les: Hvordan komme over et ødelagt hjerte]

Komme tilbake med en eks for sex

Men hvor mye du hatet din fishy ex, vil du likevel savne forbindelsen. Det er tydelig fordi dere begge har delt så mye sammen, selv om det var mer roping og kjemper enn kjærlige øyeblikk. En del av deg vil alltid ønske å komme tilbake med din eks eller i det minste sove med exen din bare for å roe alle de følelsene.

Selv om det var det verste forholdet, ville du likevel ønske å vade inn og teste vannet, i håp om å bli heldig.

Men tenk ut av boksen for en gang. Ville sove med en eks, selv om det bare var for seksuell tilfredsstillelse, hjelper du å overvinne dine gamle følelser og gå videre? Etter å ha vært så nært til en annen person, alt fra blikk over tverrommet til å rive ut omfavner, blir vanskelig, på grunn av de raske kjemiske reaksjonene i kroppen din. Så kan du virkelig overleve sove med en eks?

Raking gamle oppfordrer

For det første har jeg ikke tenkt å tvinge deg til å akseptere at å ha sex med en eks er dårlig. Tro meg, jeg tror egentlig ikke det er! Men ettervirkningen av et godt slag med din eks er et splittende hjertesorg, i de fleste tilfeller.

Hvorfor? Fordi sexet ville føle seg så godt at du skulle begynne å tro at det fortsatt er mye kjemi mellom deg og din eks, så er det derfor.

Alle vet at første gang sex med en eks er det beste kjønn i hele den brede verden. Det er som en brennende ball av lyst som eksploderer i et magisk øyeblikk! Men likevel kan du bare banke din eks og ikke føle deg selv en teeny-weeny itsy-bity sammenheng med flimrende kjærlighet.

Aww … Kom nå, du softball … Du vet at du vil ha alle de lovey-dovey følelsene som rushing tilbake i hodet ditt, på samme måte som det rushes til lendene dine!

Å sove med en eks vil være det beste sexet du har hatt, og det vil alltid forvirre deg og få deg til å lure på om du skal komme tilbake igjen.

Når kjærlighet og sex kolliderer

Selv om du undertrykker det faktum at du fortsatt har sterke følelser om din eks, vil det være at du vil ha mer med å sove med ex. Og mer og mer. Tross alt, bare tanken på å gripe og bumping eller bare bumping med en eks er hormon-omrøring, ikke sant? Og hvorfor ikke, har trangen alltid vært der, og dere begge vet alt om hverandre, seksuelt eller på annen måte.

Tanken om sengetøy din eks er som å ta en ferie til din favoritt ferie sted. Uansett om du har vært der forrige uke eller et tiår siden, kan du bare ikke vente å gå dit igjen.

På forsiden, bare fordi du har brutt opp, betyr ikke at en av dere kanskje ikke er forelsket i den andre. Noen ganger er folk ikke klar til å skille seg fra en gammel elsker, selv om det tar mange år. Når dette er tilfelle, kan en kort fling faktisk gjøre ting verre, eller en av dere kan prøve å overbevise den andre for å gi forholdet en ekstra sjanse. Og hva synes du er sjansene for at det trener?

Buddies eller Booty-samtaler?

Etter en oppbrudd er det tre baner du kan velge. En, brenne broen og gå bort.

To, hold deg fast og vær venner.

Tre, gi litt plass og prøv å koble opp igjen for en fling, noe som til slutt fører til et on-off forhold.

Men uansett hvilken vei du velger, vil du fortsatt ha et mykt sted for din eks. Selvfølgelig ville du, med tanke på at exen din var spesiell, og kjente deg inn og ut, følelsesmessig og fysisk.Og viktigst, du pleide å bli fysisk også. Så hva skjer nå, når det er over alt mellom dere begge? Glemmer du bare at noen av dere eksisterte?

I noen tilfeller deler exes et platonisk forhold. I de fleste tilfeller kobler exes nå og da.

En god venn av meg er en samler av exes [Les: Hvordan tekstflørt]. Hun holder kontakten med alle sine ekser og kaller dem av og til, når hun bare er lei av å kjede meg. Hun elsker å gjøre det fordi det holder hennes sexliv spennende og utrolig lidenskapelig, og selvfølgelig snakker mennene ikke om det fordi, som vi vet, er det å sove med en eks, tabu!

Men sover med et ex det virkelige svaret eller er fristelsen bare for vanskelig å motstå? Finn ut når du skal komme tilbake med en eks for sex, og når du ikke bør, ved å klikke sex med en ex.

[Side 2]

Anbefalt: